Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

Opublikowano

nigdy już nie powiem, że nie lubię poniedziałków

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 245,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano

Jak boga kocham,  przecież za starych czasów w psx extreme często był poruszany temat piratów, pewnie co pare miesiecy jakiś artykuł, żarty, redakcja cały czas wciskała kity ze czekali na gry z japonii, że piraty są złe, psują rynek, a teraz sie okazuje ze łupali na tdkach i verbatimach ?

nie dobrze mi,  popsuliscie mi  dziecinstwo, ragus, ile na tym moge wycisnać, za zniszczoną psychikę?

Opublikowano
12 minut temu, Mr. Shiva napisał:

Haha, spoko  65 1500 1142 1011 4004 9077 0000 - nota bene to to samo konto, jakie miałem wtedy w tym 1999r. Ale teraz poważnie, naprawdę do dziś nie rozumiem mentalności tych gości, oszczędzali 20-30 zł na oddaniu za coś, za co sami mieli zapłacić. Taki jeden robił później wałki na VAT, generalnie melina. PS. Dave - dokładnie, pasji nie zabili, bo kupiłem zaraz po rozstaniu trzy currenty, w Fifę grałem, ale jako redakcja/pracodawca byli takimi ch..., że szkoda już akurat ten temat rozwijać. 

Poszlo ekspresem, zaraz powinienes miec :lapka:

Opublikowano

No ale Shivę było stać na japońca za kilka stówek. Czaicie? Pewnie dałoby się tym wypełnić 100 stron szmatławca.

Opublikowano
3 godziny temu, Roger napisał:

Rozbo, ale wiesz, że zaraz będziesz miał spóźnienie, a siedzisz na forum. Psyko nie ucieknie a końcówka owszem :) 

Ale jaka koncowka jak jest dopiero 9y?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A nie moznaby na zgode po prostu wyyebac gruszczyka?

Opublikowano

Serio ktos tu jest zaskoczony tymi verbatimami?  Czy to taka beka?

Opublikowano

ja jestem po prostu zdegustowany

Opublikowano

@hiv to odkupie na kilogramy te promki, co szły prosto na Allegro z konsolowiska :ogor:  Nawet pomimo tego, że brzydko wyrazales się o X360, o Shivie po jego odejściu i jak słyszałem zostawiłeś żonę z dzieckiem dla młodszej. To już nie gracie razem z Tornado Kacprem w tym wypadku?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

jezuuu jaki PAPKORN.JPG

Jak coś mogę od września pisać 2x więcej i lepiej dla ppe.pl za darmo tylko wywalcie gruszczyka

Mam wtyki w wallmarcie kanada, w tym roku pokazał więcej ciekawszych gier, niż E3

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
7 minut temu, metalcoola napisał:

Tylko że Shiva mówi o latach późniejszych, 2005-2007, kiedy dostęp do oryginałów był lepszy :)

a to przepraszam, za czasow ps2 juz bylo duzo lepiej w temacie. 

Opublikowano

Ja pamiętam jak już kiedyś @Dave Czezky pisał, że spotkał ongiś Dziada w empiku i ten bez ogródek przyznał, że po redakcji latają Verbatimy niczym kapelusz Kung Lao I wszyscy leją na Xboksa, żyjąc i oddychając Sony PlayStation 2. C'nie Dave, czy coś poje.balem?

Edytowane przez Gość

Opublikowano
12 minut temu, xboks napisał:

@hiv to odkupie na kilogramy te promki, co szły prosto na Allegro z konsolowiska :ogor:  Nawet pomimo tego, że brzydko wyrazales się o X360, o Shivie po jego odejściu i jak słyszałem zostawiłeś żonę z dzieckiem dla młodszej. To już nie gracie razem z Tornado Kacprem w tym wypadku?

kur.wa a jakoś niedawno się zastanawiałem co tam z tym jego synem bo kiedyś to HIV chwalił się potomkiem na łamach magazynu, czyżby syndrom Lucka?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Lucek też babiarz, kobietę z dzieckiem zostawił? Oo

Opublikowano

:obama::obama::obama::obama:

ups, temat zaraz eksploduje

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

A ty Psyko jak tam? Dalej "pozycz 20 zlotych oddam ci w sobote 50pln"?

Opublikowano

Już nie, i to było pożycz 500,oddam w sobotę 600. No kolegą @raven_raven tym sposobem zarobił sobie tysiaka spokojnie. Ot, na narko cugi się pożyczali, żeby potem partnerka nie zdziwiona że w 3 tygodnie zniknęło 3 czy 4 koła ze wspólnego konto. Oczywiście na końcu zawsze się wydawało, ale daj Boziu, od 15 miesięcy czysciutki jak łza.

Opublikowano

A masz w sobie demona?

Opublikowano

Takiego jak Blaze?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Z dotychczasowej dyskusji wyłania się obraz redaktorka pisma o grach telewizyjnych jako herosa, który porzuca intratną posadę asystenta dyrektora w korpo, żeby realizować swoje dziecięce marzenia pisania clickbaitów za 20 gr. i tekstów do gazety, której nikt nie czyta od dekady (Ci tutaj? Od jakiegoś czasu na forum funkcjonuje system pozbywania się punktów ostrzeżeń w zamian za przymusową prenumeratę).

6 godzin temu, Rozbo napisał:

Dziennikarstwo w ogóle, a w naszej dziedzinie szczególnie, to bardzo niewdzięczna praca

Otóż to. Taki korespondent wojenny to tylko wali konia w okopach. Branża gierek to prawdziwe pole bitwy.

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Jak boga kocham,  przecież za starych czasów w psx extreme często był poruszany temat piratów, pewnie co pare miesiecy jakiś artykuł, żarty, redakcja cały czas wciskała kity ze czekali na gry z japonii, że piraty są złe, psują rynek, a teraz sie okazuje ze łupali na tdkach i verbatimach ?

nie dobrze mi,  popsuliscie mi  dziecinstwo, ragus, ile na tym moge wycisnać, za zniszczoną psychikę?

Najpierw 3000 na konto:

2234 5656 5652 4485 1111 0000 0006

Opublikowano

O jezu hiv wyluckowal sie do swiezszego biedaszybu? W nic juz nie wierze. Swiat nie wierzy lzom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.