Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Desperados 3

Featured Replies

Opublikowano

Tak jest, twórcy Shadow Tactics tworzą Desperados 3.

Troszkę żal, że nie Commandos, ale biorę wszystko, co ci ludzie tworzą - Shadow Tactics to jedna z najlepszych gier tej generacji.

• Odpowiedzi 110
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Znakomicie! Kupuj, daj zarobić.     Chyba zobaczymy dziś gameplay. No i jest gameplay         Dejcie mi datę premiery.

• Ja na pewno w to zagram ale dopiero jak odrobinę stanieje. W takie gry gram tylko na kompie i już dodane na steam do wish listy. Jak będzie pierwszą przecena 25% biorę bo wcześniejszą ich gra mnie ocz

• Gra się bdb na padzie, nie rozumiem narzekania. Gorzej niż k+m oczywiście, ale w pełni grywalnie z przyjemnością na konsolach.

Opublikowano

Ta zapowiedź sprawiła, że dla mnie Gamescom > E3. Pierwsze Desperados to moja ulubiona strategia ever i top 3 pecetowych exclusive

Opublikowano

Commandos / Desperados katowało się na PC do oporu. Jak wypada sterowanie w Shadow Tactics na PS4? 

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Rudiok napisał:

Commandos / Desperados katowało się na PC do oporu. Jak wypada sterowanie w Shadow Tactics na PS4? 

Znakomicie! Kupuj, daj zarobić.

Chyba zobaczymy dziś gameplay.

No i jest gameplay

Dejcie mi datę premiery.

Opublikowano

O korva, ale się jaram. Biere.

Opublikowano

Obejrzałem trzy minuty gameplayu i mam nadzieję, że to wczesna alfa, bo ryje postaci (szczególnie Coopera) wyglądają jak jakiś żart.. 

Nie podoba mi się też to, że nie ma opcji walnięcia z piąchy i związania wroga po ogłoszeniu. To było coś co sprawiało, że stawiałem Desperados wyżej niż Commandos, bo mogłem sobie podbić poziom trudności i czyścić plansze bez zabijania nikogo (combo pięść Coopera, but Kate lub gaz usypiający Doktora połączony z wiązaniem przez Sama) 

Edytowane przez funditto

Opublikowano
2 godziny temu, Rudiok napisał:

Wcześniej było demo na psstore można samemu sprawdzić

• 9 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Tylka ta cena. Ponad 200 zł na Steamie. :frog:

Opublikowano
33 minuty temu, Bigby napisał:

Tylka ta cena. Ponad 200 zł na Steamie. :frog:

Czyli odczeka się na drugi obieg.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Które właśnie ograłem :) Co za gierka... no miodzio po prostu. Po genialnym ST (którym zachwycam się do dziś) z miejsca wiedziałem, że kolejna gra tego typu będzie u mnie zakupem obowiązkowym. To więcej tego samego tak naprawdę, jednak mi wystarcza to w zupełności. I nawet mordka mi się uśmiechnęła gdy zobaczyłem jaką formę "podsumowań" po ukończonej misji wprowadzili tutaj autorzy (świetny pomysł i wykonanie). Biorę na premierę i nie ma mnie dla nikogo.

Opublikowano

Potwierdzam. Nawet nie wiem kiedy minęło te prawie 2 godziny, które spędziłem z demkiem. Wróciły wspomnienia z pierwszego Desperados. ;) Chyba jednak też biorę na premierę.

Podsumowania świetne, fakt. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cenię sobie twórczość tego autora i choć nie jest to pełnoprawna recenzja (a jedynie test jakiegoś skrawka gry) myślę że i tak warto zerknąć. A sama gierka... preorder na wersję deluxe poszedł (więcej info w ostatnich kilku minutach filmu) i dosłownie odliczam dni do premiery.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak gral juz ktos? Przez to cale zamieszanie z TLOU calkiem zapomnialem o tej gierce bo bardzo czekalem, zwlaszcza po udanych komandosach w chinach. 

Chociaz chyba jednak poczekam az stanieje.

Opublikowano

U mnie odwrotnie  - odpuściłem totalnie Lasty 2-gie na rzecz D3 właśnie. Rozpisywać się nie ma co, gra jest po prostu świetna - przemyślana, wymagająca i w cholerę długa. Zmusza do kombinowania, a dodatkowo każdą z dostępnych misji można rozkminić na przynajmniej kilka sposobów. Polecam z całego serca.

Opublikowano

Zakochalem się w Shadow Tactics zatem zamówiłem Desperados 3 ipowinien byc u mnie w poniedziałek, to napiszę coś więcej. 

Jaki urodzaj ostatnio. Pare tygodni zeszło na Days Gone, teraz TLOU2, zaraz D3, Ghost of Tsushima. Obrodziło w gry.