Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Małe zakupy na wyprzedaży. Jedna gra którą zawsze chciałem spróbować jako fan strategii i jedna którą jako kustosz pewnego działu musiałem w końcu sprawdzić. 

iC7K1wP.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 419,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Kolejne zakupy z węgierskiego sklepiku. No nie mogło być inaczej :)

bNeBvnB.jpg

Hojxras.jpg

id1I7gA.jpg

0XXkNjV.jpg

iuBp1GS.jpg

Opublikowano

Tego zazdroszczę xboksiarzom - kupujesz gierki kilka generacji wstecz. Nie przejmujesz się porysowaną płytą, starą konsolą, rozje.banym padem.
Siadasz wygodnie na kanapie, odpalasz wielki tv i cofasz się np. do 2005 roku, kiedy wyszło np. Jade Empire.

Opublikowano
2 minuty temu, grzybiarz napisał:

Tego zazdroszczę xboksiarzom - kupujesz gierki kilka generacji wstecz. Nie przejmujesz się porysowaną płytą, starą konsolą, rozje.banym padem.

Tych gier z pierwszego xboxa jest tylko 39 z około 1000.

Opublikowano

Jednak skusiłem się teraz niż kiedyś tam.

THPS12.png

Opublikowano

Też polecam węgierski Ms store. Nie trzeba ani vpn, ani zdrapek. Podałem tylko adres polskiej ambasady, a kasę ściągnęło z podpiętego wcześniej revoluta. Rayman origins ominął mnie jak był w goldzie, a za 7,42zł to jak za darmo, to musiałem kupić. 

Opublikowano

Zapomniałem wrzucić zakupu z początku tygodnia, gdy jeszcze było drobne promo [emoji3526]63e43ecfecdd49bb3ab155863143b74f.jpg

Opublikowano

dtfwQsi.jpg

W dniu 29.08.2020 o 11:41, JeDaj napisał:

@Ins gdzie porównujesz ceny tych gier? 

Po prostu wchodzę na sklepik i sprawdzam cenę ;)

Kolejne giereczki z pierwszego Xboxa, całość 30zł :)

JvmLPZi.jpg

S5DgWel.jpg

umPQHIn.jpg

Opublikowano
On 8/29/2020 at 9:40 AM, grzybiarz said:

Siadasz wygodnie na kanapie, odpalasz wielki tv i cofasz się np. do 2005 roku, kiedy wyszło np. Jade Empire.

No na wielkim TV to niektórych starych tytułów nie polecam odpalać bo można się rozczarować

no ale racja, fajny taki PC feeling gdzie nie ma blokad miedzy generacjami

Opublikowano

Przechwytywanie.png

Ja ostatnio na cdkeys kupuję.
PSN credits to czysta oszczędność. Kiedyś więcej się oszczędzało jednak. Nawet ponad 20%
Tekken za 8funa na PC. Podmieniam jeden plik i odblokowuję wszystkie DLC. Cena w PS store i na steam to około 100 funtów.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
W dniu 12.09.2020 o 23:04, C1REX napisał:

Podmieniam jeden plik i odblokowuję wszystkie DLC

Ładnie chwalić się publicznie piractwem?

Opublikowano
4 hours ago, Bzduras said:

Ładnie chwalić się publicznie piractwem?

Piractwo na oryginalnej wersji gry. Wersja na steam. 

Mam też na ps4 za grubą kase z ps store + deluxe edition w pudełku na ps4. 

Opublikowano

Kupiłeś DLC czy nie kupiłeś DLC? Jak nie to piractwo, bo korzystasz z czegoś, za co nie zapłaciłeś, tyle.

Opublikowano

Można wywnioskować z posta przecież. Kupiłem dwa razy na ps4. 

Tak więc sie pomylilem. Kupiłem base game na pc i tylko to mam. 

2 minutes ago, C1REX said:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Mhm, ale na PC podmieniasz plik i grasz w DLC, którego nie kupiłeś. Jak dla mnie średnio jest czym się chwalić, a już na pewno nie tym, że "na PS4 kupiłem to na PC mogę sobie spiracić". Wiesz, gierki z torrentów też działają "po podmienieniu jednego pliku".

Opublikowano

Podmieniam w sensie, że mógłbym. Nie muszę, bo gram postacią z base game + nie chcę ryzykować konta na steam. 

Opublikowano

no to podmieniasz, czy mógłbyś podmienić?

dobra, już w innym temacie napisałeś, że masz wszystkie dlc w cenie podstawki :)

Opublikowano
29 minutes ago, grzybiarz said:

no to podmieniasz, czy mógłbyś podmienić?

dobra, już w innym temacie napisałeś, że masz wszystkie dlc w cenie podstawki :)

Widać w tym innym temacie również się pomyliłem :)

Straszna ze mnie gapa. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

spoko, luz, przecież policja nie przyjedzie na forumek czy do londynu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A CO TO KTO TO SIE ŚCIĄGA?

20200929_172524.jpg

Opublikowano

IkSuwqO.png

Pan GoG taki dobry ostatnio :obama: Coś ze starych SH w cyfrze? Już dawno zwątpiłem, że doczekam :banderas: