Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Społeczeństwo jest utuczone coraz bardziej, w Anglii tym spaślakom nie chce się wyjść z domu albo odebrać paczke to wolą przepłacić za cyfrę.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. A to nie jest tak, że jednak na DS2 nie ma aż takiego parcia ogólnie?DS1 sprzedało się świetnie, bo to była nowa gra Kojimy. W przypadku DS2 ludzie wiedzą już z czym to się je i może nie każdy się palił, żeby kupić symulator chodzenia Ale fakt, zawsze można niedopowiedzieć i obrócić wszystko tak, że niby FIZYCZNA SPRZEDAŻ spadła, a cyfra jest super, mimo że nikt nie ma absolutnie żadnych danych na temat sprzedaży w PS Store. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Masamune
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Jakiekolwiek wytłumaczenie nie przyjąć to w sumie żadne nie jest pozytywne.No i na razie nie znamy danych sprzedaży cyfrowej, wiemy tylko że fizyczna sprzedaż DS2 na premierę w UK spadła względem premiery DS1. Nic tu specjalnie nie trzeba obracać, takie są dane.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 hours ago, Masamune said:A to nie jest tak, że jednak na DS2 nie ma aż takiego parcia ogólnie?DS1 sprzedało się świetnie, bo to była nowa gra Kojimy. W przypadku DS2 ludzie wiedzą już z czym to się je i może nie każdy się palił, żeby kupić symulator chodzenia Ale fakt, zawsze można niedopowiedzieć i obrócić wszystko tak, że niby FIZYCZNA SPRZEDAŻ spadła, a cyfra jest super, mimo że nikt nie ma absolutnie żadnych danych na temat sprzedaży w PS Store.Pewnie masz trochę racji. Sam też jeszcze nie kupiłem dwójki, mimo że jestem fanem Kojimy i mam na półce wszystkie MGSy.Na kontynuację musi jeszcze przyjść pora. Przyznam też, że choć ukończyłem jedynkę, to nie była to dla mnie darem niebios. Gra jest specyficzna i nie każdemu musi przypaść do gustu, więc nie spodziewałbym się jakichś spektakularnych wyników sprzedażowych.