Kmiot 13 545 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 No, ja wczoraj spłaciłem drugą pożyczkę (198 tys.) i dzisiaj podobno mam mieć drugie pomieszczenie. Zrobiłbym tam jakiś pokój uciech, ale w sklepie nie widzę gadżetów BDSM, więc pozostanie mi improwizować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 ja na razie mam 3 pomieszczenia, gram bez podróży w czasie od premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ja też 3 pokoje mam. Ale ceny rosną i wolałem dodać schody. A teraz most, do którego moga się dołożyć mieszkańcy. Ciekawe jak to wygląda. I 3 gwiazdki dziś weszły. Więc jutro dojdzie terramorphing jak dobrze rozumiem. Nowe ryby i owady weszły z początkiem kwietnia Strój z Persony 5 idealnie pasuje do drugiej gry w ktora gram od wczoraj. Flaga i melodia wyspy z Suikodena 2. Idealna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jako że to dość realistyczny symulator świata, to ja idę ostro w political fiction. Testuję alternatywną historię, gdzie Polska jest kolonialnym imperium i założyła Nową Wspaniałą Komunistyczną Republikę Bolską na Madagaskarze. No i Isabelle śpiewająca hymn to 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ale mam (pipi)owych mieszkańców. M.in różowego chomika, różową krowę i pedobeara w sweterku. Cytuj Odnośnik do komentarza
chodznaspacer 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Ale to jest rzdoz ja cię nie mogę. Trzymajcie się tam w tej izolacji. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez chodznaspacer Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ale zj.ebali grę tym eventem z jajami. Ze wszystkiego lecą jaja - idę na ryby jaja, kopie w ziemi jaja. Jeszcze te przedmioty i meble z tych jaj są mało interesujące i nie chce ich w ogóle. Współczuje komuś kto teraz zaczyna grać no nie da się (pipi)a nic porobić bo nawet na ekspedycjach to (pipi) występuje i tak do 12 kwietnia aż się grać odechciało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 5 minut temu, devilbot napisał: Ale zj.ebali grę tym eventem z jajami. Ze wszystkiego lecą jaja - idę na ryby jaja, kopie w ziemi jaja. Jeszcze te przedmioty i meble z tych jaj są mało interesujące i nie chce ich w ogóle. Współczuje komuś kto teraz zaczyna grać no nie da się (pipi)a nic porobić bo nawet na ekspedycjach to (pipi) występuje i tak do 12 kwietnia aż się grać odechciało. Mam to samo odczucie, szkoda wędki na te jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 No wlasnie a warte cos te jaja, bo juz mam tyle ze nie wiem. Na co tyle i to do 12ego. Pierwsza skaza na ideale xd co do mieszkancow, to mam spoko. Owca mi sie wprowadzila i spiewa i podlewa mi kwiatki. Koala taki dziwny troche, ale reszta w pyte. Pamietam jak w New Leaf mialem samych przy(pipi)ow i niezle musialem sie meczyc aby sie wyprowadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) W sumie to jedyny plus tych jajek jest taki, że można je zjeść zamiast owoców jak np chcemy poprzesadzać drzewa. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez devilbot 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Dziś kolejna aktualizacja naprawiająca balony. Co prawda zaczynałem mocno po premierze ale nie wiem jak to się stało: Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Właśnie, te jajca nadają się tylko do jedzenia i robienia mebli "świątecznych"? Nie chce ich, są brzydkie, więc jajca wolałbym sprzedać. No i faktycznie przegięli z ich ilością, jak grałem przed wczoraj to balony latały non stop, aż mnie zaczął wkurzać ich dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dzisiaj pierwszy raz kupiłem rzepy. Do godziny 12 w południe w każdą niedzielę w wiosce przebywa świnia która sprzedaje rzepę (turnip). W ciągu tygodnia można sprzedawać rzepę w Nook Cranny czyli lokalnym sklepie. Cena jest każdego dnia inna. Kupiłem dzisiaj po 101 bellsów za sztukę w tygodniu cena w sprzedaży może być nawet do około 400 bellsów(rzadko, przeważnie około 150-100 to dobra okazja) Kupiłem za około 200tyś. Jest to chyba najlepszy sposób na zarabianie w grze i jeszcze jak ma się online to można sprzedać u kogoś u kogo będzie lepsza cena. Bawiąc się w spekulacje rzepą nie można przestawiać zegara w konsoli bo wtedy cała rzepa jaką mamy zepsuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Tak jak już powiedziano, wielkanocne jajka przestały bawić i dawać satysfakcję już po pierwszym dniu. Teraz tylko irytują, szczególnie te zamiast ryb, a wystarczyło jakoś je odznaczyć (np. żeby cień w wodzie miał kształt jajka zamiast ryby), aby można było samemu zdecydować co chce się złowić. Cóż, ten tydzień to nie będzie dobry czas na uzupełnianie kolekcji rybnej. Druga sprawa. Chciałem zdobyć inne owoce, ale już kilkanaście (albo i więcej) razy wybrałem się na dziką wyspę (z biletem Nook) i na każdej miałem te zje'bane brzoskwinie. No dobra, raz miałem jabłka, ale to chyba jakiś błąd w matrixie, bo to były czasy rekrutowania trójki nowych mieszkańców. Mam wrażenie, że wyrzucam milesy w błoto. Gdzie są pomarańcze czy inne gruszki... Przynajmniej wyspa tarantul wczoraj się trafiła, to wypchałem nimi plecak i 160k dzwonków wpadło na pocieszenie. Ale dzisiaj przegapiłem osmarkaną ladacznicę z rzepami, więc nie będzie dealu. PS przefarbowałem się na rudo i wybrałem do Nowego Jorku, a Wy co? Nadal na swojej ciasnej wyspie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja mam wszystkie owoce jakby ktoś chciał to jutro odrosną i możecie do mnie wpaść uzupełnić o te które wam brakuje. Dzisiaj sprawdzę może chociaż opłaca się robić te meble za jajka i sprzedawać. Bonus może się komuś przyda: Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez devilbot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja polecam poniższą stronę do odhaczania kolekcji i co nas czeka w następnych miesiącach: https://nooksisland.com Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez Cottage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 W końcu wybudowały u mnie sklep odzieżowy siostry jeże, a wraz z nim doszedł dostęp do pobierania custom designów ubrań itp z neta m.in na tej stronce co podał Cottage post wyżej są do pobrania. Z tej okazji strzeliłem trzy fotki w tym jeden cosplay. Ależ ta gra jest stylowa : 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @devilbot Ja bym chętnie podjechał po owocki, jeśli to nie problem. Tymczasem zrobiłem te przeklęte jajkowe dekoracje. Mam nadzieję, że jesteście w tym nintendzie z siebie zadowoleni Resztę zbuków zjem, choćbym miał dostać sraki i chuja mi zrobicie! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @tomasz_sromasz To dawaj teraz mam otwarte mój fc: 1293-1622-3336 Mam wszystkie oprócz jabłek. Jabłka dośle pocztą jutro jak odrosną. Chyba że masz i nie potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 No próbowałem, ale bez skutku. Wywala mnie. Raz nawet dotarłem, ale potem przerwało połączenie. Paskudny odbiór sygnału wifi w switchu też nie pomaga : ( Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 no ok ale mam cie zarejestrowanego w animal crossingowej komórce to wyśle ci listem. Zatwierdź tylko best friend w telefonie. wysłałem ci dwa listy z załącznikami kolejne jutro bo gra pozwala wysłać tylko 2 dziennie XD perwnie zebym serwerów nintendo nie przeciążył Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wysłałem coś w podzięce. Mam kokosy, jabłka i wiśnie (+ pomarańcze i picze teraz), a resztę chętnie przytulę. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Świetny jazzowy sountrack ma ta gra i nie wiem czy zauważyliście ale każda realna godzina ma swój utwór(tak są 24 kawałki) w dodatku w dni deszczowe/śnieżne są to inne utwory. Kupa niezłej chilloutowej nuty Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi