Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A co mu się stało tak w ogóle? Zdjął klapeczki?

Nie, po prostu do reszty utracił poczytalność...

Opublikowano

​to ile trzeba dać za pc żeby nic się nie sypało? 10, 15 tysiaczków?

Opublikowano

I tak będzie sie sypac niezaleznie ile wydasz

Opublikowano

No izi zawsze cos sie znajdzie, ze będzie sie je.bac nawet na kompie czeza za dobrych kilka kół z teddym chcieliśmy pograć w samuraii gunna to błąd sypalo po paru minutach grania. Zje.bane porty są na kazdej platfomie, ps4 też sypie bledami i wywala do dasza, xo potrafi sie zawiesic a

na pc optymalizacja bywa różna. Batman czy Automata to przykłady z brzegu. Od 2010 kiedy odchodzilem z grania w gry aaa na PC zmieniło sie wiele, ale nadal nie masz w każdym wypadku bezproblemowego w stu procentach setupu.

Opublikowano

Lol, porównywanie skali wysypywania się gier i słabych portów na PC do konsol, to jakby porównać rzekę wpływającą do oczyszczalni ścieków, do rzeki z niej wypływającej. Ja myśląc o PC od razu szykuję się do pełnego zanurzenia w kupie. Na pewno nie zagram online (cheaterstwo), nie będę grał w konsolowe porty (są popsute). Traktuję ten wybór: "przy okazji sprawdzę za dolara jakiegoś ex'a wartego uwagi na PC (czyli muszę przyszykować ze trzy dolce), a nuż może się nie zawiesi przez kilka minut", a komp będzie do GoG-a (bo kiedyś PC-ty byly fajne) i do pracy (ale coś porządniejszego niż obecne lapki). Ponadto po każdym zagraniu na PC wezmę długi prysznic pumeksem ;)

Opublikowano

Xbox Live

Dobra, wszystko fajnie, zakochałem się praktycznie w tej grze, ale szukanie meczy w Crucible zajmuje 5-10 min. Tylko ja tak mam?

PlayStation Network

Dwie minuty max.

Różnica generacji, co najmniej.

Opublikowano

Xbox Live

Dobra, wszystko fajnie, zakochałem się praktycznie w tej grze, ale szukanie meczy w Crucible zajmuje 5-10 min. Tylko ja tak mam?

PlayStation Network

Dwie minuty max.

Różnica generacji, co najmniej.

Ten jak walczy xd

A tym czasem na tej różnicy generacji 

PlayStation Network. Problemy z serwerami od rana

xd

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jakubek rozjechany walcem i opluty  :)

Opublikowano

Wiedźmin już za chwile z latka 4K dla PS4 Pro.

Jestem bardzo ciekaw różnic graficznych w porównaniu z bestia wszystkich bestii, najpotężniejsza konsola na świecie Xboxem One X!!!

Opublikowano

gdyby to byl update do 60 fpsow a nie 4k to moze bym nawet kupil goty na ps4, zeby ograc po raz drugi. Ale tak to na hui mnie to, żeby bagna w 20fps podziwiać w 4k? xd 

Opublikowano

Wiesio poczekać na prawdziwe 4K a nie tam jakiś checkboard xd

Opublikowano

Wiedźmin już za chwile z latka 4K dla PS4 Pro.

Jestem bardzo ciekaw różnic graficznych w porównaniu z bestia wszystkich bestii, najpotężniejsza konsola na świecie Xboxem One X!!!

Rise TOMB już pokazuje o ile jest lepiej, tu pewno będzie podobnie. 

Opublikowano

gdyby to byl update do 60 fpsow a nie 4k to moze bym nawet kupil goty na ps4, zeby ograc po raz drugi. Ale tak to na hui mnie to, żeby bagna w 20fps podziwiać w 4k? xd 

hmm no ale wiesz, że gra ma już bardzo sztywniutki framerate po 20 patchach c'nie? xd

Opublikowano

oczywiście, że wiem, ale chyba nie oczekujesz, że będę pisał prawdę w CW? xd 

co nie zmienia faktu, że wolałbym 60fps albo poprawioną grafikę ogólnie, a nie szachownice do 4k

Opublikowano

Wiadomix, że poszli w grafę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.