Opublikowano piątek o 08:322 dni Przecież wszystko jest kwestią nakładu i kosztów, od tego zależy opłacalność. Gdyby teraz wznowili produkcję oryginalnych PSX i PS2, do tego dotłoczone gry pudełkach na te konsole (licencje na 3rd, ale nie w tym rzecz, to tylko przykład na szybko), to byłby to hit. To są stare podzespoły. Tylko nagle by się okazało, że tam jest fajna zabawa bez tego całego... Lepiej nie przypominać, bo musimy te nowe kasztany PS5/PS6 pchać.
Opublikowano piątek o 09:482 dni 18 godzin temu, giger_andrus napisał(a):Jeszcze jedno pytanie mam - to są statsy tylko z PS5, czy ze wszystkich platform i tam w digitalu siedzi cała sprzedaż z PC i liczone przez capcom gejkeycardy jako digital? Bo jak to jest wszystko w jednym worze, to tym bardziej pewnie PS5 twardo stoi fizykami, a jeszcze ofc to co było wiele razy powtarzane - pudełek rzucili na rynek stanowczo za mało, więc część ludzi się złamała i wzięła cyfre. Edytowane piątek o 09:502 dni przez Kangus
Opublikowano piątek o 09:552 dni Nikt tutaj na to nie odpowie, bo ich analiza nie jest jeszcze dostępna dla zwykłych ludzi, a przynajmniej ja jej nie widzę jeszcze na stronie.Swoją drogą Czezky oskarżał mnie że kupuje wyłącznie cyfrę, ale przed chwilą kupiłem właśnie kolejną grę pudełkową w tym roku i do tego w Perfect Blue. Właściciel był co prawda trochę dla mnie niemiły, ale postanowiłem że dam szansę i wesprę mały lokalny biznes
Opublikowano piątek o 11:362 dni Po 2027 sonka powinna wprowadzić w storze opcje odprowadzania 1 procenta zakupu na ulubiony sklep z grami jak przy picie.
Opublikowano piątek o 12:092 dni 2 godziny temu, ASX napisał(a):kupiłem właśnie kolejną grę pudełkowąNie mów że jeszcze na Xboxa Edytowane piątek o 12:332 dni przez drozdu7
Opublikowano piątek o 12:232 dni Niestety tak, w końcu xbox to jedyna platforma z której korzystam, która ma jeszcze wersje pudełkowe. Normalnie nie kupowałem zbyt często gier na płytach bo uważam, że nie mają one zbyt świetlanej przyszłości. Ale w tym miesiącu ma ruszyć Positron, do tego cena w PB była lepsza niż wersja cyfrowa, więc postanowiłem że zaryzykuje
Opublikowano piątek o 12:252 dni 2 minuty temu, ASX napisał(a):PB była lepsza niż wersja cyfrowaTo niestety rzadko się zdarza, sklep jest drogi i do tego ta wysyłka...
Opublikowano piątek o 14:122 dni Dziwne, że np w przypadku Wipeout Omega gra jest do kupienia z poziomu konsoli, ale już przeglądając na telefonie wychodzi, że jest niedostępna. Prawie mnie nabrali na kupno napędu do prosiaka i szukania płytki w sklepach.
Opublikowano piątek o 17:052 dni Badania z rynku niemieckiego. Wychodzi na to że pudełka na konsolach to wciąż większość zakupów
Opublikowano piątek o 20:262 dni 6 godzin temu, Zwyrodnialec napisał(a):Dziwne, że np w przypadku Wipeout Omega gra jest do kupienia z poziomu konsoli, ale już przeglądając na telefonie wychodzi, że jest niedostępna. Prawie mnie nabrali na kupno napędu do prosiaka i szukania płytki w sklepach.A ten Wipeout nie miał być wycofany jakiś czas temu ze sprzedaży?
Opublikowano piątek o 21:182 dni Przez przeglądarkę widać cenę, ale jak się w niego kliknie to już ma info, że niedostępny do zakupu. Ma też oznaczenie PS+ Premium.Podobnie jest z Resogunem, a on chyba nie był wycofany?
Opublikowano piątek o 23:252 dni Z poziomu konsoli normalnie można Wipeouta kupić, a PS+ można pominąć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Świetny filmik od kolesia, którego pierwszy raz widzę na oczy.Fajny montaż, dobry głos, materiał wyczerpujący temat, no i prawie 30 minut, a ja ani przez chwilę nie miałem ochoty tego wyłączyć.