Opublikowano 15 lipca 20186 l Teraz, ragus napisał: Spoko zara sezon z SARRIBALL i Oliwier będzie strzelał. Żeby nie było jedyni piłkarze Arsenalu na tym turnieju, którzy nie dali dupki albo chcoiaz byli powołani to Xakha i Ospina
Opublikowano 15 lipca 20186 l Dekoracji tych pajaców z Francji oglądać nie będę więc tv zaraz wraca do Xboksa.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 8 minut temu, Bartg napisał: Nie dali giroud strzelic gola Lepiej, chyba bez strzalu na bramke mundial skonczyl xd bo ta przewrotke dzis jako podanie traktuje
Opublikowano 15 lipca 20186 l 13 minut temu, c0ŕ napisał: tak jak pan Michał pisze, nie to co jakieś Neymary popier.doleńce z makaronami na głowie Pewnie chce wyeksponować zdrową skórę głowy
Opublikowano 15 lipca 20186 l Francja skuteczna, ale nie da się patrzeć na ich grę. Szkoda Chorwatów.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 3 minuty temu, raven_raven napisał: Pewnie chce wyeksponować zdrową skórę głowy Borek and Hajto approve Edytowane 15 lipca 20186 l przez ragus
Opublikowano 15 lipca 20186 l Jedyna drużyna poza naszymi którym kibicowałem wygrała i to wygrała bezdyskusyjnie i jak najbardziej zasłużenie. Dzięki wszystkim za współkomentowanie Mundialu.
Opublikowano 15 lipca 20186 l To były cudowne mistrzostwa z pięknym zakończeniem. Dziękuję panowie, że mogłem być tutaj z wami.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Autor Francja? Hrrr tfu, tylko 11 goli w fazie pucharowej, imo najgorszy mistrz świata od niepamiętnych czasów nie to co wspaniała Chorwacja ogrywająca w karnych Danię i Rosję z Modricem grającym dno przez 80% czasu po wyjściu z grupy
Opublikowano 15 lipca 20186 l 10 lat temu buractwo pisalo, ze Hiszpania nie jest ich mistrzem. Francuzi sa mistrzami...niestety.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Szkoda Chorwacji, pięknie grali.Wspaniały to był mundial, nie zapomnę go nigdy.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 2 minuty temu, Figuś napisał: Nie cieszy mnie to pięć punktów w typerze