Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A co mu się stało tak w ogóle? Zdjął klapeczki?

Nie, po prostu do reszty utracił poczytalność...

Opublikowano

​to ile trzeba dać za pc żeby nic się nie sypało? 10, 15 tysiaczków?

Opublikowano

I tak będzie sie sypac niezaleznie ile wydasz

Opublikowano

No izi zawsze cos sie znajdzie, ze będzie sie je.bac nawet na kompie czeza za dobrych kilka kół z teddym chcieliśmy pograć w samuraii gunna to błąd sypalo po paru minutach grania. Zje.bane porty są na kazdej platfomie, ps4 też sypie bledami i wywala do dasza, xo potrafi sie zawiesic a

na pc optymalizacja bywa różna. Batman czy Automata to przykłady z brzegu. Od 2010 kiedy odchodzilem z grania w gry aaa na PC zmieniło sie wiele, ale nadal nie masz w każdym wypadku bezproblemowego w stu procentach setupu.

Opublikowano

Lol, porównywanie skali wysypywania się gier i słabych portów na PC do konsol, to jakby porównać rzekę wpływającą do oczyszczalni ścieków, do rzeki z niej wypływającej. Ja myśląc o PC od razu szykuję się do pełnego zanurzenia w kupie. Na pewno nie zagram online (cheaterstwo), nie będę grał w konsolowe porty (są popsute). Traktuję ten wybór: "przy okazji sprawdzę za dolara jakiegoś ex'a wartego uwagi na PC (czyli muszę przyszykować ze trzy dolce), a nuż może się nie zawiesi przez kilka minut", a komp będzie do GoG-a (bo kiedyś PC-ty byly fajne) i do pracy (ale coś porządniejszego niż obecne lapki). Ponadto po każdym zagraniu na PC wezmę długi prysznic pumeksem ;)

Opublikowano

Xbox Live

Dobra, wszystko fajnie, zakochałem się praktycznie w tej grze, ale szukanie meczy w Crucible zajmuje 5-10 min. Tylko ja tak mam?

PlayStation Network

Dwie minuty max.

Różnica generacji, co najmniej.

Opublikowano

Xbox Live

Dobra, wszystko fajnie, zakochałem się praktycznie w tej grze, ale szukanie meczy w Crucible zajmuje 5-10 min. Tylko ja tak mam?

PlayStation Network

Dwie minuty max.

Różnica generacji, co najmniej.

Ten jak walczy xd

A tym czasem na tej różnicy generacji 

PlayStation Network. Problemy z serwerami od rana

xd

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jakubek rozjechany walcem i opluty  :)

Opublikowano

Wiedźmin już za chwile z latka 4K dla PS4 Pro.

Jestem bardzo ciekaw różnic graficznych w porównaniu z bestia wszystkich bestii, najpotężniejsza konsola na świecie Xboxem One X!!!

Opublikowano

gdyby to byl update do 60 fpsow a nie 4k to moze bym nawet kupil goty na ps4, zeby ograc po raz drugi. Ale tak to na hui mnie to, żeby bagna w 20fps podziwiać w 4k? xd 

Opublikowano

Wiesio poczekać na prawdziwe 4K a nie tam jakiś checkboard xd

Opublikowano

Wiedźmin już za chwile z latka 4K dla PS4 Pro.

Jestem bardzo ciekaw różnic graficznych w porównaniu z bestia wszystkich bestii, najpotężniejsza konsola na świecie Xboxem One X!!!

Rise TOMB już pokazuje o ile jest lepiej, tu pewno będzie podobnie. 

Opublikowano

gdyby to byl update do 60 fpsow a nie 4k to moze bym nawet kupil goty na ps4, zeby ograc po raz drugi. Ale tak to na hui mnie to, żeby bagna w 20fps podziwiać w 4k? xd 

hmm no ale wiesz, że gra ma już bardzo sztywniutki framerate po 20 patchach c'nie? xd

Opublikowano

oczywiście, że wiem, ale chyba nie oczekujesz, że będę pisał prawdę w CW? xd 

co nie zmienia faktu, że wolałbym 60fps albo poprawioną grafikę ogólnie, a nie szachownice do 4k

Opublikowano

Wiadomix, że poszli w grafę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.