Skocz do zawartości

PSX Extreme 234

Oceń okładkę PSX Extreme 234 41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 234 (przemiły pan z siekierą)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 234 (przemiła pani bez siekiery)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No tak, nie piszą już o pierdzeniu. Trochę to by było nudne, by tak pisac o tym przez... 20 lat. O fuck, to już tyle lat? Ja zbieram 18, niektórzy nawet tyle lat nie mają:(

Przeca to nie o to chodzi.

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten numer jest bliski perfekcji, naprawdę chylę czoła. Nawet okładki są nietuzinkowe i robią wrażenie :) A zawartość tak pyszna, że nie wiadomo od jakiego artykułu zacząć czytać. Przede wszystkim dzię

• No jest, no i co? Okładka z Zeldą, kiedy ta już wyjdzie, to obowiązek.

• Trzeba uczciwie powiedzieć, ze to jedne z najlepszych okładek w historii Psx Extreme.     Gdybym już naprawdę na siłę miał się czepiać (ale naprawdę na siłę) to trochę wolnych obszarów, można by ta

Opublikowano

Idę zaraz do Kolportera po nowego PE. Ciekawi mnie najbardziej jak w Waszych oczkach wypadł powrót króla na tron horrorów.

Opublikowano

Odkad sie zmieni naczelny, to juz sie nie czyta extrima w garniturze. 

Opublikowano

Ja tylko jedna techniczna uwaga do Romka po szybkich oględzinach numeru, powiększ Sobkowi ryja w Regionie Filmowym, strasznie dużo wolnego miejsca przy jego facjacie jest zostawione. Jak będzie rozmiarów Walkiewicza przy jego Savepointcie to będzie git.  :problem:

Opublikowano

Też poproszę o większe zdjęcie Sobka. Zawsze coś mi rośnie w majtach, kiedy widzę jego przystojną twarz.

Opublikowano

Ten numer jest bliski perfekcji, naprawdę chylę czoła. Nawet okładki są nietuzinkowe i robią wrażenie :) A zawartość tak pyszna, że nie wiadomo od jakiego artykułu zacząć czytać. Przede wszystkim dzięki za powrót do starego typu podsumowań i opinii o mijającym growym roku i to jeszcze dołożenie w tym aspekcie paru stron. Historia RE - niby każdy zna, ale za każdym razem przyjemnie się czyta. Do tego poradnik do FFXV, którego niedawno napocząłem! Już kiedyś pisałem, że właśnie do tego typu gier warto umieszczać poradniki z ciekawymi poradami, lokacjami i ciekawostkami, których samemu zapewne by się nie odkryło. Do tego mnóstwo gier - hiciorów, w które się chce grać, mimo że to dopiero początek roku.

Roger - robisz świetną robotę jako Naczelny, znowu chce się czytać szmatławca i lecieć po niego w dzień premiery do kiosku.

I tak dla przeciwstawienia - z nudów kupiłem w zeszłym tygodniu PIXEL-a... Nie dość, że śmierdzi papier, to interesującej mnie zawartości jest może z 20 procent, w przeciwieństwie do PE z tego miesiąca, gdzie interesującej mnie zawartości jest z 95 procent :) To tak gwoli ścisłości, kto dalej rządzi na rynku.

Keep up the good work :)

Opublikowano

Dzięki, Ekipo PE za namówienie Norby'ego do napisania felietonu True Story. Miło było poznać jego subiektywną ocenę branży. Czekam teraz na teksty Aja ,Ściery,Kujota i Lokiego.

No co Panowie - level up.

Opublikowano

Świetny pomysł z serią tekstów o mechanikach gier, liczę na jeszcze więcej zakulisowych ciekawostek w następnych tekstach, bo potencjał jest spory.

Opublikowano

Ja to bym wywalił zooltara z headshota. Zostawił tych dwóch panów - wardęga by miał więcej miejsca:))

Zooltar opisał jakaś gierkę na PC. W ogóle to nie pasuje do Psx Extreme, a w samym gościu za mało jest tego czegoś takiego... EXTREME.

W sumie mało kiedy gość pisuje o konsolach.

Opublikowano

Dziwne że w grach roku 2016, kategoria Polska, na pierwszym miejscu jest Shadow Warrior 2, który na kąsolach bedzie w maju 2017?

Opublikowano

PPE pisze też o pecetach, więc wcale mnie to nie dziwi.

Opublikowano

Nowy numer też będzie opóźniony do 1 marca z racji premiery Horizon?

Opublikowano
  • Autor

Tak, jest info w numerze, że kolejny numer 1 marca - wypadkowa głównie przesunięcia wydania lutowego, żeby nie skracać mu okresu sprzedaży. Od numeru kwietniowego wracamy do cyklu ostatniej środy miesiąca. 

Opublikowano

Z racji premiery Prosiaka, pewnie sporo osób dopiero stało sie posiadaczem czwartego pleja. Moze byście napisali jakiś artykuł dla "casuali"? Odnośnie gier, które warto kupić/mieć w kolekcji, czy różnic graficznych. Jeszcze teraz ten Boost mode trochę robi zamieszania.

No dobra, przyznam że mi by sie taki tekst przydał:) Wiem, że od 195. numeru opisywaliscie gierki na Ps4, ale nie chce mi sie zbytnio iść do piwnicy i analizować, który tytuł kupić.

A niedawno kupiłem Tony Hawka 5 "w ciemno" i mama zablokowała kartę kredytową.

Opublikowano

Dwa numery temu miałeś test PS4 Pro i jak wyglądają niektóre gry w trybie Pro. Chyba trochę za wcześniej na ponowny taki większy artykuł, poza tym ten artykuł dotyczył  by jedynie różnic graficznych, bo tylko o to w chodzi w całym tym Pro. 

Opublikowano

Świetny pomysł z serią tekstów o mechanikach gier, liczę na jeszcze więcej zakulisowych ciekawostek w następnych tekstach, bo potencjał jest spory.

Dzięki za ciepłe słowo, będę starał się utrzymać poziom ;) 

Opublikowano

super mario run z taką samą oceną co stardew valley?

Opublikowano

Witam

Czemu nie mogę kupić wydania 234 online?

Wywala mi błąd Błąd! Nie udało się zrealizować zamówienia!

Opublikowano
  • Autor

Na jakim etapie masz ten błąd? Właśnie testowałem i bez problemu idzie proces realizacji zamówienia włącznie z płatnością PayU. Ewentualnie wyczyść cookiesy związane z PPE - robiliśmy poprawki w sklepie i może jakaś sesja trzyma stare dane.