Opublikowano 21 lipca 20177 l info dla osób, które jeszcze nie wbiły na discorda - dzisiaj o 21:00 pierwsza forumkowa ustawka
Opublikowano 21 lipca 20177 l hostuję ja, mój switch code jest w odpowiednim temacie.Jak dołączyć do gry prywatnej?Lobby -> Private Battle -> klik na wybranego gracza który w tej chwili hostuje. Edytowane 21 lipca 20177 l przez blakuś
Opublikowano 21 lipca 20177 l Salomon Run jaki dobry :o A tryb single świetny chociaż wg mnie ten w jedynce też nie był zły (ale tu jest lepszy)
Opublikowano 21 lipca 20177 l Multi wciąga niesamowicie niby chcesz sprawdzić dany tryb a tu 3h mijają :) Mam pytanko czy u mnie wifi strajkuje czy wam też zdarzyło się wywalenie z meczu??
Opublikowano 21 lipca 20177 l takie granie to ja rozumiem. "PEYRDOL TEN WAŁEK!" xDDDDDDDDDDDD Edytowane 21 lipca 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 21 lipca 20177 l KIM JEST BASIOR? Sorry jakos wszedłem jak chodziłem po opcjach. A że żadnego discorda nie używałem to nie wiedziałem o co chodzi.
Opublikowano 21 lipca 20177 l KIM JEST BASIOR? Sorry jakos wszedłem jak chodziłem po opcjach. A że żadnego discorda nie używałem to nie wiedziałem o co chodzi. Trafiłeś na kiepski moment, bo ktoś akurat na fajkę wyszedł i czekaliśmy.
Opublikowano 21 lipca 20177 l KIM JEST BASIOR? Sorry jakos wszedłem jak chodziłem po opcjach. A że żadnego discorda nie używałem to nie wiedziałem o co chodzi. spoko, zastanawialiśmy się po prostu, czy to ktoś z forumka 8)
Opublikowano 21 lipca 20177 l Następnym razem zapraszamy na discorda, będą tam podczepiane terminy ustawek na Hordę/multi
Opublikowano 21 lipca 20177 l Salmon Run A nawet jeszcze singla nie odpaliłem. Ale tutaj jest zawartości.
Opublikowano 21 lipca 20177 l Multi wciąga niesamowicie niby chcesz sprawdzić dany tryb a tu 3h mijają :) Mam pytanko czy u mnie wifi strajkuje czy wam też zdarzyło się wywalenie z meczu?? Mnie dziś parę razy wywaliło.
Opublikowano 21 lipca 20177 l dawaj dawaj, dzisiaj w 6 chłopa było magicznie. jak nie podejdzie to stracisz 20-30zł. Edytowane 21 lipca 20177 l przez ragus
Opublikowano 22 lipca 20177 l Na razie nie podszedł mi ten Splatoon2, ale grałem tylko chwilkę, czy trzeba grać za pomocą ruchu (wertykalnie), czy wtedy będę bez szans, bo mnie wnerwia te sterowanie, gdy gram na leżąco? Edytowane 22 lipca 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 22 lipca 20177 l ile razy mam mówić, że z żyroskopu korzystam jedynie by docelować do celu delikatnie wychylając konsolą a nie machając nią jak jakiś niezdrowy wariat?
Opublikowano 22 lipca 20177 l Na razie nie podszedł mi ten Splatoon2, ale grałem tylko chwilkę, czy trzeba grać za pomocą ruchu (wertykalnie), czy wtedy będę bez szans, bo mnie wnerwia te sterowanie, gdy gram na leżąco? Można wyłączyć sterowanie ruchem w opcjach i normalnie obracać postać prawym analogiem
Opublikowano 22 lipca 20177 l Koniecznie zainteresujcie się ciuchami które można kupić tylko przez telefon. Wyrwałem kozacką kurtkę z 4 slotami na skille.