Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Tsushima

Featured Replies

Opublikowano

Kupujesz u handlarzy, a w niektórych miejscach są unikalni od kolorów, np biały albo czarno biały i tam są najładniejsze wg mnie.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 325 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powinni usuną ten photo mode, bo to straszny pożeracz czasu. Podobno druga czesc wyspy z jeszcze lepszymi widokami. Kilka moich fotek.  

• Po jakiś 4h spędzonych z grą napiszę krótko jak dla mnie obecnie to najlepsza gra na PS4, gram oczywiście po Japońsku z PL napisami z gry wylewa się klimat na każdym kroku a pierwsza jazda na koniu, g

• Pewnie chcą szybko umrzeć od tego polskiego duba co żeś wybrał.

Opublikowano
42 minuty temu, XM. napisał:

Ehh Ale hoi w doope za nie zrobienie jakiegoś sytemu karmy, przecież aż się prosi być honorowym samurajem albo parówą którą zabija z ukrycia. A tak to nie ma w sumie żadnego znaczenia jak się gra.

Hmm, nie wiem czy tylko ja tak miałem, ale w jednym z zadań pobocznych, jak skoczyłem na typa z góry po cichu to

odpaliła mi się ta scenka wspominkowa, w której ojciec mówił o byciu honorowym i nieatakowaniu z ukrycia.

Opublikowano

Miałem tak samo, mi się to chyba odpaliło przy pierwszym takim ataku z góry na gościa. 

Btw wczoraj zauważyłem że ciuszki po apgrejdzie można w przypadku niektórych setów zmieniać wygląd na wcześniejsze wersje, i cyk mam znowu wzorzystą pelerynkę na travelerze.  

Opublikowano

Tak, ale to chyba tylko jednorazowa oskryptowana akcja. :( tez to miałem.

Opublikowano

To jest dobre:

Opublikowano

o  wporzo, nawet nie wychwycilem ze zrobili remixy

jeszcze jeden dla wtopienia sie w stan umyslu samotnych wojownikow

Opublikowano

Rozumiem, mości Panowie, że poziom trudności można zmienić w trakcie rozgrywki? Boję się, że się przekoksuję w połowie mapy, a jestem typem liżącym ściany (szczególnie w takim świecie, wnioskując po Waszych screenach).

Opublikowano

Jesteś potężnym samurajem, masz prawo być przekoksowany/

Opublikowano

Artstyle w tej grze to coś obłędnego! I wczoraj znalazłem na razie swój wymarzony strój - ronina. Kiedy nie robię misji (a w zasadzie ciężko cokolwiek pchnąć do przodu przez ten świat) i nie potrzebuje ciężkiego oręża samuraja to jeżdżę na koniu po mapie w tym odzieniu. 

8Yq8EUn.jpg

KkxSkUs.jpg

zLAIuo1.jpg

kZcGqF7.jpg

Na szczęście potem odkryłem, że łuk da się ściągnąć i wygląda to jeszcze lepiej. Gra ma coś co jest bardzo ważne żeby się wyróżnić - kiedy nie gram, ciągle o niej myśle i co zrobię kiedy do niej wrócę. 

Opublikowano

Kraina jest taka baśniowa i przez to jedyna w swoim rodzaju. Wszystko kojarzy mi się z Zelda BoTW. Eksploruje Cuszime praktycznie bez używania mapy. No i ten wiatr jak w Wind Waker. Masakra.

Opublikowano

A propos aktorów. Pod Jina głos podkłada pan Kazuya Nakai (obok pana Hochu Otsuki ulubiony jap voice aktor) :fsg: 

Ja nie wiem po co zmieniać język na coś innego w takim przypadku.

Opublikowano
2 minuty temu, Farmer napisał:

A propos aktorów. Pod Jina głos podkłada pan Kazuya Nakai (obok pana Hochu Otsuki ulubiony jap voice aktor) :fsg: 

Ja nie wiem po co zmieniać język na coś innego w takim przypadku.

Ja dzisiaj sobie zmienilem dla testu jak latalem po swiecie, zrobilem z 2 poboczniaki i nie czuje eng duba, Jin jakis taki miałki jest.

:fsg:

Opublikowano

EdY86_IWkAMPD53?format=jpg&name=large

Ta gra jest niesamowita. 

Opublikowano

Dopiero co złapałem za miecz, a juz muszę iść pod prysznic. Co za klimat :obama:

Ghost-of-Tsushima-20200720191855.jpg

Ghost-of-Tsushima-20200720121412.jpg

Ghost-of-Tsushima-20200720115256.jpg

Ghost-of-Tsushima-20200720164548.jpg

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

Prophecy - skasowana gra SP. I dobrze szczerze mówiąc.

https://m.vk.com/video-84065439_456247340

No to jest powód dlaczego tyle czasu mieli pomiędzy wydanymi tytułami (plotki o wielu nieudanych pitchach były od dawna) - widać też, że niektóre mechaniki znalazły swoje miejsce w GoT, więc przynajmniej nie wszystko robili od zera.

Opublikowano

po infymusach nic nie wydali ? jako fan tych gier często się zastanawiałem co jest z sucker puch. no i slaye też były spoko.  

Opublikowano

Kolejna sesyjka za mną - ech, znowu jutro do roboty, zamiast śmigać po Czusimie. ;)

Protip na dzisiaj: granie na fujarce zmienia pogodę. Jak gracie tą pierwszą melodię to robi się słoneczko. Po zebraniu świerszczy można zamówić sobie kolejną.

Poza tym miałem misję z tą mityczną legendą i co tam się nie działo. O Panie, jak tam błyskało.  Akurat te poboczniaki to zdecydowanie highlight tej gry jeżeli chodzi o nieobowiązkowe misje. Zdecydowanie Sucker Punch się tutaj postarali.

A później znowu tłukłem się z mongołami i kurde zdarzyło mi się, że wpadł jeden z dużą tarczą,  wybił mnie w powietrze, a drugi z buławą przypierdzielił mi jeszcze w locie. Oczywiście, zginąłem na miejscu. Moja mina po tej akcji:

5297a98c6f573ed938dd667c4e760529.jpg

Edytowane przez Cedric