Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

Opublikowano

Civilization 6 jeszcze u Ruskich fajnie wychodzi za 140zl

25 minut temu, Faka napisał:

Okami wezmę, jedynie warta kupna gra, reszta promocji do pieca.

Nad okami się zastanawiam, polowałem jakiś czas temu a tu taka cena  dzisiaj wpada :)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 416,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No cena spoko, tu nie ma co się nad tym zastanawiać cumplu. W Okami to grałem wtedy kiedy gówniarzem byłem, czyli czasy PS2, to wątpię żebym pamiętał coś z tej gry jeszcze.

Opublikowano

Jutro premiera Sundered: Eldritch Edition. Na ruskim do wziecia za 24 zl. Wlasnie czytam jak sie zmienia region zeby przygarnac to i GRISa.

Opublikowano

Wiadomo ile pesos na meksykańskiej cebli? Nie chce mi się zakładać konta u wroga.

Edyta: ok 35 zł

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Glupio robisz. Zawsze dostaje sie fajna pocztowke od Władimira z podziekowaniami

Opublikowano

Sporo tych promocji jeszcze pyknęli, aż nie rozgarniam. Worms za pół ceny zachęca na Święta, żeby pograć 10 minut podając sobie pada i się znudzić. Banner Saga wpadnie na zaś chociaż już grałem, jedna z lepszych gier (sorry, lepszych Epickich Trylogii) w jakie można zagrać na Switchu. De Blob to przykład gierki, która po przecenie 50% powinna zainteresować ludzi - to dobra gra sprzed dekady, której cena trochę nie była konkurencyjna wobec współczesnych propozycji na Switcha. 

Znowu promocje są różne w zależności od regionu. Np. w USA obniżono o 60% cenę Grim Fandango. Dziwne, że nie w Europie.

Jutro przeceniony będzie o 40% Octopath. Z kolei dla miłośników dobrych RPG, przecena dotknie West of Loathing (jakby już teraz nie był za tani!). 

Opublikowano

Ok, Sundered zakupiony, myślałem że będą misje jak w Meksyku, a wystarczyło tylko region zmienić i pyk. Czekam na prezent od Vladimira Vladimirowicza 

Opublikowano

Yokus island za 40pln warto?

Opublikowano
7 godzin temu, Ficuś napisał:

Yokus island za 40pln warto?

Jest demo do ogrania żeby się przekonać 

Opublikowano

40 to okej cena, ale gra jest mocno specyficzna (pinball+metroidvania)

Opublikowano

Jak zmieniacie region do zakupów to te bonusowe punkty z otrzymywane z zakup gier kasują się, czy kumulują ? Pytam bo mam już ponad 30zł uzbierane i szkoda je stracić. 

Opublikowano

Punkty sa regionalizowane, zmienisz region to eshop ich nie bedzie widziec, wrocisz i sa

Opublikowano

monetki są regionalizowane, tj. polskich monetek nie użyjesz u ruskich dla przykładu. Nic Ci nie przepada przy zmianie regionu, po prostu nie będą się sumować z tymi z innych regionów (te będą zbierane osobno) 

Opublikowano

No dobra panowie pomóżcie z racji ograniczonego budżetu w tym roku co warto zakupić

Króliki z Marianem czy Okami ?

Dodam że WOkami jeszcze nie grałem ominęła mnie za czasów PS2.

Opublikowano

Okami, jedna z najlepszych gier ever

Opublikowano

jeśli wolisz turówkę w stylu X-COM z Marianem to bier mario+rabbids

jeśli wolisz znakomitą zeldę z fantastyczną oprawą audiowizualną, to bier Okami. 

Opublikowano

Króliki nuda w sumie

Opublikowano
21 minut temu, _Be_ napisał:

Króliki nuda w sumie

Króliki nuda, ale Love Fortnite ? Aha..