Opublikowano 21 czerwca 20186 l 2 minuty temu, sprite napisał: Też macie opóźnienie komentarzu na tvp1? Jak na sport.tvp.pl to norma w każdym meczu prawie
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 24 minuty temu, Butt napisał: Ładna brameczka? https://www.flashscore.pl/mecz/I7Vyso64/#wideo
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Autor to teraz Tim Cahill niech wbije i na 2-1 strzeli, byłby czwarty jego mundial z golem
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 5 minut temu, Bartg napisał: Jak na sport.tvp.pl to norma w każdym meczu prawie Oglądam w tv i jest jakieś 2s opoźnienia
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 2 minuty temu, sprite napisał: Oglądam w tv i jest jakieś 2s opoźnienia wyłącz i włącz TV/dekoder może to nie wina transmisji
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Var to najlepsze, co wprowadzili na mundial, nie ma takiego oszukiwania.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 40 minut temu, Bartg napisał: Eriksen gol zayebisty, ale reszta dramatyczna w jego wykonaniu
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Autor wszedł Arzani (rocznik 99), czekałem na wejście Cahilla (rocznik 79) i się kurła nie doczekałem Cahill im zapewnił wejście na mundial a van Marwijk go na ławce trzyma już drugi mecz, triggeruje mnie to Edytowane 21 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Na końcówkę powinien go wpuścić - na zmęczonego rywala z reguły dawał radę aż miło. A teraz: WSZYSCY NA FRANCĘ!!!! Edytowane 21 czerwca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Ja pyerdole czy Rodowicz nie moglaby sie juz zbierac na tamten swiat?
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Oj liczę że Peru sprawi niespodziankę. Guerrero od pierwszej minuty wychodzi
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Też mi po wtorku przeszła ochota na oglądanie tych wszystkich bananowych republik, dzisiaj Chorwacja-Argentyna, jutro Niemcy-Szwecja i wsio, byle do niedzieli Edytowane 21 czerwca 20186 l przez mcp
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Hola Hola!!! Spokojnie bo gdyby nie ta Republika Bananowa Peru w postaci kapitalnej cywilizacji Inków to nasza europejska kultura i sztuka byłaby bardzo biedna. Oddajmy Inkom to co im się należy, czyli trzy punkty w meczu z Afryką Europy!!!