Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ULL jest czerstwe jak tygodniowy chleb, fanboj Uncharted milan nawet potwierdzi.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Bardzo fajna gra, zdecydowanie lepsza niż 3 cześć.

Opublikowano

1509179691897.png

>wygląda jak (pipi)
>działa jak (pipi) 

Hahahahahahahahahahaahahahahaha, o kurfa co za porażka... 

Opublikowano

Na koxie 60 klatek?

Opublikowano

Gra wyglada fenomenalnie i dziala bardzo dobrze, te 23 fpsy to jakis problem ze scenkami jest, zdarzylo mi sie to moze jakies 2-3 razy na 30 godzin grania.

Calosciowo zapowiada sie chyba ze Origins to bedzie moj ulubiony AC i zdetronizuje Black Flaga. Ostatni raz taka frajde ze zwiedzania swiata i podziwiania widoczkow mialem tylko w Wiedzminie 3.

Opublikowano

fajny ten assasin, chyba kupie zamiast mario

Opublikowano

jest jakas fundacja ktora pomaga jednoplatformowcom? Chcialbym zrobic jakis przelew zeby zapewnic mendrkom tego swiata jakies lekarstwa czy cos. Miec jedna platforme w 2017 to gorsze niz miec raka - coprawda zyjesz statystycznie dluzej ale badzmy szczerzy, co to za zycie? 

Opublikowano

No przestań. Nie można tak dyskryminować autyzmu. No ale  z drugiej strony jak czytam/słucham że posiadanie wyboru jest gorsze od jego braku to zaczynam wątpić w ewolucje, bo tylko jakaś wyższa istota mogła zasiać debilizm w tych  pionkach, zapewne dla hecy w imię trollingu, 

Opublikowano

Bo wtedy nie możesz być "wiernym" konsoli. Gry to tylko dodatek panie! Liczy się tylko ten cholerny znaczek na obudowie! i Grafika i "kiloflopy"

Opublikowano

Ale przynajmniej jest beka z postów takich jednojajowców.

Opublikowano

Nie grac w mario w pazdzierniku to trzeba być biedakiem dopiero

Opublikowano

Dobrze, że za dwa dni będzie już listopad :obama:

Opublikowano

Dobrze, że za dwa dni będzie już listopad :obama:

...a w nim i to zaraz na początku klapy nabawią się nieżytu dupy z powodu nadejścia Bestii z Microsoftu :reggie:

Opublikowano

Po chyu nam najwyzej oceniana gra ever wazne ze mamy za chwile 6terafankow

Opublikowano

lol grać grubasem pedalem w 2017 ze kolesie 40 lat. dzieci na karku i grają w Mario, a potem sue dziwcie ze Pis wygrywa wybory

Opublikowano

Nie grac w mario w pazdzierniku to trzeba być biedakiem dopiero

Dobrze ze jestem Hetero i nie muszę :obama:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wiadomo ze samce beta by podbudowac epenis lubia grac w meskie strzelanki

Opublikowano

Jedna z pierwszych bomb Sony na PGS odpalona:

:obama:

Opublikowano

Posmiałbym się z konferencji Sony, ale konferncja Microsoftu była jeszcze chuyowsza więc nie mam moralnego prawa się śmiać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.