Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No na bank rozi miał te same tekstury i efekty jak w oryginalnych wydaniach :pawel: 

Pewnie oświetlenie miał jak na poprzedniej generacji 

Re2O6NH.jpg

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 419 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

?

Przeszedłem wszystkie gry na PS3 i znowu na PS4, nie miałem żadnych błędów, zwiech. Nie chodzę z lupą i nie szukam gorszych tekstur, ja po prostu gram.

Opublikowano

No bugi mają to do siebie, że nie zawsze występują absolutnie u każdego. Gdyby gra kasowała każdemu save'y, to nawet nie powinna przejść i tak dość luźnego procesu certyfikacji. Zgaduję więc, że zdarza się to wybranym osobom, a więc część tego też nie doświadczy. Ale dlatego pytam, czy już naprawili problemy i piszę, że problemy były. Jeśli je poprawiono, no to spoko. Sława tych remasterów była dość kiepska po premierze. 

Opublikowano

Mi tylko raz zniknęły sejwy - w grze Mirror's Edge, tym sequelu. Drugi raz tak daleko tam nie dojdę.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

wHlAh8c.jpg

Gra właśnie wskoczyła do wstecznej i jest w promocji na XBL (14zł)

Opublikowano
21 godzin temu, Ins napisał:

wHlAh8c.jpg

Gra właśnie wskoczyła do wstecznej i jest w promocji na XBL (14zł)

Dzieki za info, tez kupilem :banderas: Teraz czekac na promke Amular.

Opublikowano

Ale to już chyba niegrywalne próchno ten The Darkness c'nie? Pamietam, że to jak wyszło mimo fajnego klimatu to jednak momentami irytowało sterowaniem, ale etap podczas drugiej wojny :obama: 

Opublikowano

Miałem kupić Darksiders 3 ale poczekam na promocje a teraz sprawdzę moc XOX w grze od Ubi [emoji4]db2c54fc48cbadb3178ecae8593fc2e0.jpg

Opublikowano

O północy zaczynam zabawę z kolejnym mesjaszem od Nintendo :fsg::obama::banderas:ae6f1916b73a4b8f6cd2247e1c3b36a5.jpg

Opublikowano

@Ins

Dobra bitka, szkoda tylko że niedoceniona!

Sam posiadam, tylko że na Prosiaku - dla mnie lepszy soulcalibur od tekken 7. Jeśli chodzi o bijatyki to tylko SC6 i SFV.

Opublikowano

Ograłem demko i od razu poleciałem do sklepiku:

UiRFVZC.jpg

Chyba pierwsza gra, którą zakupiłem w rozszerzonej wersji :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No a jak pan Sepncer powiedział? 

ZiYrtef.png

@Rozi

W tej generacji - Sony pozmiatało. Ale pan Specner bawi się w (pipi)onego Doctora Strangea i chyba widział wszystkie możliwe kombinacje dzięki którym wygra z niebieskimi. 

tenor.gif?itemid=12322919

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

Trafiła mi się wersja deluxe za 105 zł to się skusiłem.0ea1a7daf9302e3115c499f5a738c710.jpg

Opublikowano
105 zł? To niedługo za poniżej stówkę się wyrwie :obama: 
Cena początkowa była dużo wyższa.
Ostatnio na olx był duży wysyp konsolowych kodów i po negocjacjach udało mi się wyrwać za 105 zł.
Opublikowano

O6PRsFS.png

Gierka dla fanów RE4, powrót do serii i przejście Emily, oraz drugie podejście do Talosa, może granie po Bioshockach nie było miarodajne.