Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Abe <3

• Odpowiedzi 24,6 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

jakie to wszystko hooyowe. Abe wyglada jak pozny ps2.

Opublikowano

Przeciez tego oddworlda to już miesiace temu pokazywali. To multiplatforma, nei musicie sie jarac.

Opublikowano
1 minutę temu, Amer napisał:

A coś powyżej PEGI 8 też będzie?

Ojezu, jestem poważnym graczem, tylko POWAŻNE TYTUŁY POWAŻNE

Opublikowano

No ale AUDIO niezłe mają na tym streamie musicie przyznać.

Opublikowano

Graficznie/Jakosciowo nie pokazali najzupelniej nic co by te ich teraflopy i ssd-power w jakikolwiek sposob pokazalo. Jesli na to trzeba wylozyc kolejne 2.000pln+, to ja wysiadam

Opublikowano
Teraz, Ocelot napisał:

Graficznie/Jakosciowo nie pokazali najzupelniej nic co by te ich teraflopy i ssd-power w jakikolwiek sposob pokazalo. Jesli na to trzeba wylozyc kolejne 2.000pln+, to ja wysiadam

ty no nie wiem, czy na obecnej generacji ratchet by poszedl z tymi efektami

Opublikowano

ja pier dole kolejna ciekawostkowa lipo gierka z grafa z ps3 xd

Opublikowano

Z takimi grami to kupić te konsole na premierę to troche nie mieć szacunku do własnej osoby xD

Opublikowano

Jak pojawił się Mikami to nawet się podjarałem na sekundę, że może Evil Within 3 bedzie. Ale w sumie, po tej padace jaką odstawili w części drugiej może i lepiej, że jednak nie.

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Z takimi grami to kupić te konsole na premierę to troche nie mieć szacunku do własnej osoby xD

po tym jak wygladalo premierowe ps4 ja troche poczekam :yao:

Opublikowano

Kurde, cos te gierki poki co nie za bardzo.

Niech juz konsole pokaza