Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfra vs Pudło

Featured Replies

Opublikowano

Przecież wszystko jest kwestią nakładu i kosztów, od tego zależy opłacalność. Gdyby teraz wznowili produkcję oryginalnych PSX i PS2, do tego dotłoczone gry pudełkach na te konsole (licencje na 3rd, ale nie w tym rzecz, to tylko przykład na szybko), to byłby to hit. To są stare podzespoły. Tylko nagle by się okazało, że tam jest fajna zabawa bez tego całego... Lepiej nie przypominać, bo musimy te nowe kasztany PS5/PS6 pchać.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 179,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko kont nie usuwajcie.

• Powodzenia w dostaniu P.T. na płytce, oh wait  

• Proponuję grać i się nie przejmować, a jak te serwery w końcu wyłączą to będziemy się martwić. Dzisiaj nie śpisz po nocach bo serwery wyłączą i paczy nie będzie, a jutro przykładowo pierdolnie Cię aut

Opublikowano
18 godzin temu, giger_andrus napisał(a):

Jeszcze jedno pytanie mam - to są statsy tylko z PS5, czy ze wszystkich platform i tam w digitalu siedzi cała sprzedaż z PC i liczone przez capcom gejkeycardy jako digital? Bo jak to jest wszystko w jednym worze, to tym bardziej pewnie PS5 twardo stoi fizykami, a jeszcze ofc to co było wiele razy powtarzane - pudełek rzucili na rynek stanowczo za mało, więc część ludzi się złamała i wzięła cyfre.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Nikt tutaj na to nie odpowie, bo ich analiza nie jest jeszcze dostępna dla zwykłych ludzi, a przynajmniej ja jej nie widzę jeszcze na stronie.

Swoją drogą Czezky oskarżał mnie że kupuje wyłącznie cyfrę, ale przed chwilą kupiłem właśnie kolejną grę pudełkową w tym roku i do tego w Perfect Blue. Właściciel był co prawda trochę dla mnie niemiły, ale postanowiłem że dam szansę i wesprę mały lokalny biznes

Opublikowano

Po 2027 sonka powinna wprowadzić w storze opcje odprowadzania 1 procenta zakupu na ulubiony sklep z grami jak przy picie.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał(a):

kupiłem właśnie kolejną grę pudełkową

Nie mów że jeszcze na Xboxa

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Niestety tak, w końcu xbox to jedyna platforma z której korzystam, która ma jeszcze wersje pudełkowe.

Normalnie nie kupowałem zbyt często gier na płytach bo uważam, że nie mają one zbyt świetlanej przyszłości. Ale w tym miesiącu ma ruszyć Positron, do tego cena w PB była lepsza niż wersja cyfrowa, więc postanowiłem że zaryzykuje

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał(a):

PB była lepsza niż wersja cyfrowa

To niestety rzadko się zdarza, sklep jest drogi i do tego ta wysyłka...

Opublikowano

Dziwne, że np w przypadku Wipeout Omega gra jest do kupienia z poziomu konsoli, ale już przeglądając na telefonie wychodzi, że jest niedostępna. Prawie mnie nabrali na kupno napędu do prosiaka i szukania płytki w sklepach.

Opublikowano

Ten błąd już bardzo długo jest, dziwna akcja.

Opublikowano

dj7cv34x.jpg

Badania z rynku niemieckiego. Wychodzi na to że pudełka na konsolach to wciąż większość zakupów

Opublikowano
6 godzin temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Dziwne, że np w przypadku Wipeout Omega gra jest do kupienia z poziomu konsoli, ale już przeglądając na telefonie wychodzi, że jest niedostępna. Prawie mnie nabrali na kupno napędu do prosiaka i szukania płytki w sklepach.

A ten Wipeout nie miał być wycofany jakiś czas temu ze sprzedaży?

Opublikowano

Przez przeglądarkę widać cenę, ale jak się w niego kliknie to już ma info, że niedostępny do zakupu. Ma też oznaczenie PS+ Premium.

Podobnie jest z Resogunem, a on chyba nie był wycofany?

Opublikowano

Z poziomu konsoli normalnie można Wipeouta kupić, a PS+ można pominąć.

Opublikowano

Świetny filmik od kolesia, którego pierwszy raz widzę na oczy.
Fajny montaż, dobry głos, materiał wyczerpujący temat, no i prawie 30 minut, a ja ani przez chwilę nie miałem ochoty tego wyłączyć.