Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

100 milionów bitcoinów

Featured Replies

Opublikowano

Jestem w  block chain.

1 Yearn finance = 50 tysięcy euro. Co to za krypto i jak to się teraz ma do btc = 32,172

eth jak i bitcoin cash na czerwono 

• Odpowiedzi 866
  • Wyświetleń 124,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

w końcu się za to wzięli, bo już mi dupa pękała gdy czytałem jak konsolomaniaki wyciągają hajsy za nic nie robienie.    inwestorzy ku.rwa się znaleźli 

• Ja tam dokupiłem 1 sztukę ethera na tych zjazdach kupuj jak się krew leje

• ogólnie to trochę brzmi jak w ogóle w to nie wchodź   ja w sumie od początku roku już wyje,bane na krypto i życie jest dużo spokojniejesze

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Jak coś to już po 33 xd ale w dobrym momencie ten wykres wrzuciłem na poprzedniej stronie, lol 

Jak coś to gwoździem do trumny było zbanowanie krypto przez Chiny, to była w sumie kwestia czasu biorąc pod uwagę, że robią swoje krypto

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Eth już 2k usd XD mogłem sprzedać ukop ale nieee po co przecież bedzie 5k :> 

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Jak tak dalej pójdzie i inwestorzy zaczną też pozbywać się akcji to zbankrutuje nawet nie grając na bitcoinie :frog:

Rynki są ostro przegrzane, zarówno akcji, nieruchomości jak i krypto (ten ostatni jak widać coraz mniej xD) pisałem w drugim temacie żeby kupować srebro to nie :P W akcje tylko pakuje w minersów, upadek krypto tym bardziej podbije szlachetne 

Opublikowano

Grubo, grubo. Chwilę temu odświeżam coinmarket cap co kilka min, a tu cena za każdym razem o 1k mniej i tak do 30k. Teraz odbicie na 36k, to jest życie :D

Opublikowano

Wsparcie to teraz 29k. W styczniu btc spadł do takiego poziomu tuż po osiągnięciu ath 42k. Możliwe że cena spadnie jeszcze niżej, jednak wiele osób sprzedaje w tym momencie, by odkupić taniej w promocji

Opublikowano

ADA juz w tej samej cenie w ktorej kupilem czyli 1.33 xD mialo byc Porsche, bedzie sznur konpny, trudno.

Opublikowano

No i znow jestem biedny :)

Opublikowano

Chyba nie moglem kupic krypto w gorszym momencie w historii :)

No ale odbije! Musi odbic. Prawda ze odbije? 

Opublikowano

Jeśli odbije, to będzie autostrada na północ!

Opublikowano

Ledwo uzbierałem na ps5 z krypto, no ale ps5 juz do mnie jedzie. :obama:

Opublikowano
Godzinę temu, Mustang napisał:

Odbije, pytanie tylko do ilu spadnie i na jak długo.

Ostatnio z 20k spadlo na 5k i odbialo 4 lata. Pozdrawiam.

Mowilem kanabis, ze zaczela sie interesowac ulica xD

Opublikowano
8 minutes ago, Mejm said:

Ostatnio z 20k spadlo na 5k i odbialo 4 lata. Pozdrawiam.

No bardziej 3. Można było spokojnie hodlować w tym czasie. Był szał pod koniec 2017, potem załamanie 2018 i w 2019 szorowanie po dnie. Odbił? Odbił.

Opublikowano

Jasne że odbije, tylko ludzie co wtopili teraz w większości mają w głowie "chuj w to całe krypto" i dodatkowej kasy pewnie nie będą pakować bo już trochę potracili. Zainteresują się jak znowu będzie i górka i cyk, kupujemy.

Opublikowano

No odbil i tu tez odbije tylko troche czasu uplynie. Dla mnie temat logowania sie na binance zamkniety poki co.

Opublikowano

Istnieje model stock to flow, zgodnie z którym szczyt bańki przypada mniej więcej w tym samym okresie po halvingu, czyli zmniejszeniu o połowę nagrody za mining dla górników. Halving przypada raz na 4 lata i do tej pory zawsze poprzedzał bańkę. Z drugiej jednak strony modele nie muszą być wieczne

2-min.jpeg

https://bravenewcoin.com/insights/stock-to-flow-measuring-the-bitcoin-peak-using-data-science