Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Divinity Orginal Sin 2

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 29.07.2021 o 19:57, Kolos28 napisał:

No dwójeczke już mam. Jutro odpalę dwójkę by sobie porównać początek i zobaczę czy wrócę do jedynki.

No i nie wrzuciłeś relacji. A u mnie czeka ten tytuł po skończeniu Wasteland 3 i jestem ciekawy Twojej opineo.

• Odpowiedzi 562
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wyobrażam sobie grać w taką gierkę czysto mechanicznie, mogę kraść w imię wyższego dobra, ale zabijać neutralne postaci? Nope.

• ja juz nabite 26h   Ta gra ma coś czego inne nie mają - klimat i ta mozliwosc kombinacji z przeciwnikiem. Do tego po trudnych walkach ubóstwiam ten moment kiedy moge pozbierać fajne itemki z

• @SebaSan1981 Łap na Spotify soundtrack:   

Opublikowano

Tak, tak, ale ja o dwójkę pytam :)

Opublikowano

Jeżeli lubisz te klimaty i taką rozgrywkę, to atakuj śmiało. Grę już od jakiegoś czasu można nabyć za śmieszne pieniądze - już kilka miesięcy temu można było kupić pudełko w sklepach za 69 zł. Za tak niewiele otrzymasz wspaniałego przedstawiciela cRPG. Wygląda znakomicie, brzmi godnie, a grania jest na dziesiątki godzin, lekko. :good2:

I tak jak moi przedmówcy napisali. Polecam z miejsca wskoczyć w objęcia Divinity Orginal Sin II. Boże, jakiż to wspaniały tytuł jest. :obama:
Nic tylko grać, @Boomcio  Kawał znakomitej gry. :mage:

Opublikowano
51 minut temu, messer88 napisał:

Po Wasteland 3 to będzie jakbyś z malucha wsiadł w mercedesa. 

No ja w Wastela d czuję się już jak w mercedesie, to teraz będzie co najmniej ferrari ;)

Opublikowano

Divinity 2 to sztosiwo. Klasa sama w sobie. Polecam grać z użyciem predefiniowanych postaci. Wtedy masz bardzo ciekawy quest poboczny. Jak np. Fane. 

Opublikowano
16 godzin temu, Boomcio napisał:

No ja w Wastela d czuję się już jak w mercedesie, to teraz będzie co najmniej ferrari ;)

Robiłem ta przesiadkę na wiosnę i moje Ferrari rozkraczyło się w połowie drogi.

Być może spaliłem sprzęgło, być może tylko zagotowała się woda w chłodnicy, ale efekt jest taki że auto zostało na pustyni a ja się za nim nie obejrzałem.

Opublikowano

@Dalhiwybrałeś zły target  albo auto kupione od polaczka po powodziowe ;)

Opublikowano

Ja też instaluje gierkę, teraz zwiększam poziom trudności, gra na normalu jest trudna więc tutaj czuję będzie masakra i godziny kombinowania <3

Opublikowano

Jak jest trudna na normalu czy tam classicu jak się nazywa to coś robisz źle :) jest parę wyjątków ale generalnie klasik jest gładki do przejścia. 

Opublikowano

No nie wiem, walka z ta Eternal Aetera i jej sługusami to był kosmos. Ten opcjonalny demon w ostatnim akcie i i ta walka z ośmiornica też łatwa nie była. 

Opublikowano

Ja za pierwszym razem od razu na Taktyku ją skończyłem. Powtarzanie tych samych walk w tej grze to czysta przyjemność przez genialny system żywiołów

Opublikowano
4 godziny temu, messer88 napisał:

No kojarzę tego Demona i Eternal coś to w takiej krypcie było? No to się zgadzam ale to są właśnie wyjątki.

Tak w krypcie

No inne walki też nie są łatwe

Przynajmniej gra nie ma chamskiego rng

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przechodzę tą gre 2 raz. Nie wiem kiedy mi pykło 17 godzin w akcie pierwszym xD Gra fenomen. A mam jeszcze sporo do oczyszczenia.

Opublikowano

U mnie kupione i lezy w backlogu, bo wymęczył mnie poki co Baldur. Czekam az najdzie ochota na kolejnego rpga :D

Opublikowano
7 minut temu, _Red_ napisał:

U mnie kupione i lezy w backlogu, bo wymęczył mnie poki co Baldur. Czekam az najdzie ochota na kolejnego rpga :D

Jak usiądziesz to wyłączysz dopiero gdy przejdziesz:D

Opublikowano

Wierzę. Chociaz jedynka mnie zmuliła. Przypomnij mi, bo moze bylo juz poruszane - przeszedles DOS1?

Opublikowano

Nie ale podobno nie ma takiej konieczności. I jedynka jednak jest dużo gorszą częścią od dwójki.

Opublikowano

No i namówili. A jak wygląda gra na 2 osoby? Tak samo fabuła jest prowadzona?

Edytowane przez GSPdibbler

Opublikowano
3 hours ago, GSPdibbler said:

No i namówili. A jak wygląda gra na 2 osoby? Tak samo fabuła jest prowadzona?

Tak, ale jak nie mylę w momentach kiedy są wybory i dwie osoby wybiorą inaczej to jest jakieś losowanie czy coś innego. Tak przynajmniejmniej było w pierwszej części, ale już nie pamiętam dokładnie 

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano
2 hours ago, _Red_ said:

*przynajmniej, brrr

Dzięki za informację. Staram się jak mogę być pisać w miarę dobrą polszczyzną :)

Edytowane przez Sedrak