Skocz do zawartości

Halo Infinite

Featured Replies

Opublikowano

<ryszardcyrwus.jpg>

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 533,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano

Szkoda, mi się jego muzyka bardzo podobała zwłaszcza jako zagrzewajka do Multi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Prawdopodobnie nowy concept art z pocztówki jaką dostali goście w 343 w ramach community day

DmITOHZU4AA59E6.jpg:large

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, easye napisał:

jest szansa ze pojawi się na PC?

będzie w Windows Store tak jak wszystkie gry Microsoftu, to oczywiste 

Opublikowano
  • Autor

Brad Sams dziennikarz blisko Microsoftu i koleś który puścił farbę o Halo Infinity przed E3 mówi że 2020 

Opublikowano
W dniu 8.09.2018 o 13:50, oni napisał:

Brad Sams dziennikarz blisko Microsoftu i koleś który puścił farbę o Halo Infinity przed E3 mówi że 2020 

Tytuł startowy dla nowego Xboxa? Byłoby super.

Opublikowano

Ale moze nie rob CW w tematach XO, bo jak ja ci wjade zaraz do dzialu Sony, to bedziecie robic skladki na kwadrata, zeby mnie zbanowal.

Opublikowano
  • Autor

Yeti ma wiele na sumieniu, no ale akurat to nie jest żadne CW, na 99% Infinite będzie crossgenem i tytułem startowym nowego Xboxa, podobnie jak takie Breath of the Wild 

Edytowane przez oni

Opublikowano
3 minuty temu, Maus napisał:

Ale moze nie rob CW w tematach XO, bo jak ja ci wjade zaraz do dzialu Sony, to bedziecie robic skladki na kwadrata, zeby mnie zbanowal.

Lecz się na ten móżdżek, dobrze ci radzę.

Opublikowano
  • Autor

Przecież Infinite na 100% wyjdzie na Xboxa One, mogę się zakładać o konto 

potwierdzają to notki prasowe, a także samo 343 jak np. Frankie 

Edytowane przez oni

Opublikowano

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nom, YETI już nie może się doczekać aż odpali HI na swoim Scarlett w najlepszej jakości. :fsg: Raczej cieszy się że to szansa mniej na tytuł na One.

Żadna tajemnica, że ta gra wyjdzie na One, ale jeżeli premiera za 2 lata, to duże szanse, że pojawi się też na nowym xboxie, a jeszcze lepiej, gdyby stało się to w dniu premiery nowej konsoli. Już byłby jeden duży argument za kupnem.

Jak widać, niektórym CW doszczętnie przeżarło mózg, sądziłem że każdy wie, na czym polega ten temat, ale w jak widać starym chłopom brakuje intelektu aby pojąć tajniki CW. Obiecuje, że już nic nie napiszę w temacie o grach na xboxa, nawet postów typu, świetna ta FH4, chętnie bym zagrał... niech cw pozostanie w cw. :rotfl:

Opublikowano

Ludze sie, ze z HI jest tak samo jak z CP2077 i odebralem sarkastycznie, a ten juz referaty pisze.

Opublikowano

ale ze niby tytul startowy dla nowego xboxa to cos zlego? xd Dla tej gry polece po szmate scarlett day1, a jak ktos chce grac na biedaboxie albo na telefonie przez streamowanie to :dunno:

Opublikowano

Przecież to będzie już jedna z pierwszych gier cross-genowych. Wyjdzie i na Xkoksa i Scarlett. Komuś to przeszkadza? Ja się nie mogę doczekać bo Halo 5 podobało mi się bardzo tak samo jak Halo 4. Lubię trylogię 343 i czekam na Infiniti.

Opublikowano

Akurat yeti ma rację tutaj, jeśli to gra miałaby wyjść tylko na XO to niezły strzał w kolano. To będzie na 100% crossgen tak jak z Destiny było.

Opublikowano

Jeśli gra ma wyjść jako startówka na Scarlett to jest to mega zayebista wiadomość. Zna ktoś lepszego system sellera Microsoftu niż Halo? No ja nie znam:dunno:

PS: Oczywiście na koksie też się ukaże, a czy na biedaku również? Lepiej nie, bo będzie ciągnąć całą produkcję w dół...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Figuś napisał:

no ładny click-bait,

- płacz o to że Halo Infinite będzie grą "live service", nie wspominając o tym że od roku 2007 i Halo 3 kolejne części serii są grą usługą xD 

- podawanie fałszywych , wybiórczych informacji i bazowanie wyłącznie na ogłoszeniu o pracę  i własnych domysłach  oraz ignorowanie takich tweetów potwierdzających że w grze nie będzie loot-boxów 

myślałem że jesteś mądrzejszy Figuś