Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Hivebusters to niezly dodatek. Jakies tam nawet replayability jest. Trn glowny bohater (ktorego nazwiska nie pamietam) przypomina mi najlepsza postac w universum - Barricka (Valera rowniez byla rewelacyjna :wub:). Kilka miejscowek ma depniecie, na Insane napewbo nabiora dodatkowych kolorow. 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 177,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano

Jak w multi oznaczać przeciwnikow. Klikam lewa galke i nic się nie dzieje.

Opublikowano

No to nie wiem co nie dziala, musze ta galke trzymac? Celuje w chlopa, wciskam i nie pojawia się znacznik nad głową.

Czy podczas gry mozna wykonać wykupione ekspresje np. podniesienie rak do gory itp? 

Opublikowano

Dzieki - dziala, podobnie jak oznaczanie. Przestawione mialem galke z B.

Opublikowano

Po ściągnięciu Hivebusters pograłem trochę w multi g5 i nie ma tragedii. Chociaż fanem nigdy nie byłem mp w tej grze to gra się całkiem przyjemnie, gdybym opanował te power weapony to może by coś z tego było. Niestety w chuj mi się nie one podobają tzn. strzelanie z nich i wolę standardowe bronię. Na minus to że typy wychodzą z meczy albo rozpoczyna mecz np. 4 v 3, no to tak średnio. 

Opublikowano

W koncu przeszedłem podstawkę. Ten hejt na otwarte tereny trochę nieuzasadniony. Najgorzej jak ktoś zbiera ten porozrzucane gowna, ale tak to spoko. Akt 3 podobał mi się bardziej niż 2. Nie rozumiem po co ten wybór na sam koniec gry, ale to dobrze, bo jest nadzieja, że w 7 kompletnie nowe postacie będą. Jakiś time skip by się przydał. Największa wada to tępe ai. Jak walczylem ze swarmakiem, to nikt nie strzelał i sam musiałem robić jakies akrobacje, zeby go zachodzić od tyłu, ale bydlak i tak celował do mnie.

Opublikowano

Znowu jestem podjarany gearsami. Codziennie robie jedno daily horde frenzy i pykam w versus. Teraz jeszcze przeczytałem na oficjalnym forum, ze robią tuning broni i poruszania się. Chciałbym, żeby gra poszła w kierunku dwójki, bo tak jak pisałem rok temu - multi nigdy nie bedzie popularne z wallbouncingiem dla ludzi z adhd.

Opublikowano

u mnie o ile formułą singla już mi się kompletnie przejadła, dodatek oceniam przeciętnie, tak mulit przechodzi 2 młodość i oderwać się nie mogę!

Opublikowano

Kurczę od dwóch dni nie mogę się oderwać od Hordy i Ula. Na prawdę gra się w to mega przyjemnie. Pewnie na forumku nie ma ekipy by w spróbować na wyższych poziomach trudności?

Opublikowano

Spojrzałem na oficjalne forum. Osłabili chyba wszystkie karabiny i pistolety, a shotgun oczywiscie nietkniety xD Teraz to juz napewno nikt nowy w tej grze nie zostanie.

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

Spojrzałem na oficjalne forum. Osłabili chyba wszystkie karabiny i pistolety, a shotgun oczywiscie nietkniety xD Teraz to juz napewno nikt nowy w tej grze nie zostanie.

Właśnie tak mi się wydawało, że Lancer jak na kapiszony teraz. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Walczyłem z kampanią odkąd mam konsolę, czyli prawie 3 miesiące. To mój pierwszy kontakt z serią i

muszę przyznać że gra mnie pozytywnie zaskoczyła, oczekiwałem głupiej strzelanki a zaserwowano mi całkiem przyzwoitą przygodę. Nie zrobią ze mnie fana klasycznych gier tego gatunku, nadal sesje dłuższe niż 30 minut z tą grą były męczące. Za dużo ołowiu przeciwnicy wchłaniają xd, choć rozprawianie kolejnych fal tych robali daje sporo frajdy.

Pod względem oprawy audio-wizualnej to jeden z najbardziej imponujących tytułów jakie widziałem. Poziom detali robi niesamowite wrażenie.

Jedynie finał rozczarowuje, przychodzi z nienacka i równie niespodziewanie pojawiają się napisy końcowe.

Ogram dodatek, podobno ze 3 godziny rozgrywki, więc mi z miesiąc zejdzie.

Opublikowano

No ale na aktywnym przeladowaniu to można ze trzech przeciwników ukatrupic. Z tym teksem ze przyjmują za dużo ołowiu się nie zgodzę. 

Opublikowano

przecież aktywne przeładowanie wywalili w tej części chyba ze w singlu śmiga a w multi tylko usunęli? 

Opublikowano

no jest ale nie daje żadnego buffa jak w poprzednich częściach, ale tak jak mówię mogę się mylić.

Opublikowano

Ale to tylko skraca czas przeładowania, ciągle trzeba napitalać w większość wrogów jak w gąbki. Zresztą to nie jest jakiš specjalnie duży zarzut co do gry, choć wolałbym nieco szybciej eliminować przeciwników. Może to zwyczajnie kwestia preferencji indywidualnych, nie grałem dużo w ten gatunek gier stąd może takie a nie inne odczucie. Mimo tego to dobra gra.

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano
Teraz, Dalhi napisał:

Ale to tylko skraca czas przeładowania,

perfect reload zwieksza także obrażenia

Opublikowano
21 godzin temu, kubson napisał:

no jest ale nie daje żadnego buffa jak w poprzednich częściach, ale tak jak mówię mogę się mylić.

Jest, ale nie można nimi spamować jak w poprzednich częściach. 

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

perfect reload zwieksza także obrażenia

Nie w multi