Opublikowano 13 grudnia 20177 l framerate zostawili z wersji wiiu, switch jest mocniejszy, wg mnie mozna przyjac ze to zmiana by jednak bylo betonowe 60fps
Opublikowano 11 stycznia 20187 l sklepy ostro przegiely z pojemnoscia cyfrowych wersji, jest juz oficjalne info z eshopu: Bayonetta 1 is 8.5GB. Bayonetta 2 will still take up 12.4GB
Opublikowano 19 września 20186 l Platinum’s Hideki Kamiya and Atsushi Inaba did provide a small update during a stage event at the Bitsummit Roadshow: Tokyo earlier today. It was mentioned that Bayonetta 3 is “on course” and the development team is “in sync.” It was also mentioned: “It’s nice to be able to tell you that everything is going very, very well. We’re all very excited about what we’re doing on that game.” https://nintendoeverything.com/bayonetta-3-development-going-very-very-well/ Obstawiamy 2019 czy jednak 2020?
Opublikowano 19 września 20186 l 2019, b2 tez chyba wyszło 2 lata po zapowiedzi. Edytowane 19 września 20186 l przez XM.
Opublikowano 15 lutego 20196 l net obstawia, ze rezyserowac bedzie albo Kamiya (w to nie wierze, bo nigdy sequela nie robil) albo Kenji Saito (Metal Gear Rising)
Opublikowano 15 lutego 20196 l Nie wiem kto, ale w każdym razie gra na pewno jest jeszcze w powijakach jak mp4.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Liczę, że Kamiya nie będzie reżyserem b3 i zajmie się tworzeniem jeszcze jednego fantastycznego nowego IP. Wtedy pozwalam mu odejść na reżyserską emeryturę. Edytowane 15 lutego 20196 l przez mate6
Opublikowano 15 lutego 20196 l 1 godzinę temu, mate6 napisał: Liczę, że Kamiya nie będzie reżyserem b3 i zajmie się tworzeniem jeszcze jednego fantastycznego nowego IP. Wtedy pozwalam mu odejść na reżyserską emeryturę. Japończyk idący na emeryturę w wieku 48 lat?
Opublikowano 15 lutego 20196 l Dlatego napisałem "reżyserską". Niech będzie producentem czy supervisorem, ale chciałbym jeszcze jedno wyreżyserowane przez niego IP.
Opublikowano 15 lutego 20196 l szkoda, ze od jakiegos czasu juz nie twittuje po angielsku bo ma focha na inne nacje niz kkw bo stwierdzil, ze to insekty co i tak nie czytaja co odpisuje i ciagle pytaja o to samo xddd
Opublikowano 15 lutego 20196 l 1 minutę temu, mate6 napisał: Dlatego napisałem "reżyserską" Tym bardziej zdjęcie, które wrzuciłem jest relevant
Opublikowano 15 lutego 20196 l 11 godzin temu, XM. napisał: w każdym razie gra na pewno jest jeszcze w powijakach jak mp4. Przecież on nie pracował nad fabułą/scenariuszem od miesiąca, więc równie dobrze mógł zrobić swoje, wziąć hajs i nara. Raczej wspominki o Bayo 3 podczas directu miały uzmysłowić ludzi, że ta gra nie jest w takim stanie jak MP4.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Gra na pewno nie jest w takich powijakach jak MP 4, lol. Gdzieś czytałem dzisiejszy wywiad z Trintenem, że Bayo 3 wyjdzie wcześniej, niż przypuszczamy. Liczę że trójeczka będzie dużo odmienna od poprzedniczek.
Opublikowano 16 lutego 20196 l http://www.vgchartz.com/article/435921/nintendos-bill-trinen-bayonetta-3-coming-sooner-than-anti(pipi)ted/ w linku jest chyba ten wywiad
Opublikowano 29 stycznia 20214 l to na chuy puszczali ten teaser trailer w 2017 roku, lol ta gra już powinna wyjść 100 lat temu
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Platinum Games nadal w doopie since 2014. a pomyslec ze od 2009 do 2014 rok w rok ekstra gierka i mieli być nowym Capcomem.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l No ja nadal czekam na jakieś AAA multiplatformowe - szkoda, że ten Babylon wygląda tylko ok.
Opublikowano 4 lutego 20214 l Vanquish 2? Poprosze chociaz sobie nie wyobrazam tego jako lepiej i wiecej po tym co sie dzialo w jedynce
Opublikowano 16 czerwca 20213 l https://kotaku.com/bayonetta-3-director-seems-annoyed-by-speculation-1847108870