Opublikowano 25 lipca 20195 l 13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Ależ Person 5 pięknie wjechał. Dziękuję Pan Japończyk za tę promocję. Paweł, może usuń dane?
Opublikowano 25 lipca 20195 l Paweł, jak przebywasz w Warszawie to Ci mogę wysłać najlepszą pizzę we wszechświecie czyli hawajską, a potem obalimy ją we dwóch po starej znajomości.
Opublikowano 25 lipca 20195 l Hawajską bym z wami opyerdolił chłopaki i jeszcze maczanie rantów w czoskowym
Opublikowano 27 lipca 20195 l Fire Emblem za 200 i Doomik za 17 Edytowane 27 lipca 20195 l przez ragus
Opublikowano 27 lipca 20195 l Kupiłem sobie P E R E Ł K I (i yakuze ) na sztywnej letniej promocji Teraz odpalanie ps3 i tego sklepu [*]
Opublikowano 27 lipca 20195 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Teraz odpalanie ps3 i tego sklepu [*] Przecież masz na screenie, że możesz ręcznie ustawić pobieranie, nie trzeba wchodzić do PSS.
Opublikowano 27 lipca 20195 l Sory ale jestem graczem z duszą i męczennikiem więc ściągne te P E R Ł Y z psstora. Taknieco ok?
Opublikowano 27 lipca 20195 l Revengence Co ja bym dał zeby konami oddało marke platynowym... jezusku RULES OF NATURE Ten ost do dzisiaj ciary ayyyy
Opublikowano 28 lipca 20195 l Kupiłem jakieś zaległe tytuły na stare Ps3: Trash Panic, 21 zeta, nigdy ta gra nie była na promocji, więc czemu by w końcu nie spróbować - lubię wszelkie odmiany tetrisa, a pomysł z budowaniem "wieży" za pomocą śmieci wydaje się ciekawy. Rez Infinite, 49 zeta na promo PS4, podobno dopiero w jakimś tam trybie do VR gra pokazuje pazur i pierw trza go odblokować ale 5 dyszek za LSD jestem w stanie zapłacić hehe Prince of Persia, 15 złotych... kupiłem, bo pojawiło się na promo, a że miałem kiedyś nawet oryginał... Ciekawe jak po x latach będzie mi się w to grało. Ogólnie polecam programik na tel. PS Deals, w którym zaznaczamy tytuły i mamy powiadomienie, która gra potaniała. Czaję się w dalszym ciągu na ostatnią "głośną" grę na PS3 - Puppeteer, ale 6 dyszek to trochę sporo jak na szrota PS3, a podobno można było wyrwać za 16 zeta.
Opublikowano 30 lipca 20195 l @grzybiarzwklepałem nazwę w google play, a tu nie ma tego programiku. Patrzę na stronkę, a tam tylko iOS.
Opublikowano 30 lipca 20195 l 1 minutę temu, ireniqs napisał: @grzybiarzwklepałem nazwę w google play, a tu nie ma tego programiku. Patrzę na stronkę, a tam tylko iOS. https://psdeals.net/pl-store można na stronce, ale to nie dostajesz chyba powiadomień.
Opublikowano 30 lipca 20195 l No właśnie tym bardziej smutek, ale może kiedyś zagości też na google. A na maila się nie dostaje powiadomień? Założyłem konto, zobaczę jak będzie. Trzeba mieć konto premium? WTF? Edytowane 30 lipca 20195 l przez ireniqs
Opublikowano 30 lipca 20195 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Polecam stronkę: https://psprices.com/region-pl/index To już lepsza opcja, na maila przychodzi powiadomienie i za friko stronka.
Opublikowano 30 lipca 20195 l Cyfrówki biorę w ostateczności, no ale jak nie mam innego wyjścia... Wszystko po promocjach. Fe chyba za 18zł, DayZ za 156zł, a przygody Myszaqa za 71zł. Nie wszystko na raz - zestaw z przeciągu dwóch miesięcy, czy coś koło tego.
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l To jest taki Super Mario Maker, tylko, że na żywo. Niesamowity ubaw daje ta gra. Można grać też przez sieć, ale główne mięsko to gra na kanapie.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l A niech majo. Gaben tyż niech mo Edytowane 9 sierpnia 20195 l przez Frantik
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Wreszcie człowiek trochę świata zwiedzi. Nie dali jeszcze linii PKP ...
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l 911 Operator - często z reguły proste gry wciągają na długie godziny.