Ukukuki 6 855 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Contra 4 na DSa to był sztos, najlepszy run and gun od czasów Metal Sluga 5. Zrobili by nową cześć w takim cudnym pixel art. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Mógłby ktoś rzucić listę klasycznych beat em upow jakie wyszły na switcha? Night Slashers Bad Dudes Mother Russia Bleeds Capcom Beat em up bundle cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Całej listy w głowie nie mam bo switch zalewany jest gównem wyglądającym jak gry z androida ale tak na szybko dopisz sobie jeszcze (wszystko od firmy hamster): Trylogia Sengoku Ninja Combat Top Hunter Cody and Cathy (no to nie taki klasyczny beat em up ale warto sprawdzić) Mutation Nation Robo Army Double Dragon Renegade Oczywiście jak któryś z tytułów nic Ci nie mówi to zdecydowanie obczaj najpierw yt bo to mocne wszystko ma już swoje lata i różnie to trzyma poziom w 2018. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dodam jeszcze - Wulverblade - Raging Justice (gorąco odradzam, nie tykać - śmierdzi gó.wnem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ciekawe co nam Nintendo dzisiaj rzuci na BF w eshopie ? Wczoraj była aktualizacja w Ameryce można wyrwać min. LEGO city za ok 32 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Liczę na jakieś indyki w dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Hollow Knighta się chyba nie doczekam na promo (tak wiem, że kiedyś był ale nie zdążyłem kupić) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Hollow Knight w oryginalnej cenie głupio kupić bo tak tanio, a Ty czekasz jeszcze na promki? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 tak, w promocji lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Spoko może będzie teraz na promce, choć wątpię, bo niedawno był. No ale może coś innego wpadnie ciekawego, promocje w USA/Kanadzie całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 13 godzin temu, Rezoo7 napisał: Ciekawe co nam Nintendo dzisiaj rzuci na BF w eshopie ? Wczoraj była aktualizacja w Ameryce można wyrwać min. LEGO city za ok 32 zł. Zawsze można przeskoczyć na inny region i przycebulić. Co do europejskiej propozycji czarnego piątku to nie wiem jak Wy Panowie, ale w moim oczach to tak trochę średnio to wypada (przynajmniej porównując z USA). Czaiłem się na kilka indyków z wyższej półki cenowej, no ale nic co było na mojej liście nie załapało się na rabaty za wyjątkiem 1-2 tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Wonder Boy i Messenger w fajnych przystępnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Nie no jest lipa na całej linii. Myślałem, że w końcu wezmę Celeste na jakiejś promce, bo w stanach jest, a tu gunwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Też się czaję na celeste. Była już w niezłej promocji na psn, ale jakoś sobie ubzdurałem, że chcę na znicza... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Żenada i jeszcze raz zenada, przeglądam czasami eshop i łapy opadają, 3 świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Kinoji napisał: Nie no jest lipa na całej linii. Myślałem, że w końcu wezmę Celeste na jakiejś promce, bo w stanach jest, a tu gunwo. Ta gra jest warta 60e, to nie indyk na 8, czy niżej, jak większość. Poza tym gra jest bardzo przystępna, więc istnieje małe prawdopodobieństwo, że się nie spodoba. W przypadku słabszych, czy specyficznych indyków, ryzyko wtopy pieniędzy w „niegraja” jest dużo większe. Ta gra ma w sobie diabła, porywa i wciąga w otchłań. Gry, które skończyłem więcej, niż raz, mogę policzyć na palcach dwóch rąk... i Celeste do nich należy. Może dla hardcorowych graczy to kolejny mniej lub bardziej wymagający szpil, mi natomiast gra rzucała co pomieszczenie wyzwanie: „a teraz też dasz radę”? Co ja nie dam! A że filling poruszania się postacią był niesamowity, tor przeszkód świetnie zaprojektowany, a psychodeliczna muzyka nie ustępowała nawet po zgonie, po którym zmartwychwstanie trwało mniej niż sekundę - dałem radę. Dałem radę, bo nic nie powodowało, żebym chciał wyjść (dosłownie) z gry. Nic nie nudziło, nic nie przerywało... transu. Godzinę temu, MBeniek napisał: Też się czaję na celeste. Była już w niezłej promocji na psn, ale jakoś sobie ubzdurałem, że chcę na znicza... Robisz sobie krzywdę, tak jak Kinoji, że jeszcze w to nie grasz. Edytowane 22 Listopada 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Po pierwsze, mam (aż nadto) w co grać, backlog jest spory, więc nie śpieszy mi się. Po drugie, ostatnio mało gier mnie wciąga na dłużej, nawet z tych co wydawałoby się, że trafiają w moje klimaty. Jakby jeszcze nintendo miało ogarnięte zwroty, tak jak steam, to ok, można próbować. Po trzecie, trochę mnie @ping przestraszył, że to nie jest dobra platformówka, ani nawet dobra gra Chociaż nie wiem czy to nie był trolling z jego strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Celestynke trzeba szanować - platformerowe guru 2018. Zasysam Messengera i to tyle z pormocji, które coś tam mnie interesowały. Sprawdzimy czy to taki sztosik jak o nim piszą tu i tam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) 15 minut temu, MBeniek napisał: Po pierwsze, mam (aż nadto) w co grać, backlog jest spory, więc nie śpieszy mi się. Po drugie, ostatnio mało gier mnie wciąga na dłużej, nawet z tych co wydawałoby się, że trafiają w moje klimaty. Jakby jeszcze nintendo miało ogarnięte zwroty, tak jak steam, to ok, można próbować. Po trzecie, trochę mnie @ping przestraszył, że to nie jest dobra platformówka, ani nawet dobra gra Chociaż nie wiem czy to nie był trolling z jego strony. Jeśli masz w co grać to ok, czekaj na promkę. Mnie też mało gier wciąga i nie tylko ostatnio. Kupiłem już około 20 indyków, ponad połowa wyleciała z karty pamięci, bo tylko zajmowała miejsce. A kto to jest ping? Hmm... gra platformowa głównie polega na skakaniu, a tu masz jeszcze wspinaczkę ze staminą i dash. Czyli platformer na 3 przyciski, w którym wchodzisz na ośmiotysięcznik, choć może się wydawać, że poruszamy się w prawo :). Edytowane 22 Listopada 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Celeste okej gierka, bardzo fajny ost, ale tein lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 49 minut temu, MBeniek napisał: Po pierwsze, mam (aż nadto) w co grać, backlog jest spory, więc nie śpieszy mi się. Po drugie, ostatnio mało gier mnie wciąga na dłużej, nawet z tych co wydawałoby się, że trafiają w moje klimaty. Jakby jeszcze nintendo miało ogarnięte zwroty, tak jak steam, to ok, można próbować. Po trzecie, trochę mnie @ping przestraszył, że to nie jest dobra platformówka, ani nawet dobra gra Chociaż nie wiem czy to nie był trolling z jego strony. To był trolling, będziesz się bawił super, tak mówi @ragus i @bluber - a jak nie to zapraszam do mnie na jamę, pogramy na pegazusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Nie wiem, czego ludzie oczekiwali od Nintendo. Przecen jest sporo, w tym o 1/3 spadły ceny na Switchowe świętości - Zeldę, Mario, Xenoblade, Donkey Konga, a także Skyrima i FIFA. Black Friday to głównie święto handlu detalicznego, fizycznego, i nie widzę sensu żeby wydawcy indyków akurat teraz rywalizowali z Mario i Zeldą o uwagę tymi przecenami. Choć i tak jest trochę ciekawych. Czytając te jęki na brak Celeste aż się zalogowałem na USA zobaczyć, ile jest tej obniżki. 20%. Ojej, te 4 dolary to faktycznie bariera żeby nie zagrać w tę grę. Na szczycie list sprzedaży w USA jest gra "Bouncy Bob". Średnia ocen to 4/10, ale kosztuje 14 centów mdr. Ale obniżki do 30 dolarów za Dooma, Wolfensteina 2 czy Valkyrię 4 nawet zwróciły moją uwagę. W Europie są zupełnie inne "duże" gry przecenione, jeśli kogoś to interesuje. Edytowane 22 Listopada 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Może w cyber monday dadzą lepsze oferty -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 37 minut temu, pajgi napisał: Może w cyber monday dadzą lepsze oferty -_- Może w przyszłym roku. Obecna promocja trwa do 29 czyli obejmuje też cyber monday. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Panowie, na co lepiej wydać 50 zł, Celeste (meksykańsa cebula) czy Messenger ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi