Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ale prawie się udało.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 310 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kod czy płyta? Bo jak kod to możesz jeszce 9 kolegów z pecetami o zrzutke poprosić xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Kod czy płyta? Bo jak kod to możesz jeszce 9 kolegów z pecetami o zrzutke poprosić xD

Cyfra of korz - turecki store i te sprawy :D Szkoda, że nie da się już robić zakupów przez VPN, bo chętnie bym przedstawił tutorial :( 

48 minut temu, marcin33 napisał:

Poyebani :obama:

Widzę, że klimat już się wylewa z monitora, a co dopiero jak przyjdzie nam się tym pobawić :D Swoją drogą, to już widzę te filmiki w klimacie Bonda zrobione przez DJS :D 

Opublikowano

Gry jeszcze nie ma gry a oni już CarPacki sprzedają :( Bo chyba nie wierzycie że będzie to za frajer.

Nadal nie wiem czy Ultimate w pudełku da radę kupić szybciej.

Z drugiej strony imo bez sensu brać w pudełku teraz jak będę miał jakieś 2 miesiące w GamePassie...

Opublikowano

Tak, bo jak nie pokażą przed premierą, to nie będzie DLC XD Mamy 2018 rok, każda gra ma DLC i jest zapowiadane przed premierą.

Opublikowano

Mi juz gra leży na dysku wraz z James Bond car pack :banderas: teraz tylko trzeba wytrzymać do piątku

Opublikowano
7 minut temu, kubson napisał:

teraz tylko trzeba wytrzymać do następnego piątku

Opublikowano
12 godzin temu, marbel007 napisał:

Gry jeszcze nie ma gry a oni już CarPacki sprzedają :( Bo chyba nie wierzycie że będzie to za frajer.

w Ultimate jest za free

Opublikowano

Kuuuuuuuurde, walczę sam ze sobą przed kupnem Ultimate... Wszystkie ostatnie Forzy kupowałem, a potem żałowałem bo w sumie poza autami nic to nie dawało. No ale teraz 2 dlc są w cenie...

A z drugiej strony w Game Pass będzie...

Natomiast z trzeciej strony chciałoby się wciąż być VIP [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Opublikowano

W dłuższej perspektywie Ultimate Ci się zwróci na dodatkach. Jak masz szmalec to nie zastanawiaj się i rzuć w Spencera pieniążkiem

Opublikowano

#TylkoGamePass :lapka: po co kupować jak będzie w abonamencie? ;) 

Opublikowano

Jak ktoś ma aktywnego GP to trzeba się zastanowić czy brać na premierę Ultimate za ~ 360 zł. Zanim wyjdą najważniejsze dodatki, to Ultimate w pudle może być do 100 zł tańsze.

Opublikowano
2 godziny temu, Rayos napisał:

#TylkoGamePass :lapka: po co kupować jak będzie w abonamencie? ;) 

No wolę mieć gierkę na koncie niż opłacać jakis abonament. 

Opublikowano

Erdogan upomni się o Ciebie w swoim czasie :lapka:

Opublikowano
8 minut temu, MaZZeo napisał:

Jak skończy się game pass u mnie za rok to wtedy wezmę pudełko :cool:

czy w game passie tez będzie wcześniejszy pre-load?

nie

Opublikowano

Graliście może w demo Forzy Horizon 4 na kierownicy Logitech G920 ? Mam taki problem, że maksymalna siła z jaką naciskam na hamulec to max 70% (sprawdzane na ekranie telemetrii) to już wręcz staje na nim... (normalną siłą to ok 50%). Nie może to być wina kierownicy bo na Forza 7 oraz Horizon 3 mam 100% dodam, że ustawienia w grze mam takie same w tych 3 grach, czyli martwa strefa wew. 0% a zew. 20%.  Chcę zamowić na premiere ale jeśli to tak działa, to granie na kierownicy mija się z celem... HELP.... 

Opublikowano

Jeśli się postarają to na prawdę mają szansę zdetronizować Crew 2. Mam nadzieję, że urozmaicą rozgrywkę jakimiś motorami, czy quadami.

Opublikowano

W serii FH mamy od lat tylko samochody co stało się powoli nudne. Mimo tego, że trójka to najlepiej zrobiła to gracze oczekują czegoś więcej. The Crew 2 właśnie to zrobiło i dosyć wysoko zawiesiło poprzeczkę. Jeśli chłopaki z PG szykują jakąś niespodziankę i dadzą oprócz samochodów coś innego, to będzie hit.