Opublikowano 25 listopada 20231 r Przeszedłem z ziomkiem kampanię i teraz pytanie,gramy na M1 I co tu jest do roboty na end game? Cały czas mamy wałkować te fale? Nie chce nam się robić tych misji z kampanii,ani przechodzić drugi raz. Są tu jakieś raidy,dungeony coś co nie wymaga tych questów?
Opublikowano 25 listopada 20231 r W podstawce są: 3x Circle of Slaughter, 6x Proving Ground i 2x Takedown, plus dwa Eventy.
Opublikowano 25 listopada 20231 r Jak to odpalić? Trzeba mieć jakiś lvl czy przejść te fale do końca? Bo na statku mam te questy ale większość wymaga dlc.
Opublikowano 25 listopada 20231 r Slaughtery i Proving Groundsy trzeba zacząć w odpowiednim miejscu/mapie jako misje. Takedowny w Sanctuary po przejściu fabuły się odblokują (min lvl 50 tam jest), a Eventy w menu głównym i na statku z Mauricem trzeba zagadać.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Mogliby już 4 zapowiedzieć, te spin offy jakoś do mnie nie trafiają. W sumie to już ponad 4 lata od premiery 3ki minęły :o
Opublikowano 27 listopada 20231 r Ostatnio pojawiły się plotki o BL4 i WL2, złotousty Randy ma być na TGA więc może.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Też właśnie widziałem jakieś newsy o tym. No nie pogardziłbym pełnoprawną częścią, mam tylko obawy czy seria nie zacznie zjadać własnego ogona i czy będą w stanie jeszcze wymyślić coś ciekawego bez przesadnego recyklingu klas postaci/giwer/miejscówek itp
Opublikowano 27 listopada 20231 r Mam nadzieję, że jednak nad fabułą, dialogami popracują, bo dwójka miała bardzo dobry humor i antagonistę, ale w trójce, ta para streamerow to totalna porażka. Nie wiem jak w dodatkach, bo grałem tylko w dwa i w sumie średnio pamiętam.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Jak dwójeczkę ogarnąłem chyba 2 lub 3 razy i jeszcze z kuplami pograłem on line to trójkę przeszedłem raz i jak wziąłem się za drugie przejście to akurat wjechał Returnal i nie wróciłem więcej.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Randy to teraz pewnie będzie promował film bo po przerwach z pandemią, strajkach, "zastępstwach" w reżyserowaniu cholera wie na jakim etapie znajduje się film. Niby ma być wypuszczony w przyszłym roku. Raczej mało prawdopodobne by na okres letnich blockbusterów się wyrobili. Albo, co pewniejsze, zapowie remaster trójki na ps5/xbox. Jeżeli chce użyć filmu jako promocję gierki [Gearbox wypuszczał gierki zazwyczaj 4 kwartał roku, nie licząc Przystojnej Kolekcji] to by pasowało by na sierpień dzieło Rotha miało premierę. 4 lata po premierze 3-ki więc spokojnie można zapowiadać 4 czy raczej 3 Part II bo zakończenie trójki to yebany sequel bait.
Opublikowano 27 listopada 20231 r 5 minut temu, Farmer napisał: Albo, co pewniejsze, zapowie remaster trójki na ps5/xbox. Już jest wersja na PS5/XSX wątpię aby coś więcej tutaj robili, ale TPS na silniku BL3/WL bym przyjął.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Wersja ma dwa tryby. Performance I Quality (czy jakoś tak). Jakie ma parametry w tych trybach? W performance gra wygląda tak brzydko, że szkoda gadać. To w 1080p jest czy co? Ale w tym drugim no kurcze naprawdę wygląda to ładnie, a co najważniejsze po 30 minutach nie mogłem się oderwać. Gunplay jest świetny.
Opublikowano 28 listopada 20231 r Dobra wszystko jasne, bo ten tryb jakości działał bardzo płynie, więc pewnie było 60 FPS.
Opublikowano 28 listopada 20231 r No to jest 4k/60, nic więcej nie potrzeba. Dawno nie grałem, a i nawet odkąd mam OLEDA nie włączyłem gierki a pewnie super będzie wyglądać.
Opublikowano 30 listopada 20231 r W dniu 27.11.2023 o 13:33, Square napisał: Już jest wersja na PS5/XSX Właśnie. Orientuje się ktoś, czy pudełko to jakiś germański exclusive? Bo tylko w z tym ich paskudnym oznaczeniem widziałem.
Opublikowano 2 grudnia 20231 r Pany czy DLC dodają jakieś nowe aktywności end game? Czy to jest tylko fabuła? Jeśli tak to jakie zakupić w jakiej kolejności?
Opublikowano 2 grudnia 20231 r Dodają bossów do farmienia głównie Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot - dodatek fabularny, nowi bossowie Guns, Love, and Tentacles - dodatek fabularny, nowi bossowie Bounty of Blood - dodatek fabularny, nowi bossowie Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck - dodatek fabularny, nowi bossowie Designer's Cut - czwarte drzewko dla VH, nowy osobny tryb gry Director's Cut - mniejszy dodatek fabularny, Vault Cardy, Raid Boss w starym stylu, materiały zza kulis Jak chcesz DLC to kupujesz Season Pass. Pierwsze cztery dodatki wchodzą w skład SP1, dwa ostatnie SP2, dodatkowo dostajesz nowe modele dla VH. Jest też Season Pass Bundle. Albo po prostu kupujesz wersję Ultimate i masz wszystko co wyszło.
Opublikowano 22 lutego 20241 r 5 kluczy w każdej grze (BL3 3 złote i 2 diamentowe). Na PAX pod koniec marca prawdopodobnie zapowiedzą BL4.
Opublikowano 22 lutego 20241 r Kurde muszę wrócić do Borderlandsa jakoś o nim zapomniałem. Ale ostatnio tyle dobra jest do ogrania, że hej. Ale do dwójeczki bym wrócił
Opublikowano 22 lutego 20241 r Stawiam Tiny Tinas Wonderlands wyżej od każdych Borderlandsów za brak samochodów i przemierzania nudnej pustyni w poszukiwaniu celu misji. Polecam spróbować każdemu ten spin-off serii. Ja się w co-opie online z bratem bawiłem bardzo dobrze.
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Teraz, number_nine napisał(a): jeśli to prawda, to trochę jaranko Ładnie jadą z tymi Borderlandsami, trójeczka była soczysta, standalone Tina również, przyjmiemy z otwartymi rękami 4rkę :).