Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli będzie to tylko i aż Division 1,5 to przełoży im sie to na sprzedaż ;)

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 182,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Jak mi ktoś napisze jak mozna zaprosić to zaproszę kogoś :ragus:

Opublikowano

Dostałem kod od ubi, jak ME się obudzi i dośle to mogę się podzielić. Ewentualnie jak ktoś rozgryzie jak można zapraszać znajomych z 1 kodu to poproszę o wskazówki.

Opublikowano

Zaproszenia będzie można wysyłać od 18(tak piszą na grupach) więc stay tuned.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
Zaproszenia będzie można wysyłać od 18(tak piszą na grupach) więc stay tuned.

Nie wiesz czy w poziomu menu gry czy mailowo?
Opublikowano
24 minuty temu, Koleś88 napisał:

Nie wiesz czy w poziomu menu gry czy mailowo?

Z poziomu konta na UBI jak widzę

021ce42619bc3.png

Opublikowano

Kpina z Media Expert. Na szczęście tak jak i przy pierwszej części (uff...) dostałem kod do bety bezpośrednio od Ubi :)

Jak będą kody dla znajomych to dam znać. Oczywiście platforma PS4.

Opublikowano

Nie wiem czy działa ale dostałem drugi kod prawdopodobnie z kolejki oczekujących od ubi ;)

GKN3-2JNF-7NL7

Opublikowano

Własnie nie mam pojęcia o co chodzi z tymi kodami. Dostałem 2 od znajomych i za każdym razem jak je wpisuje to wyskakuje info "Nie udało się zrealizować transakcji z użyciem karty przedpłaconej. Spróbuj ponownie później" a na konsoli błąd WS- z jakimś cyferkami (każą się wylogować i zalogować ponowanie. Robiłem tak 100 razy i nic) To samo mam przy Twoim kodzie @Sydney Może te kody są przypisane do konkretnego maila. Nie wiem już sam. Czekam na zapke od @KOMARZYSKO :unknown:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

@Szymek_PL_ przecież @creatinfreak podał kod do bety. Wklepujesz go na stronce a pozniej czekasz na 12 znakowy kod do PS Store który przychodzi na maila (chyba tylko mi kooorwa nie przyszedł :negative: )

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
5 minut temu, Ryo-San napisał:

@Szymek_PL_ przecież @creatinfreak podał kod do bety. Wklepujesz go na stronce a pozniej czekasz na 12 znakowy kod do PS Store który przychodzi na maila (chyba tylko mi kooorwa nie przyszedł :negative: )

Oczywiście kodzik wykorzystany o czym ktoś zapomniał wspomnieć oraz podziękować ;)

Opublikowano

Ten e-mail od Ubi to powinien przyjść zaraz po wklepaniu kodu, czy znów będzie czekanie na łaskę pana jak z mailem od ME, bo od ~pół godziny cisza i zastanawiam się czy coś nie pykło.

Opublikowano
6 minut temu, KOMARZYSKO napisał:

Ryjek daj znać czy zapka działa, bo siem denerwujem :)

Sprawdzam i póki co nic nie widzę : / Na mailu cisza, na stronach Ubi też. Moment zaraz coś musi zaskoczyć no : / Sprawdzę na grupach tam wszyscy wszystko wiedzą xD

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Mail od Ubi nadal mi nie przyszedł, ale znalazłem swój kodzik o tu wchodząc na czysto (niezalogowany):

https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-gb/beta

logując się niżej, pod

Check Your Registration Status

Login to verify if you've signed up for a chance to play the Private Beta.

Może komuś pomoże, może działa też z zapkami.

Opublikowano
20 minut temu, Koleś88 napisał:

Jakby ktoś chciał kodzik to niech śle pw,

Podziękował

@mugen i cyk kumsola nie jest już hora :cool:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

LoL już wiem czemu mi kody nie wchodzą. Przez @PlastikowySmalec i jego kod z ostatnim znakiem w formie znaku zapytania. Wpisywałem tyle razy żeby znaleźć tą yebaną literkę że dostałem time outa na kody w PS Store na 24 godziny. Zatłuke Cię!!!!!!:angry:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
  • Autor

XD

No to jeden dzień z głowy masz, no beka XD

Nie wiem, weź może maila do ubisoftu napisz i wyjaśnij sytuację. Znaczy się do sony napisać, żeby zdjęli bloka na kody.

Edytowane przez Faka