Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

Tak. Niestety wtedy trzeba zrobić restart. D1Patch ma to naprawić.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 193,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Graficznie to jest dla mnie krok w tył w porównaniu do TD 1, myślałem że zbliżą się do przekłamanego rendera z E3 a dostaliśmy to samo tylko większą lokacje. Ha pfff

Opublikowano
Godzinę temu, Ryo-San napisał:

@_Be_ no właśnie z tego co mi mówili ludzie to miał jedną przydatną rzecz w temacie robienia osobnych buildów gdzie sama gra tego nie oferowała. Tworzyłeś sobie build np na Gambit czy jakiś Raid zapisywałeś i jak chciałeś się szybko w coś ubrać to tylko mówiłeś do głośnika jakieś słowo i cyk miałeś build na sobie. Nie wiem ile w tym prawdy bo osobiście tego nie testowałem ale gdyby to tak właśnie działało to była zayebiście przydatna rzecz.

Za pomocą aplikacji w telefonie można sobie zrobić build szbciej niż trwa lot z orbity na misję..... za darmo : )
Ale dla gadżeciarzy ładna opcja.

Opublikowano
3 minuty temu, giger_andrus napisał:

Za pomocą aplikacji w telefonie można sobie zrobić build szbciej niż trwa lot z orbity na misję..... za darmo : )

Żadna aplikacja do D2 nie miała opcji tworzenia, przerzucania i zapisywania buildów. Miała to wprowadzić dopiero nowa wersja Ishtar Commander'a ale jak widzę do tej pory tego jeszcze nie ogarnęli.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
2 godziny temu, Bansai napisał:

XoX i tv 4k

W takim razie ten Twój TV jest bez HDR, o! :P

@PlastikowySmalec

Tak, problemy z dźwiękiem w becie są wręcz notoryczne. Ja np tuż przed zakończeniem grania w betę dostałem fioletową broń ze skrzyni hien, która w ogóle nie wydawała dźwięku podczas strzelania:pawel:

Opublikowano

DZ Edition, real foto z UBI HQ. Od piątku sklepy mają już zaczynać wysyłkę fizycznych kopii(od 10 marca ma już być aktywny preload na PSN) a od wtorku - GO GO GO EJDŻENTS

fd55c4c379e92.jpg

ea5de1e52fae8.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Piękna jest ta okładka podstawki - między innymi dlatego nie kupię GOLDa czy tam innego Deluxa :)

Opublikowano
3 minuty temu, Wredny napisał:

Piękna jest ta okładka podstawki - między innymi dlatego nie kupię GOLDa czy tam innego Deluxa :)

wygląda w chuy generycznie. Ot typy ze spluwami jak na 99% innych okładek. 

Opublikowano

No niby racja, ale jak widziałem tego paszteta z GOLD, gdzie jest ta chooyowo wykadrowana babka, ze swoim wielgachnym plecakiem to aż mnie na wymioty zbierało - podstawka przy niej to arcydzieło, no i nawiązanie do jedynki, w której też na okładce była trójka agentów.

Opublikowano

Walicie do tych okładek czy jak xD?

Ale by już w fulla pograł, no bety się katować nie chce już jakoś bo zaraz full. To będzie TA gra panowie.

Opublikowano
48 minut temu, Wredny napisał:

Ja anulowałem już preordera na Golda - prywatna beta już ograna. Wiec teraz w dniu premiery będę mógł obok domu wziąć podstawkę. 

I tu nawet nie chodzi o to czy ta okładka jest jakaś piekna czy nie. Jest normalna. Ale ja mam kolekcjonerskiego jobla z tym, żeby gry z jednej serii które mam były że osoba spójne. Destiny i Destiny 2 obok siebie wyglądają idealnie. I z ta okładka The Division 1 i 2 bedą do siebie pasowały. Ale nie oczekuje, że ktoś to zrozumie :D

Opublikowano
Godzinę temu, Voytec napisał:

Ale nie oczekuje, że ktoś to zrozumie :D

Ja Cie qumplu rozumiem w 100% :empathy:

2d0e7c951241f.jpg

Opublikowano

No w sumie przepłacanie za golda jest bez sensu skoro wszystko w Year One dają za free, a próba zrozumienia tego jak będzie wyglądało pudełko w kolekcji wychodzi poza moje pojmowanie świata, ale nie mam z tym problemu zwłaszcza, że kupiłem cyfre :usmiech: 

Opublikowano

Przepłacenie w postaci 30zl, za tyle to chyba schabowego w Warszawie nie zjesz

Opublikowano

Z Year 1 Passem było sporo zamieszania i cena (ponad stówę) sugerowała duże ekskluzywne dodatki. Okazało się jednak inaczej j Y1P wcale tak na prawde nie jest potrzebny. I wszystko zostało ładnie rozpisane w roadmapie przez Ubi. 

Tak to się powinno robić. 

Opublikowano
2 minuty temu, bartiz napisał:

Przepłacenie w postaci 30zl, za tyle to chyba schabowego w Warszawie nie zjesz

Nie jem schabowego :kaz:

Cyfra kosztuje 414 

Opublikowano

Grafa gorsza niż w TD1, zanikający głos i inne bugi, gorsze miasto... no średnio to wygląda...

Edycja GOLD zamówiona:ohboy:

Edytowane przez PlastikowySmalec

Opublikowano

A nie jest tak, że w goldzie dostępne będą dodatkowe misje których nie ma w podstawce?

Opublikowano

Tak. Ma być dostępnych 8 tajnych misji tylko dla posiadaczy Passa, które opowiadają historię upadku D.C

Opublikowano

A nie mają być dostępne 7 dni wcześniej? Nigdzie nie pisze o jakiś misjach dostępnych tylko dla posiadaczy 1 year passa 

Opublikowano
10 minut temu, bartiz napisał:

A nie mają być dostępne 7 dni wcześniej? Nigdzie nie pisze o jakiś misjach dostępnych tylko dla posiadaczy 1 year passa 

W trailerze mówili o 8 classfied assigments dla posiadaczy year 1 pass

Opublikowano

A że tam zapytam z ciekawości na jakiej podstawie tak sądzisz? Przecież już sama zawartość Year1 ma więcej zawartości niż wszystkie DLC z jedynki razem wzięte xD

Edytowane przez Ryo-San