Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Grupa Użytkownicy ma 8, a Seniorzy 15, dostępne w ciągu dnia, więc chyba resetuje się każda reakcja co 24h, a nie że o północy. Nie sprawdzałem tego nigdy, więc pewności nie mam.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 386 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Da sie jakoś przełączyć na telefonie z powrotem na widok przeglądarki? Dziś rano wskoczyła mi pełna wersja strony a to na telefonie jest strasznie niewygodne.

Opublikowano

To już musisz w swojej przeglądarce poszukać opcji. Na Operze można dwoma tapnięciami przełączać się pomiędzy trybem mobilnym i pełnym.

Opublikowano

Chyba w każdej przeglądarce klikasz trzy kropki i wersja na na komputer.

Opublikowano

Tak, działa to wszędzie. Czasami sobie przałączam na fonie widok jak z kompa aby obczaić elementy bezpośrednio nie wyświetlane w wersji na tel.

Opublikowano

Ojapierdole tak chyba własnie wyglada starość :( Dzieki chłopaki. Nie przełączałem się nigdy i nie było problemu.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest jakis konkretny powod dla ktorego nagle po tylu latach wrocil filtr na przeklenstwa?

Opublikowano
7 godzin temu, Square napisał:

Tak.

Czy możemy poznać ten powód? Mi tam nie przeszkadza, ale chętnie się dowiem. Posty Faki? :kaz:

Opublikowano

Testy, to znaczy robicie badania statystyczne, czy cenzura przekłada się na zmniejszone użycie wulgaryzmów w postach?

Opublikowano

Nie wiem w sumie od kiedy tak jest, ale opcja "sortuj wg" w ogóle nie reaguje na zmianę opcji. Co by nie wybrać, to i tak jest ta sama kolejność tematów.

Screenshot_20240209-065222.png

Opublikowano

Chyba te tematy z pinezka są przypięte na stałe na górze, reszta sie sortuje :)

Opublikowano

Przypięte też się sortują, ale zawsze będą nad resztą.

Opublikowano

Czy może ktoś z was przegląda forum z mobilnego Edge na Androidzie? Z dnia na dzień zaczął mi się sypać przy czytaniu tematow. Czyszczenie podręcznej i reinstall nie pomógł :/

Screenshot_20240211-233350.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji. Jakby komuś coś gdzieś nie działało to piszcie.

Opublikowano

Działa pięknie, dzięki Square ty nasz obrońco i wybawicielu.

Opublikowano

Forum czasem zapodaje mi niezłego mindfucka - czerwone pixele pojawiają się losowo, przeważnie na liniach. Za pierwszym razem myślałem, że ekran w lapku będzie do wymiany =]  Ktoś jeszcze ma ten błąd czy to u mnie coś nie bangla?

image.thumb.png.426de4c436930635c057d2f6e48364ec.png

Opublikowano

Tak, rzadko, ale pojawiały mi się kilka tygodni temu. Może z trzy razy łącznie? Problem jak wystąpił tak sam się naprawił, ale nie przejmuj się - też myślałem, że ekran leci na śmietnik na początku :cool:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wleciał mały update IPB. Tak że gdyby coś nagle szwankowało - prośba o info.