Opublikowano piątek o 13:572 dni Dla nas graczy i tak najgorsze to gry zespołów Warnera tylko na Netflixie, a nie konsolach i PC
Opublikowano piątek o 14:012 dni Pod kątem filmowym - bardzo dobrze, wszystko w jednym miejscu. Pod kątem serialowym - cholera wie, czy do nowych produkcji nie będą wrzucać swoich udziwnień. Jest jednak szansa, że ogarną temat licencji i wiele pozycji, które zniknęły z MAX-a, pojawi się na Netflixie.
Opublikowano piątek o 16:521 dzień Chujowo bo hbo często używam i mam tani pakiet premium, zaraz coś dopierdolą i będzie tylko z netflixem za 100zł
Opublikowano piątek o 18:221 dzień Będzie drożej, ale za to w gorszej jakości. Fatalny news, brak konkurencji zabija konkurencyjność.
Opublikowano piątek o 19:021 dzień 40 minut temu, Shankor napisał(a):brak konkurencji zabija konkurencyjność.Hmm.
Opublikowano wczoraj o 10:20 1 dzień Pieklo zamarzlo...Ciekawe jak to wplynie na konkurencje, bo jesli N bedzie za bardzo ingerowac w tworczosc HBO to sie okaze ze AppleTV zostanie ostatnim bastionem jakosciowych produkcji serialowych.
Opublikowano wczoraj o 14:25 1 dzień Twisted Metal, 2 sezony, MAX, no i dobra moja (mam nadzieję że dobra... nasza!) - ocena serialu: 8/10. Krótko: ten cosik w gatunku sci-fi/fantasy/akcja jest wszystkim jak i niczym. To takie dziwactwo i abstrakcja do potęgi potęg, bez której gatunek ten się obejdzie, jak i nie do końca. To taki serial na pograniczu ,,guilty pleasure": wizualnie ciekawy z kreacji samego Uniwersum i okoliczności tego ,,lekkiego klimatu post-apo", ale ciekawy na zasadzie efektów praktycznych i plenerów. Nietuzinkowa wersja ,,abstrakcyjnej"(inaczej!) czasów ,,aftermath", jakby z odrobiną malowanego dziwnością czarnego humoru, jakbyśmy mieli do czynienia z Borderlands, ale tym growym. Co ciekawe ,,Cicha" i ,,Stu" to najlepsze postaci całych dwóch serii. To takie ,,se!" przeciwności, z różnymi celami i charakterami. Akcja i fabuła jak w kalejdoskopie. Jak dla mnie wszystko tu pykło: szukałem indywiduum, no i to dostałem. Jest w dechę! ,,TM" daje radę we wszystkim... s03 - must see, ASAP! A co do serialowego ,,To"... Ja prdl... szczena opada do jądra Ziemi! 10/10 - jak na 6 dotychczasowych epizodów. I jest się czego faktycznie bać. xD
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jak ten deal dojdzie do skutku to dopiero się zacznie rozmienianie istniejących marek na drobne. Okno kinowe zdecydowanie zostanie skrócone, co akurat mnie się podoba, bo mimo sympatii do kina, odczuwam coraz większą niechęć do jego odwiedzin z powodu publiki, która nie umie się zachować. W tym roku byłem w kinie 9 razy, z czego 4 upominałem ludzi - albo gadających jakby byli u siebie w domu, albo kopiących fotel. Samo kino uważam wciąż za najlepszy sposób oglądania filmów, ale samo doświadczenie kinowe jest dla mnie dosyć stresujące ostatnimi czasy, więc i tak coraz chętniej czekam na pojawienie się filmów na VOD. Nawet chętnie zapłacę te 15 złotych za wypożyczenie, niech mi to tylko oszczędzi problemów z widownią. O spadek kreatywności chyba nie ma co bać. Netflix wypuszcza masę chłamu, ale trzeba też przyznać, że daje dużo swobody renomowanym twórcom.Ja się w ogóle zastanawiam, jak do czegoś takiego mogło dojść? To jest Warner Bros cholera jasna, a nie jakaś mała wytwórnia filmów indie. Powinni trzymać się swojej niezależności, ale widać Zaslav chce jeszcze więcej kasy i spokojną emeryturę bez zawracania mu dupy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. WB ostatnio za dobrze się nie wiedzie, ale to chyba każda wytwórnia na teraz problem. Moim zdaniem sprzedają, bo na VOD się nie zarabia.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nadrobiłem IT, bo leżały 3 odcinki, dobrze mi siadł ten serial, gore na poziomie i sporo smaczków do wyłapania dla fanów książek Kinga.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. UNTIL DOWN bardzo dobre. Nie wiem ile ma wspólnego z grą ale jako film broni się dzielnie. Przy motywie z Spoiler WodąNawet śmiechłem.