Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfra vs Pudło

Featured Replies

Opublikowano

Społeczeństwo jest utuczone coraz bardziej, w Anglii tym spaślakom nie chce się wyjść z domu albo odebrać paczke to wolą przepłacić za cyfrę.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 121,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powodzenia w dostaniu P.T. na płytce, oh wait  

• Proponuję grać i się nie przejmować, a jak te serwery w końcu wyłączą to będziemy się martwić. Dzisiaj nie śpisz po nocach bo serwery wyłączą i paczy nie będzie, a jutro przykładowo pierdolnie Cię aut

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

No ale zakładając hipotetycznie dwie sytuacje:   -PSN pada, więc kupuję pudełko, nie mam patcha i muszę grać w Wieśka w 15 fps na bagnach   vs   -cyfra znika ze sklepiku

Opublikowano

A to nie jest tak, że jednak na DS2 nie ma aż takiego parcia ogólnie?

DS1 sprzedało się świetnie, bo to była nowa gra Kojimy. W przypadku DS2 ludzie wiedzą już z czym to się je i może nie każdy się palił, żeby kupić symulator chodzenia P

Ale fakt, zawsze można niedopowiedzieć i obrócić wszystko tak, że niby FIZYCZNA SPRZEDAŻ spadła, a cyfra jest super, mimo że nikt nie ma absolutnie żadnych danych na temat sprzedaży w PS Store.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

Jakiekolwiek wytłumaczenie nie przyjąć to w sumie żadne nie jest pozytywne.

No i na razie nie znamy danych sprzedaży cyfrowej, wiemy tylko że fizyczna sprzedaż DS2 na premierę w UK spadła względem premiery DS1. Nic tu specjalnie nie trzeba obracać, takie są dane.

Opublikowano
3 hours ago, Masamune said:

A to nie jest tak, że jednak na DS2 nie ma aż takiego parcia ogólnie?

DS1 sprzedało się świetnie, bo to była nowa gra Kojimy. W przypadku DS2 ludzie wiedzą już z czym to się je i może nie każdy się palił, żeby kupić symulator chodzenia P

Ale fakt, zawsze można niedopowiedzieć i obrócić wszystko tak, że niby FIZYCZNA SPRZEDAŻ spadła, a cyfra jest super, mimo że nikt nie ma absolutnie żadnych danych na temat sprzedaży w PS Store.

Pewnie masz trochę racji. Sam też jeszcze nie kupiłem dwójki, mimo że jestem fanem Kojimy i mam na półce wszystkie MGSy.

Na kontynuację musi jeszcze przyjść pora. Przyznam też, że choć ukończyłem jedynkę, to nie była to dla mnie darem niebios. Gra jest specyficzna i nie każdemu musi przypaść do gustu, więc nie spodziewałbym się jakichś spektakularnych wyników sprzedażowych.