Opublikowano 12 czerwca 20177 l Premiera: 13 października Jako ogromny fan pierwszej części jaram się niesamowicie. Trailer wygląda świetnie, fajnie że głównym bohaterem wciąż będzie Sebastian, bo ma szansę na zostanie kimś w świecie gier komputerowych - w jedynce co prawda dowiadujemy się sporo o jego przeszłości, relacjach z kompanami, ale sam w sobie mocno porywającą postacią nie był. Liczę na wciąż tak samo wysoki poziom trudności (albo nawet wyższy) i tak samo dużą intensywność rozgrywki jak w jedynce. No i mam nadzieję że również nie będzie wielu jumpscare'ów, a gra będzie niepokoiła głównie klimatem i odjechanymi lokacjami oraz groteskowymi przeciwnikami.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Autor Mam nadzieję że będzie Akumu, tylko "troszkę" lepiej zaprojektowane pod grę. W jedynce nie było.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l oby game design był bardziej z rozumem i godnością człowieka, a gierka dostała lepszych typów od technikaliów, bo tew1 nie zasługiwał na te miernoty.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Autor Technikalia powinny być lepsze, bo gra już nie wyjdzie na PS3 / X360, więc twórcy będą mogli skupić się na samych currentgenach i PC. Jaram się tym co Mikami tym razem groteskowego wymyśli, Keeper, Trauma, Laura czy Sadist to były kur.wa potwory, do tej pory mam dreszcze.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Jaram się niesamowicie. The Evil Within to jedna z niewiele gier , która momentami miała tak ciężki klimat, że człowiek był cały zlany potem, a przy kozackich walkach z bossami był bliski zawału.(Laura, The Keeper itd.) Do poprawy grafika, technikalia i , żeby bardziej trzymali poziom przez całą grę, bo w jedynce zdarzały się etapy wyprane z klimatu lub takie, gdzie było widać, ze już zabrakło pomyslow, ale to była dluga gra na 15-25h, wiec w jakims sensie można wybaczyć.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Jedynka to taki średniak 7+/10, gra była strasznie nierówna. Chciałbym więcej skradania i horroru, jak w pierwszych chapterach,a mniej strzelania.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l No to 7-, za duzo technicznych niedoróbek i sporo słabszych chapterów.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Trailer w ogóle mi się nie podoba, ale jedynka to IMO obok Niera najlepsza gra tej generacji - także ufam, że będzie dobrze i biere na premierę.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Średniak to jest 5/10 a nic w pobliżu 7/10. Potem sie dziwić ze jak gra ma średnia 8/10 to ludzie olewaja, nie kupują bo to słaba gra. :/
Opublikowano 12 czerwca 20177 l W dobie posuchy na horrory nie ma co wybrzydzać. Znalazłem limitkę na One za 79zł. Brać, czy przepłacę?
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Ogram jeszcze raz na PC przed premierą za grosze, bo pierwszy raz grałem w to na premierę w 2014 na X360. Jak zrezygnują z poziomów rozgrywanych w dzień i wyważą elementy strzelankowe i skradankowe i dodadzą więcej eksploracji to bedzie super. W gole Bethesda ma mocny rok. Prey murowany kandydat do gry roku. Dodatek do D2 tez sie spoko zapowiada. Nowy Wolf nie zejdzie poniżej TNO. Teraz jeszcze to. U mnie wysuwają sie na prowadzenie, jeżeli chodzi o wydawców.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l czy to idtech 6? Wyciekło kiedyś ogłoszenie\plotki w temacie TEW 2, że studio szuka speców od UE4 i... Unity, także obstawiam możliwą zupełną zmianę silnika. Miałoby to sens - idTech 5 mało kto potrafił dobrze ogarnąć, no poza samym Id. Potem były kwiatki, jak paskudnie doczytujące się tekstury, czy słynne pasy na 1/3 ekranu. Dla mnie day one, preorder, cokolwiek tam chcecie. Obok Wolfensteina druga gra pierwszego dnia targów, którą się zajarałem. Reszta tak trochę do zaorania. Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Frantik
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Obok nowego Metro chyba najbardziej jarajaca mnie zapowiedz, nie moge sie doczekac.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Dobrze jakby silnik zmienili bo jednak postacie poboczne wyglądały strasznie źle na tle reszty . Jak narazie najlepsza zapowiedź tego E3 .
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Myślałem, że to Damon Albarn śpiewa w zwiastunie xd To cover tego utworu, swoją drogą świetny kawałek https://www.youtube.com/watch?v=TreNe5D8OXE Chory trailer, uwielbiam takie. Muszę koniecznie obadać jedynkę Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Gameplay Https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/D1Nmqj8uKVS.mp4 Wygląda i zapowiada się wyje.biście.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l 0:20 Tylko mi się skojarzyło trochę ? Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Dr.Czekolada