estel 806 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Wydaje mi się, że musiałbyś cofnąć się do innej misji gdzie można wybrać komu pomóc. Pamietam jak przez mgłę, ale są takie misje że możesz chyba wybrać jednego z dwóch ludków? Wtedy zmieniają się przeciwnicy albo ścieżki do celu albo NPC pojawiają się inni. Coś się zmienia i to może o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Odpaliłem, bo dali w plusie. Porzuciłem w zeszłym roku na rzecz calakowania jedynki. Byłem pewny, że jestem jakoś mniej więcej na starcie gry. 89h już mam nabite xD Sprawdziłem po trofeach podstawki to prawie koniec i będę mógł zaczynać z DLC. Jakby ktoś chętny na granie to Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 O tak nioh mocno zyskuje na multi powodzenia baniek Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Nie wiem czy to pamięć mięśniowa czy skill nabyty, ale o dziwo wchodzi jak masełko i już jestem na walce z Otakemaru. Jeszcze nie podchodziłem, za późno już na takie walki, jutro na spokojnie. Najwięcej zgonów to chyba przez grawitację póki co. A i w dojo się męczę z Hanzo Hattorim z włócznią, miałem go na dwa strzały, ale pazerność mnie pospieszyła i mnie pokarał. Cytuj Odnośnik do komentarza
gemcia99 0 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 czy ktos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 A konkretniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
gemcia99 0 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 boss enenra Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Dodaj mnie na PSN Cytuj Odnośnik do komentarza
gemcia99 0 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 teraz dodałem Cytuj Odnośnik do komentarza
rossssser 0 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Czy ktoś może doradzić? Mam możliwe do wykorzystania punkty umiejętności siekier ale nie mogę ich użyć. Wszystko w drzewku mam na czerwono. Edytowane 13 Listopada 2022 przez rossssser Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Pokaż screen, prawdopodobnie masz zablokowane przez wymagania np. walki w dojo. Jak najedziesz na pole to będzie informacja co jest wymagane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marko666 0 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Ludzie pomocy. Co zrobić aby mieć broń zieloną lub pomarańczową? Fiolet i co dalej? Edytowane 31 Stycznia 2023 przez marko666 Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Odkopuje trupa. Nadrabiam zaległości z plusa, w pierwszej części wbita platyna i widze że tu będzie podobnie. Plusów i minusów nie będę pisać bo chyba wszystko jest napisane w tym temacie. Jade z odachi i kombinuje jaki build zrobić bo granie glewią z magią zaczeło być zbyt łatwe i nudne(spamowanie czarami), a ma być czysty fun i rozpierducha na krótkim dystansie Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 W dniu 31.01.2023 o 10:10, marko666 napisał: Ludzie pomocy. Co zrobić aby mieć broń zieloną lub pomarańczową? Fiolet i co dalej? Hej, sorry, że tak późno, ale pewnie nadal szukasz, zielony loot zacznie ci wypadać w ostatniej misji, pozdrawiam i życzę szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi