Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No nie pokazali przecież całej gry w jednym materiale

Spoiler

(jak Pan Kojima)

, wiec obawy są słuszne.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Spoiler dla wyczulonych o bossach w nowym GOW:

Spoiler

Bossowie mają być opcjonalni - nie wiem czy wszyscy ale stawiam że połowa to będzie opcja a reszta jak to zwykle bywa. 

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

Spoiler dla wyczulonych o bossach w nowym GOW:

Pokaż ukrytą zawartość

Bossowie mają być opcjonalni - nie wiem czy wszyscy ale stawiam że połowa to będzie opcja a reszta jak to zwykle bywa. 

Po prostu przyjąłem logikę klapów zastosowaną przy Forzie i opcjonalnemu cofaniu czasu. Ale fakt, nie powininem się zniżać do klaperskiego poziomu..

Opublikowano

No właśnie :lapka: 

Opublikowano

Szkalowanie gry na twiterze? :obama:

Opublikowano

ja jak nie lubie jakiejs gry to zaczepiam ludzi przed kosciolem i mowie co mi sie nie podoba

Opublikowano

Albo robie koszulke z czerwonym kolkiem i przekresleniem.

Opublikowano

Miesiąc przed premierą, a boty z taką (pipi)zką, że przenoszą CW na Twittery. 

Co za banda przegrywow. Ciekawe co będzie w dzień premiery God of War, pewnie zasadzki na ludzi, którzy chcą zagrać w grę roku 2018.

PS. Dobra robota asax. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

UWAGA frajerzy, tzn. boty, mam dla was ważny komunikat. Dziś pojawiły się recenzje kolejne klejnotu w koronie Królestwa Niebieskiego, kolejna średnia nie osiągalna dla spencerowskiego plebsu. Podsumowanie 2018 po niemal 3 miesiącach.

Królestwo Niebieskie.

SOTC 92%

SFV: AE 87%

Yakuza 6 83%

Moss 85%

Ni No Kuni II 86%

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/ni-no-kuni-ii-revenant-kingdom?ref=hp

VS

(pipi)ANY X-SMIEC BEZ GIER

Z E R O

zeros-clipart-1.jpg

1181839-89c09282cd8e3921587119763d8d25c2

images?q=tbn:ANd9GcTORapCye7VNXkNgAI_-j0

XBOX, PO CO TO W OGÓLE ŻYJE???

Opublikowano

Po napisaniu tego postu odpaliłeś x-smiecia i zagrałeś w jakąś gierkę z x360. :yao:

JAK DOMINACJA, ZUPEŁNIE JAK ZA CZASÓW PSX :banderas:

Opublikowano

Ostatni raz na XOne grałem najbardziej skillowe PvP na konsolach, Halo 5. No ale klapom by nie podeszło bo 60 klatek, nie można widzieć przez ściany i potrzebny jest skill. ;// Press X to dałn YETI. Error, error. Downess levels critical, abort ciąża. Aberracja chromosomowa.

Opublikowano

Ciekawe, jak długo temat Sea of Autism pozostanie aktywny po premierze. 

Oczywiście nie liczę pisania autyzmaxa samego ze sobą.

Opublikowano
47 minut temu, YETI napisał:

Dziś pojawiły się recenzje kolejne klejnotu w koronie Królestwa Niebieskiego...

Królestwo Niebieskie....

404_zbiorniknaszambo.jpg

:yao:  niebieskie królestwa w Bełchatowie na bogato xDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Ostatni raz na XOne grałem najbardziej skillowe PvP na konsolach, Halo 5. No ale klapom by nie podeszło bo 60 klatek, nie można widzieć przez ściany i potrzebny jest skill. ;// Press X to dałn YETI. Error, error. Downess levels critical, abort ciąża. Aberracja chromosomowa.

Jakie to smutne i żałosne posiłkować się grą z 2015 roku. Za 2 lata pewnie będzie ta sama śpiewka. "Hahahaha co to za gry dla plebsu ze średnią 85%. Halo 5 (pipi)a!!!!!!!!".

Umrzyjcie.

Opublikowano

Jakim prawem tak brzydko do nich mówisz? 

Opublikowano

Lepsze gry, które "żyją" (bo co to za życie) kilka miesięcy, głównie na pchlim targu? Nic dziwnego, ostatecznie każdy i tak wraca do swojej nory być szczurem w VR, więc po chu.j komu jakieś dobre multi

Opublikowano

Co jest złego w przytaczaniu gry w której spędził setki godzin, wciąż w nią gra i wciąż się w niej świetnie bawi? co z tego że wyszła 2 lata temu? Z drugiej strony nikomu w CW  nie przeszkadzają przecież przykłady dawno nie ogrywanych singlowych gierek od Sony, które żyją tylko w sercach klapów i CW

Opublikowano

W klaperskim umyśle typowy lifespan gierki to "UWAGI: wysyłka po weekendzie", więc musisz im wybaczyć, że nie bardzo pojmują jak jakaś produkcja może u kogoś gościć na półce przez dwa lata :kaz: 

Opublikowano

Wsparcie gier? Tylko w postaci remasterkow co generacje.

Opublikowano

Yeti się jarał znów tym razem Ni No Kuni II xD średnia 85 xDDDDDDDDDDDDDD

11 godzin temu, Jakim napisał:

Jakie to smutne i żałosne posiłkować się grą z 2015 roku. Za 2 lata pewnie będzie ta sama śpiewka. "Hahahaha co to za gry dla plebsu ze średnią 85%. Halo 5 (pipi)a!!!!!!!!".

Umrzyjcie.

Yeti nadal walczy w grze z 2013 i co z tego? Albo jara się remasterem gry z 2005, też beka

Opublikowano

Czytaliście na głównej relację dziennikarzyny z zorganizowanego przez Sory Poland pokazu God Of Superniania? Niby wszystko supa i wunderbar, ale ciężko między wierszami nie wyczytać jakie to średniactwo się zapowiada:yao:

Opublikowano

Ladni malkontenci - do Ryse wszyscy uszami klaskali, ze grafika, ze brutalnosc, ze wcale nie takie zle, jak w reckach wypisuja, a przeciez God Of War bedzie na 100% gra znacznie lepsza...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.