Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

framerate zostawili z wersji wiiu, switch jest mocniejszy, wg mnie mozna przyjac ze to zmiana by jednak bylo betonowe 60fps

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 53,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polygon nie zawodzi:      

• Jestem po 1 chapterze. Jak zobaczyłem hub world (chyba?) to sobie pomyślałem, że tutaj się schował scalebound. Mi sie design podoba na razie, ale ja lubię miasta, jadące pociągi i inne przyziemne miej

• Oj mocna bieda, do tego ta feministyczna postać mocno psuje przekaz   Brak rozkrokow, brak zbliżeń na to co tygryski lubią najbardziej. To chyba koniec ten serii

Opublikowano

sklepy ostro przegiely z pojemnoscia cyfrowych wersji, jest juz oficjalne info z eshopu:

Bayonetta 1 is 8.5GB. Bayonetta 2 will still take up 12.4GB

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Platinum’s Hideki Kamiya and Atsushi Inaba did provide a small update during a stage event at the Bitsummit Roadshow: Tokyo earlier today. It was mentioned that Bayonetta 3 is “on course” and the development team is “in sync.”

It was also mentioned:

“It’s nice to be able to tell you that everything is going very, very well. We’re all very excited about what we’re doing on that game.”

https://nintendoeverything.com/bayonetta-3-development-going-very-very-well/

Obstawiamy 2019 czy jednak 2020?

Opublikowano

2019, b2 tez chyba wyszło 2 lata po zapowiedzi.

Edytowane przez XM.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Yusuke Hashimoto  (director b2) odszedl z PG.

Opublikowano

net obstawia, ze rezyserowac bedzie albo Kamiya (w to nie wierze, bo nigdy sequela nie robil) albo Kenji Saito (Metal Gear Rising)

Opublikowano

Nie wiem kto, ale  w każdym razie gra na pewno jest jeszcze w powijakach jak mp4.

Opublikowano

Liczę, że Kamiya nie będzie reżyserem b3 i  zajmie się tworzeniem jeszcze jednego fantastycznego nowego IP. Wtedy pozwalam mu odejść na reżyserską emeryturę. :cool:

Edytowane przez mate6

Opublikowano
1 godzinę temu, mate6 napisał:

Liczę, że Kamiya nie będzie reżyserem b3 i  zajmie się tworzeniem jeszcze jednego fantastycznego nowego IP. Wtedy pozwalam mu odejść na reżyserską emeryturę. :cool:

Japończyk idący na emeryturę w wieku 48 lat?

watch-hayao-miyazaki-work-with-his-first

Opublikowano

Dlatego napisałem "reżyserską". Niech będzie producentem czy supervisorem, ale chciałbym jeszcze jedno wyreżyserowane przez niego IP.

Opublikowano

szkoda, ze od jakiegos czasu juz nie twittuje po angielsku bo ma focha na inne nacje niz kkw bo stwierdzil, ze to insekty co i tak nie czytaja co odpisuje i ciagle pytaja o to samo xddd

Opublikowano
11 godzin temu, XM. napisał:

w każdym razie gra na pewno jest jeszcze w powijakach jak mp4.

Przecież on nie pracował nad fabułą/scenariuszem od miesiąca, więc równie dobrze mógł zrobić swoje, wziąć hajs i nara. Raczej wspominki o Bayo 3 podczas directu miały uzmysłowić ludzi, że ta gra nie jest w takim stanie jak MP4.   

Opublikowano

Gra na pewno nie jest w takich powijakach jak MP 4, lol. Gdzieś czytałem dzisiejszy wywiad z Trintenem, że Bayo 3 wyjdzie wcześniej, niż przypuszczamy. Liczę że trójeczka będzie dużo odmienna od poprzedniczek.

• 1 rok później...
Opublikowano

to na chuy puszczali ten teaser trailer w 2017 roku, lol

ta gra już powinna wyjść 100 lat temu 

Opublikowano

Platinum Games nadal w doopie since 2014. :) a pomyslec ze od 2009 do 2014 rok w rok ekstra gierka i mieli być nowym Capcomem.

Opublikowano

No ja nadal czekam na jakieś AAA multiplatformowe - szkoda, że ten Babylon wygląda tylko ok.

• 4 miesiące temu...