Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Infinite

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 565,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Spoko to tylko stara plotka. Najnowsza mówi o 4k i 120 fps, ultra high albo 1440p, 60 fps, raytracing i ustawienia high. To na XSX. Na zwykłym 900p, 30 fpsów i niżej niż pecetowe low.

Inne nowe plotki:

Przed premierą ma być 3 godzinne CGI przybliżające fabułę i co się stało.

Kampania ma mieć 5 stronne bitwy pomiędzy covenant, banished, flood, marines i prometeanami.

Dual wielding.

Czołganie.

Bez mikrotransakcji.

Progres gracza jak w halo reach.

Beta w sierpniu.

:notbad:

I jak będzie multi wyglądało w takim razie? 30 fps v 120, no bez jaj. Kto na to pójdzie? 

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W multi będziesz miał wszystko sprowadzone do wspólnego mianownika, czyli 60 fpsów.

Z tego info to nie wynika. Zresztą taki rozrzut między single i multi byłby dziwny dla first party. Prędzej uwierzę w 720p i 60 fps na one s (pewnie i tak będzie rozdziałka latała w przedziale 720 900 1080).

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
  • Autor

Te informacje to fejk

Opublikowano
14 minut temu, lpcl napisał:

Z tego info to nie wynika. Zresztą taki rozrzut między single i multi byłby dziwny dla first party. Prędzej uwierzę w 720p i 60 fps na one s (pewnie i tak będzie rozdziałka latała w przedziale 720 900 1080).

Co konkretnie wynika z tego newsa? Poza tym, że jest niepotwierdzoną plotką, a druga sprawa 60 klatek jest standardem w multi i tyle.

Opublikowano

Nawet jak fejk to wolę chociaż info fejkowe niż to co robi microsoft z tym tytułem czyli przeciąga premierę i nieudolnie promuje.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Co konkretnie wynika z tego newsa? Poza tym, że jest niepotwierdzoną plotką, a druga sprawa 60 klatek jest standardem w multi i tyle.

Wynika że 900p i 30 fps a że nie potwierdzone to do tego się odniosłem. Standardem a w np. destiny też jest to standard? 

Opublikowano

Ale to nie gra roli chyba czy w multi ma ktoś 30 czy 60 fps.

W gry na PC przecież mogę grać z ludźmi co grają w 60 grając na swoim (pipi)owym kompie co ledwo uciąga 30.

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Wynika że 900p i 30 fps a że nie potwierdzone to do tego się odniosłem. Standardem a w np. destiny też jest to standard? 

Destiny jest grą MSu? Będzie 60 klatek jak było w Halo 5, tak jak w Gearsach 4 i 5 i każdej innej grze multiplayer od MSu w zamkniętych przestrzeniach.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Destiny jest grą MSu? Będzie 60 klatek jak było w Halo 5, tak jak w Gearsach 4 i 5 i każdej innej grze multiplayer od MSu w zamkniętych przestrzeniach.

A pisałeś o grach ms? 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie, ale o takiej rozmawiamy, a nim napiszesz jakiś średnio mądry komentarz: daj mi przykład gry z tej generacji która na konsolach w multi działała w różnym klatkarzu.

A po co mam Ci dawać przykład? Odniosłem się do tego info. które tutaj zostało podane, a ty jak zwykle się przypierdalasz. 

Bądź tak miły i nie cytuj mnie więcej, ok? Z góry dziękuję. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ehh, wleci jakis fake news, a ci, którzy i tak nie zagrają już się martwią :/

Opublikowano

3 godzinne wprowadzające CGI co wy za bzdury wklejacie, to nie koszima bloger z tokjo, prędzej już to będzie przy pierwszym odpaleniu xd

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kurde, ale ta okładeczka jedynki to dopiero był sztos :banderas:

Opublikowano
  • Autor

halo-combat-evolved-wallpaper-ds1-1340x1

mocny vibe Combat Evolved

Opublikowano

Mocne wink wink 

EdiF4tLU4AAClbt.jpg

widze, że wszyscy w tym samym momencie pomysleli o tym samym xd