Skocz do zawartości

Splatoon 2

Featured Replies

Opublikowano

Fajny single? W jedynce to chyba tak o byl dodany, a jak tutaj?

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569   Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI

• prawie godzinke testowalem salmon run z kesem   co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z net

• graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejs

Opublikowano

info dla osób, które jeszcze nie wbiły na discorda - dzisiaj o 21:00 pierwsza forumkowa ustawka :obama: 

Opublikowano

hostuję ja, mój switch code jest w odpowiednim temacie.

Jak dołączyć do gry prywatnej?

Lobby -> Private Battle -> klik na wybranego gracza który w tej chwili hostuje.

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Salomon Run jaki dobry :o A tryb single świetny chociaż wg mnie ten w jedynce też nie był zły (ale tu jest lepszy)

Opublikowano

Multi wciąga niesamowicie  :obama: niby chcesz sprawdzić dany tryb a tu 3h mijają :)

Mam pytanko czy u mnie wifi strajkuje czy wam też zdarzyło się wywalenie z meczu??

Opublikowano

U mnie na razie nie wywaliło ani razu.

Petarda, gra się wspaniale.

Opublikowano

takie granie to ja rozumiem.

"PEYRDOL TEN WAŁEK!" xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

KIM JEST BASIOR?

Sorry jakos wszedłem jak chodziłem po opcjach. A że żadnego discorda nie używałem to nie wiedziałem o co chodzi.

Opublikowano

KIM JEST BASIOR?

Sorry jakos wszedłem jak chodziłem po opcjach. A że żadnego discorda nie używałem to nie wiedziałem o co chodzi.

Trafiłeś na kiepski moment, bo ktoś akurat na fajkę wyszedł i czekaliśmy.

Opublikowano

KIM JEST BASIOR?

spoko, zastanawialiśmy się po prostu, czy to ktoś z forumka 8)

Opublikowano

Następnym razem zapraszamy na discorda, będą tam podczepiane terminy ustawek na Hordę/multi

Opublikowano

Salmon Run :banderas:

A nawet jeszcze singla nie odpaliłem. Ale tutaj jest zawartości.

Opublikowano

hahahahha xD

Opublikowano

Multi wciąga niesamowicie :obama: niby chcesz sprawdzić dany tryb a tu 3h mijają :)

Mam pytanko czy u mnie wifi strajkuje czy wam też zdarzyło się wywalenie z meczu??

Mnie dziś parę razy wywaliło.
Opublikowano

dawaj dawaj, dzisiaj w 6 chłopa było magicznie. jak nie podejdzie to stracisz 20-30zł.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Na razie nie podszedł mi ten Splatoon2, ale grałem tylko chwilkę, czy trzeba grać za pomocą ruchu (wertykalnie), czy wtedy będę bez szans, bo mnie wnerwia te sterowanie, gdy gram na leżąco?

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Tylko Rayos gra z żyroskopem :kaz:

Opublikowano

ale smutny grzybek wymiata, dobre wyniki wykreca w turf war

Opublikowano

ile razy mam mówić, że z żyroskopu korzystam jedynie by docelować do celu delikatnie wychylając konsolą a nie machając nią jak jakiś niezdrowy wariat? :dunno:

Opublikowano

Na razie nie podszedł mi ten Splatoon2, ale grałem tylko chwilkę, czy trzeba grać za pomocą ruchu (wertykalnie), czy wtedy będę bez szans, bo mnie wnerwia te sterowanie, gdy gram na leżąco?

Można wyłączyć sterowanie ruchem w opcjach i normalnie obracać postać prawym analogiem

Opublikowano

Koniecznie zainteresujcie się ciuchami które można kupić tylko przez telefon. Wyrwałem kozacką kurtkę z 4 slotami na skille.