Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wiem czy był jakiś błąd z forum ale rano nie odnajdywało strony.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mi wywalił komunikat, że forumek jest niedostępny ze względu na aktualizację, więc to pewnie to.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mnie codziennie około 4 forum się w ogóle nie wczytuje na telefonie i tak już od kilku tygodni. Gdzieś po pół godzinie jest ok. Nie zgłaszałem tego, bo mam przeczucie, że wina leży gdzieś po mojej stronie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 10 minut temu, Grześ napisał(a):Mnie codziennie około 4 forum się w ogóle nie wczytuje na telefonie i tak już od kilku tygodni. Gdzieś po pół godzinie jest ok. Nie zgłaszałem tego, bo mam przeczucie, że wina leży gdzieś po mojej stronie.A to akurat niekoniecznie, jeśli o tej porze. Bodaj jakoś 3-4 jest codzienny backup odpalany, więc wtedy może być zamuła.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie dość, że muszę wstawać o nieludzkiej porze to jeszcze nie można umilić sobie poranka czytając forumek
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 7.09.2025 o 23:04, Square napisał(a):Cały czas tak działa przecież. Nawet sprawdziłem i normalnie się osadza po napisaniu czegoś.Działa w 99ciu na 100 przypadków. Można by to uznać za błąd statystyczny ale sam doświadczyłem że raz mi się jeden filmik z YT (ten o końcu Islamu) nie wyświetlił w okienku do odtworzenia lecz ukazał jako link. Próbowałem to zmienić różnymi sposobami ale poddałem się w końcu i zostawiłem link. Filmik bardzo dobry ale zapewne każdy go olał bo trzeba było kliknąć w link zamiast obejrzeć na forumke.