Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli będzie to tylko i aż Division 1,5 to przełoży im sie to na sprzedaż ;)

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 192,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Jak mi ktoś napisze jak mozna zaprosić to zaproszę kogoś :ragus:

Opublikowano

Dostałem kod od ubi, jak ME się obudzi i dośle to mogę się podzielić. Ewentualnie jak ktoś rozgryzie jak można zapraszać znajomych z 1 kodu to poproszę o wskazówki.

Opublikowano

Zaproszenia będzie można wysyłać od 18(tak piszą na grupach) więc stay tuned.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
Zaproszenia będzie można wysyłać od 18(tak piszą na grupach) więc stay tuned.

Nie wiesz czy w poziomu menu gry czy mailowo?
Opublikowano
24 minuty temu, Koleś88 napisał:

Nie wiesz czy w poziomu menu gry czy mailowo?

Z poziomu konta na UBI jak widzę

021ce42619bc3.png

Opublikowano

Kpina z Media Expert. Na szczęście tak jak i przy pierwszej części (uff...) dostałem kod do bety bezpośrednio od Ubi :)

Jak będą kody dla znajomych to dam znać. Oczywiście platforma PS4.

Opublikowano

Nie wiem czy działa ale dostałem drugi kod prawdopodobnie z kolejki oczekujących od ubi ;)

GKN3-2JNF-7NL7

Opublikowano

Własnie nie mam pojęcia o co chodzi z tymi kodami. Dostałem 2 od znajomych i za każdym razem jak je wpisuje to wyskakuje info "Nie udało się zrealizować transakcji z użyciem karty przedpłaconej. Spróbuj ponownie później" a na konsoli błąd WS- z jakimś cyferkami (każą się wylogować i zalogować ponowanie. Robiłem tak 100 razy i nic) To samo mam przy Twoim kodzie @Sydney Może te kody są przypisane do konkretnego maila. Nie wiem już sam. Czekam na zapke od @KOMARZYSKO :unknown:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

@Szymek_PL_ przecież @creatinfreak podał kod do bety. Wklepujesz go na stronce a pozniej czekasz na 12 znakowy kod do PS Store który przychodzi na maila (chyba tylko mi kooorwa nie przyszedł :negative: )

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
5 minut temu, Ryo-San napisał:

@Szymek_PL_ przecież @creatinfreak podał kod do bety. Wklepujesz go na stronce a pozniej czekasz na 12 znakowy kod do PS Store który przychodzi na maila (chyba tylko mi kooorwa nie przyszedł :negative: )

Oczywiście kodzik wykorzystany o czym ktoś zapomniał wspomnieć oraz podziękować ;)

Opublikowano

Ten e-mail od Ubi to powinien przyjść zaraz po wklepaniu kodu, czy znów będzie czekanie na łaskę pana jak z mailem od ME, bo od ~pół godziny cisza i zastanawiam się czy coś nie pykło.

Opublikowano
6 minut temu, KOMARZYSKO napisał:

Ryjek daj znać czy zapka działa, bo siem denerwujem :)

Sprawdzam i póki co nic nie widzę : / Na mailu cisza, na stronach Ubi też. Moment zaraz coś musi zaskoczyć no : / Sprawdzę na grupach tam wszyscy wszystko wiedzą xD

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Mail od Ubi nadal mi nie przyszedł, ale znalazłem swój kodzik o tu wchodząc na czysto (niezalogowany):

https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-gb/beta

logując się niżej, pod

Check Your Registration Status

Login to verify if you've signed up for a chance to play the Private Beta.

Może komuś pomoże, może działa też z zapkami.

Opublikowano
20 minut temu, Koleś88 napisał:

Jakby ktoś chciał kodzik to niech śle pw,

Podziękował

@mugen i cyk kumsola nie jest już hora :cool:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

LoL już wiem czemu mi kody nie wchodzą. Przez @PlastikowySmalec i jego kod z ostatnim znakiem w formie znaku zapytania. Wpisywałem tyle razy żeby znaleźć tą yebaną literkę że dostałem time outa na kody w PS Store na 24 godziny. Zatłuke Cię!!!!!!:angry:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
  • Autor

XD

No to jeden dzień z głowy masz, no beka XD

Nie wiem, weź może maila do ubisoftu napisz i wyjaśnij sytuację. Znaczy się do sony napisać, żeby zdjęli bloka na kody.

Edytowane przez Faka