Opublikowano 21 czerwca 20195 l Ja wam też polecam iść z prywatą na PW. 24 minuty temu, wet_willy napisał: Ja gram Classic a nie jakieś Medium i Easy dla lamusow i cieniasow #teamtinytiger Nie pamiętam jaki był poziom w Klasyku, ale raczej nie wyższy niż nowy Hard. Medium miejscami jest łatwy miejscami troszeczkę bardziej wymagający. W oryginale poziom można było wybrać w Turniejach i z tego co wspominam to nie był jakiś wyśrubowany. Adventure grałem Pingwinem, a ten ma takie same staty jak Tiny. Odnośnie odblokowywania nowych kolorków i ogólnie elementów customizacji, to w samym Adventure odblokowuje się postacie z oryginału, plus kilka kolorków dla nich, ale wszystkie nowe stroje czy nowe postacie, plus autka itp itd trzeba kupić za zdobyte po każdym wyścigu punkty. A te najszybciej wpadają w multi. Po wczorajszej 2,5h sesji miałem prawie 9000 punktów, dzisiaj przeszedłem Adventure na 46% i punktów zdobyłem łącznie ok..... 2k
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 20 minut temu, janol napisał: 42 minuty temu, puszkin napisał: Ja pier.. Jaki jestem w to cienki.. Nie mogę wygrać wyścigu w kanałach na medium -_- To samo. Ale to dobrze, że nie tylko ja jestem zręcznościowo upośledzony. Też miałem mały problem z kanałami, po prostu trasa jest zupełnie w innym stylu niż wszystkie poprzedzające. Trofik za pełne okrążenie na drifcie będzie wymagać sporo treningu, damn.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Ale za(pipi)iste. Czuć power mimo tych 30 fpsow. Ot mam wrażenie ze te gokarty zapierdzielaja jak rakiety w wipeoucie. Edytowane 21 czerwca 20195 l przez grzybiarz
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Berjonek wyjaśniony, można odstrzelić A co do wersji na Switch, to jest wypas. Kilka wyścigów już za mną. Muszę trochę doszlifować driftowanie i ładowanie tym turbo. Przyspieszenie pod X zamiast na spuście? Można to zmienić w opcjach, ale tylko na gotowy preset, który też nie do końca mi odpowiada. Trzeba poćwiczyć i będzie można przejść na "medium"
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Aha, to taka teraz polityka? 'Oftop' kolegów może zostać, ale moje komentarze już śmierdzą i trzeba kasować?
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 28 minut temu, Square napisał: Odnośnie odblokowywania nowych kolorków i ogólnie elementów customizacji, to w samym Adventure odblokowuje się postacie z oryginału, plus kilka kolorków dla nich, ale wszystkie nowe stroje czy nowe postacie, plus autka itp itd trzeba kupić za zdobyte po każdym wyścigu punkty. A te najszybciej wpadają w multi. Po wczorajszej 2,5h sesji miałem prawie 9000 punktów, dzisiaj przeszedłem Adventure na 46% i punktów zdobyłem łącznie ok..... 2k Najlepsze, ze monety wpadaja tez jak sie cisnie splita, juz z 4k mi wpadlo z kumplami podczas grania
Opublikowano 21 czerwca 20195 l I te monety potem do PIT stopu? A gdzie ten PIT stop, dopiero zem przeszedł pucharki w pierwszej wyspie plus arena
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Nie sądziłem że jeszcze jakieś wyścigi dadzą mi tyle radości co ten CTR kto się zastanawią niech bierze bo gra jest mega !
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 7 godzin temu, Rayos napisał: bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score: to by swiat byl piekniejszy :petard: Sugerowanie się recenzentami na meta w 2019 tylko user score piękny kawalerze.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 1 minutę temu, milan napisał: Jestem po 1 krainie, ale mnie ta gra wkurfia Trudno się jeździ, czy wyścigi są przesadzone i przegrywa się bardzo nie fair?
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Kurna ile miodku, zauważyłem właśnie że przy trudniejszych wyścigach zaczynam balansować ciałem w fotelu równo ze skręcaniem. Chyba z 15 lat tego nie robiłem
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Najpierw rzucalem (pipi)ami ze idealny przejazd nie daje wygranej, pozniej sie w(pipi)ialem ze nawet po ustrzeleniu bialego misia elixirem ten wstaje i jedzie szybciej ode mnie. Później sie w(pipi)ialem jak zrozumialem ze by wygrywać częściej trzeba sie ciagle jednak slizgac ale jak jak nie ma miejsca a zakrety nie ostre. Pozniej sie w(pipi)ialem ze beczki mnie ciągle splaszczaja i jeszcze rakiete mi w dupe wsadzili. I tak dalej. Musze pocwiczyc slizgi nawet na prostejb bo to w sumie moja wina. Ale jak juz sie wygra to jest dobrze w (pipi).
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Bez opanowania driftu to raczej ciężko wygrać w tej grze. Przynajmniej tak było w oryginale
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 6 minut temu, Square napisał: Już dwa razy przeszedłeś prawie na 100%? Aż taki zdolny nie jestem to progres z jednego podejścia zapisany na dwóch slotach, ten z 92% robiony parę godzin wcześniej. Cytat Trudno się jeździ, czy wyścigi są przesadzone i przegrywa się bardzo nie fair? Ostatnie wyścigi (turnieje na gemy) i ostatni boss są nie-fair, przeciwnicy bardzo szybką się podnoszą i potrafią z dupy przyspieszyć i wyprzedzić cię pod sam koniec. Poza tym raczej ok.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 2 minuty temu, oFi napisał: Bez opanowania driftu to raczej ciężko wygrać w tej grze. Przynajmniej tak było w oryginale Ja grałem w oryginał nie mało, a nigdy nie wiedziałem że skacząc można zrzucić z siebie TNT Edytowane 21 czerwca 20195 l przez firana140
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 21 minut temu, Josh napisał: No fajna giereczka od 21 jestem ready na granie w multiku Znowu życia nie masz?
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 14 minut temu, firana140 napisał: Ja grałem w oryginał nie mało, a nigdy nie wiedziałem że skacząc można zrzucić z siebie TNT Ja oryginał skończyłem nie wiedząc o driftach
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Mi ktoś pokazał w 'salonie gier' jak czekałem na PKS i poszedłem na 20 minut. Typek czekał z 2-3 minuty aż skończę i nagle "ej a czemu ty nie robisz dopalaczy?". God bless, postawiłbym mu piwko gdyb nie to że miałem 10 lat wtedy. Edytowane 21 czerwca 20195 l przez firana140
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Nowe trasy kozak, fajnie, że dali je za darmo. Gra działa sztywniutko nawet na splicie na 4 graczy. Sam miód