Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 280,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

> Bierz na XOne, tutaj też gra sporo ludzi i są znajomi z forumka

I tak, i nie. Ludzi niewątpliwie gra sporo, do klanu chyba kilkanaście osób doszło w ostatnich dniach. Ale ku mojemu zdziwieniu praktycznie nie widziałem dosłowanie nikogo (poza kumplem z firmy), z kim na XBO robiłem choćby raidy. Nie wiem, czy ludzie olali, czy przeszli na PS4. "Zabawne", że zostałem na XBO głównie właśnie dla ekipy, a wczoraj i dzisiaj rano wiało pustką (przy becie zresztą też).

Duzo osob z klanu gra i gralo wczoraj. Nie ma obaw. Zapraszamy do grupy.

Opublikowano

Dobra, wszystko fajnie, zakochałem się praktycznie w tej grze, ale szukanie meczy w Crucible zajmuje 5-10 min. Tylko ja tak mam?

Opublikowano

Początek gry jest niebywale senny (fragment zaraz po tym z bety). Prawie zacząłem chrapać. Czy tylko ja tak mam? Grafika zadziwiająco przeciętna jak na prosiaka. Jeno gunplay mi się widzi i muzyka może być. Sam początek jednak słaby...

Opublikowano

Zeratul: Dzięki! Teraz czyszczę kampanię, a potem mam nadzieję komuś się będzie chciało raid czy Crucible'a w treningu przed Trialsami. A tak przy okazji, to odwaliłem faila: to moje "nikt nie gra" to niedowidzenie, że przecież serwery klanowe nie działają, więc nic dziwnego, że nikogo nie ma na liście... Ech :)

VeSDD: Faktycznie, teraz kupa Friendsów gra. Git.

Opublikowano
  • Autor

Efekt dwóch dni grania. Głównie zwiedzanie planet - wbijanie tokenów, przygody, sektory, public eventy. Do tego kilka strajków.

QzYv0na.jpg

Opublikowano

Dla mnie na razie bez szału i gram spokojnie, dwie rzeczy które mi się rzuciły mimo że sama grafika otoczenia zrobiła progres względem D1 to jednak wykonanie twarzy to krok wstecz (twarze ludzi). No i wisienka na torcie to ta lokalizacja z wielkimi falami 

b0c050d21155ab4cd75097d1beb0520a--meme-p

Już zastanawiałem się czy na pewno mamy 2017 bo już w BF3 fale było rewelacyjne a to rok 2011. Kolejny minus to wersja językowa co to ma znaczyć bym nie mógł grać z językiem oryginalnym i polskimi napisami ? na grzyba mam grać z angielskim językiem i angielskimi napisami ?

Opublikowano

Panowie, to multi to jest teraz poezja. Zmniejszenie grupy ogniowej (xD) sprawiło, że każdy gracz jest cenny, potrzebna jest taktyka, a nie gang-bang 6Vs.2. Dobór broni na plus, bo skończy się shotgun sliding i kampienie ze snajperką.

Bałem się tych zmian, ale to zmiany na lepsze.

Mesjasz.

Opublikowano

:lapka:

Opublikowano

A co z tymi mikrotransakcjami ?

Bogaty dzieciak będzie mógł sobie kupić legendarki albo egzotyki ?

Pograłbym w dwójkę ale nie mam tysiąca godzin :)

Opublikowano

Za kwit kupujesz Silver, a za Silver paczki gdzie masz szansę zdobyć unikatowe emotki, cienie na zbroje lub statki. Z czasem dojdą pewnie boostery do XP-a żeby szybciej wybijać levele, ale na żadne pay-to-win Bungie sobie nie pozwoli.

Opublikowano

A co z tymi mikrotransakcjami ?

Bogaty dzieciak będzie mógł sobie kupić legendarki albo egzotyki ?

tak względem D1 za silvery można wylosować egzotyki na razie są to dwa "pistolety", a więc odpowiadając na pytanie Tak bogaty dzieciak tym razem może wyposażyć się od A do Z 

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Wyczytałem dziś, że szejdery są itemkami jednokrotnego użytku... Pop*erdoliło ich tam totalnie.

Opublikowano

Ale teraz możesz kolorować każdy element ekwipunku. Nawet statki, dla mnie zmiana na lepsze. One i tak lecą ciągle. 

Opublikowano

Zmiana na plus. Zamiast kolekcjonować setki shaderów, teraz każdy się zastanowi na co chce go nałożyć. Spoko sprawa. Jak dye'e z MMO wszelakich.

Opublikowano

Swoją drogą, te jasne engramy co są do kupienia za srebro, zdobywamy po 20 lvlu, za wbicie jakby kolejnego i wtedy nagrodą jest właśnie ten engram. Zdobyłem dziś fioletowy statek z niego i jakieś barwy. Fajna sprawa. 

Opublikowano

Dziwi mnie tylko jedno. Gra wcale olśniewająco nie wygląda (mniej więcej ten sam poziom graficzny co CoD WWII). Co więc przeszkodziło twórcom w uzyskaniu 60 fps? :dunno:

Opublikowano

Bo mówili ze nie osiągną tego na PS4/XO a nie chcieli roznicowac konsolowego community bo na PS4 Pro i XOX było to osiągalne.