Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Infinite

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 566,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przynajmniej na PC.

Na konsoli też i nawet szybciej mecze mi znajduje, dzięki

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

Tylko Modern Warfare i Fortnite miały kapitalne, różnorodne Battle Passy. 

I PUBG :lapka:

Fakt, słaby ten Battlepass, ale gra mi się tak zajebiście, że i tak kupiłem.

Najlepsze jest to, że na początku strasznie mną pomiatali, a ja i tak chciałem grać dalej - zajebiste tempo, spoko ttk, announcer robi klimacik, masa wyzwań, odznak i aczików (lubię być nagradzany).

Fajnie, że chyba wreszcie znalazłem dla siebie jakieś multi, bo od czasów Bad Company 2 to tylko pierwsze Destiny, no i oczywiście PUBG mnie urzekły (swoją drogą ja to bym chciał battle royale w tym Halo-stylu, byłby sztos).

Opublikowano

czy w rankedach zawsze zaczyna sie z tym karabinkiem z luneta

Opublikowano

Raczej mi powiedzcie, czy można kogoś zmutować z poziomu meczu? Już miałem przypadki, że ktoś albo puszczał muzykę, albo żona go jebała w tle, że gra zamiast się domem zajmować. 

Opublikowano

Ogólnie ten battle pass to pojebane te dalsze weekly i są tak mega sytuacyjne, że ciężko to ruszyć - mam rozjebac chopperem inny pojazd, a choppera widzialem raz na behemocie z botami jak testowalem deadzones, a tak to same ghosty i banshee w meczach xd Wolałbym jakieś rzeczy typu wygraj mecz, bądź w top 3 czy coś w tym stylu niż gimmicki za marne 200 exp.

Opublikowano

Ludzie na reddicie madrze mowia 100 za wygrana i 50 za porazke w kazdym meczu + dodatki za te challenge i by było gites, bo tak to trzeba liczyć na ślepy traf, że wylosuje nam mape z daną bronią + nikt tej broni/pojazdu nam nie podpierdoli.

Swoją drogą z cenami za armory też ktoś tam grubo poleciał - 2000 kredytow za kompletny pancerz to niezła kpina.

Po cichu liczę, że ta "beta" to ma właśnie za zadanie wybadać opinie ogólnej populacji co do monetyzacji. No i fajnie jakby gamepassowcy dostawali coś ekstra niż zwykły plebs full f2p.

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Pograne na myszce i klawiaturze: jest trudniej niż na padzie, bo jednak brak wspomagania w celowaniu, a zabijanie strafe'owców (wciąż popularna taktyka) na padzie wchodzi jednak ładniej. Popróbuję na dniach na padzie.

Swoją drogą: ktoś gra cross czy pozamykaliście się w platformach?

Ja przez BF i teraz HALO troche zaczalem uczyc sie grac na myszce i nie powiem, swoboda w celowaniu ma swoj ogromny plus.

Gra jest przekozaczna - dla ludzi grających na PC, dajcie minimalne FPSy na najwyższe jakie możecie w grze uzyskać - mi licznik skakał odkąd ustawiłem minimum 120 / maksimum 140 to nei schodzi ponizej 120 fpsów.

Opublikowano

Zobaczymy ile im to zajmie.

Ja szczerze mowiac liczyłem, ze battlepass bedzie w GPU. Dziwne, ze nie ma zadnych perkow w abonamencie.

Opublikowano

Na bank bardzo trudno tym leniwym devom było dać playlistę SLAYER bez tych zjebanych ctf itp

Opublikowano

a jak w ogóle wejść w niebankingowego, bo w szybkim meczu ciagle mi losuje CTF, Oddball i inne.

Opublikowano

To jest beta tego multi czy już full? Bo jak full to niesamowita porażka. 6 lat robić takie bare bones multi w którym nawet opcji brakuje.

Opublikowano

Spokojnie, z mcc tez sie rozkrecali xd Mi sie podoba, ze wymieszali wszystko, bo inaczej znowu ciezko by bylo znalezc co innego niz slayer.

Opublikowano

Z tym, że każdy chce zwykły Slayer grać. Chyba, że ktoś lubi cierpieć podczas CTF z randomami

Opublikowano

Rozumiem, ze na PC ustawienie minimalnej liczby klatek obniża grafikę?