Gość Rozi Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 A dla anty-interfejsowców, będzie 'tryb eksperta' bez żadnego właściwie HUDu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 (edytowane) czy recenzje prasowe typu too much water /10 sa jeszcze glupsze niz tlou2 masterpiece/10 ? dyskutujmy a co z poziomem trudnosci ? i jak sie miewa stealth jako druga sciezka gameplayu ? bo samurai/walka wydaje sie byc chwalona Edytowane 14 lipca 2020 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 @Rozi jak dostaniesz w czwartek to mam nadzieję że nam tu napiszesz wrażenia z gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 @Andżej Są trzy poziomy trudności, jeśli chcemy przechodzić po cichu, to gra jest bardzo łatwa, taki jest jeden z zarzutów. Ale to gra AAA, gdzie mamy się poczuć samurajem, więc mi to nie przeszkadza, bo od tego mam Sekiro. Jest dużo 'gadżetów', strzałki, łuk, bomby, widziałem gniazda pszczół, taki myślę standardzik. No i wszyscy zgodnie mówią, że mimo tego, że to open world, to czuć tu powiew świeżości, np. z tym wiatrem oznaczającym nam drogę do celu. @messer88 bardzo chciałbym dostać w czwartek, ale jest to gra od Sony, więc może być problem z embargo, jak to było przy TLOU 2. Chociaż takiego Spider-mana miałem wcześniej. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 11 minut temu, Rozi napisał: @Andżej Są trzy poziomy trudności, jeśli chcemy przechodzić po cichu, to gra jest bardzo łatwa, taki jest jeden z zarzutów. Ale to gra AAA, gdzie mamy się poczuć samurajem, więc mi to nie przeszkadza, bo od tego mam Sekiro. Jest dużo 'gadżetów', strzałki, łuk, bomby, widziałem gniazda pszczół, taki myślę standardzik. No i wszyscy zgodnie mówią, że mimo tego, że to open world, to czuć tu powiew świeżości, np. z tym wiatrem oznaczającym nam drogę do celu. @messer88 bardzo chciałbym dostać w czwartek, ale jest to gra od Sony, więc może być problem z embargo, jak to było przy TLOU 2. Chociaż takiego Spider-mana miałem wcześniej. Zobaczymy. ARIGATO GOZAJIMAŚTA, ROZI SENSE Cytuj Odnośnik do komentarza
hitor 18 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Byle do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 No to będzie git granie w piątek. Widać, że nauczyli się lepiej programować SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Ogólnie recenzja Archonika wyczerpuje chyba temat, wszystko zostało ładnie powiedziane. Mnie interesuje ten świat do eksploracji, bo wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 No i elegancko, z recenzji wynika ze wreszcie dostane gre w XIII-wiecznej Japonii na ktora czekalem od bardzo, bardzo wielu lat. Recenzja Skill-upa jak zwykle swietna. To teraz pozostaje tylko pytanie czy dostane kolekcjonerke czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 4 minuty temu, Figuś napisał: Obok Horiozn i TLoU2, to będzie chyba trzecia gra, w której spędzę sporo czasu w photo mode. Widziałem już kilka zdjęć i lokacje są prześliczne. Dobra recenzja, bez spojlerów, ale polecam tylko słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 (edytowane) Ja jestem ciekawy, czy będzie - uwaga, spoiler historyczny: tajfun, który zniszczy mongolską flotę. A tu lista trofków, nie ma ponoć za poziom trudności: https://www.powerpyx.com/ghost-of-tsushima-trophy-list-revealed/ Edytowane 14 lipca 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Dubbing polski podobo slaby bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Teraz, Ma_niek napisał: Dubbing polski podobo slaby bardzo o nie, tylko nie polski dubbing xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Nie jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy zagrają w to z polskim dubbingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Pisze bo niektorzy tu cos pisali o dubbingu Sam by w zyciu nie wlaczyl tego z dubbingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 396 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Ja jestem ciekawy, czy będzie - uwaga, spoiler historyczny: tajfun, który zniszczy mongolską flotę. A tu lista trofków, nie ma ponoć za poziom trudności: https://www.powerpyx.com/ghost-of-tsushima-trophy-list-revealed/Sony ma przykaz, że w exach w podstawowej liście nie może być trofików za poziom trudności. Co innego w dlc, jedynie wtedy mogą dorzucić jakieś Ng+ albo poziom Hard, tak jak w Days Gone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Przypuszczam, że z tego samego względu, dla którego sporo osób (w tym ja) wybierze angielski zamiast japońskiego - żeby nic nie umknęło w ferworze walki lub innych wydarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 2 minuty temu, Patricko napisał: 8 minut temu, Rozi napisał: Ja jestem ciekawy, czy będzie - uwaga, spoiler historyczny: Pokaż ukrytą zawartość tajfun, który zniszczy mongolską flotę. A tu lista trofków, nie ma ponoć za poziom trudności: https://www.powerpyx.com/ghost-of-tsushima-trophy-list-revealed/ Sony ma przykaz, że w exach w podstawowej liście nie może być trofików za poziom trudności. Co innego w dlc, jedynie wtedy mogą dorzucić jakieś Ng+ albo poziom Hard, tak jak w Days Gone. W Horizon tez dorzucili trofke + poziom ultra hard. Nie obrazilbym sie jakby dodali jakis NG+ oraz Hardcore mode z trofikiem w jakims patchu przyszlym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 7 minut temu, Wredny napisał: Przypuszczam, że z tego samego względu, dla którego sporo osób (w tym ja) wybierze angielski zamiast japońskiego - żeby nic nie umknęło w ferworze walki lub innych wydarzeń Nie no obejrzałem kilka recenzji i już postanowione - od samego początku na hard, z wyłączonym HUDem i japońskim dubbingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Ja Normal, z HUDem i po angielsku - to nie są soulsy, nie potrzebuję tu wyzwania, tylko dobrej zabawy - po co mam sobie utrudniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Gdzieś czytałem że gra jest łatwa, wątpię żeby hard w takiej grze był utrudnianiem tylko raczej sensowną opcją na fajną zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 (edytowane) Normal w dzisiejszych czasach to easy, moim zdaniem jeżeli ktoś wymaga od gry jakiegokolwiek wyzwania, to wybór może być jeden. Nie przypominam sobie tytułu w tej generacji, aby jakość szczególnie był trudny na najwyższym poziomie. Oczywiście, ktoś może oczekiwać zupełnie czegoś innego, np. nie wymagającej i lekkiej rozgrywki. Fajne omijanie strzał, ciekawe czy umiejętność dostępna od początku, czy do wykupienia, ale jeszcze lepszy strój. Edytowane 14 lipca 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Coś jak Horizon, minimum hard, żeby czerpać jakąkolwiek frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Dla mnie to wygląda jak zwykły dash przy unikaniu tych strzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi