Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Hal Emmerich napisał:

GTAV Remaster

Kurwa zapomniałem że kochany R* będzie znowu to wciskał, a sony ma deal z nimi na marketing i pewnie powiedzą datę trzeciej już premiery tej gry

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

W sumie remastered gta v i remake gta iii,vice city i san Andreas też mogą wjechać. Remake red dead redemption 1 bym chętnie zobaczył.

Opublikowano

Heh huj wie czy czasem nie poznamy jednych z gier nowego studia

Zaś ten multik w formie GaaS to na wczesnej fazie produkcji dopiero

E-yCjFtWUAUAqM0?format=png&name=small

Opublikowano

ambitious dark narrative blockbuster

Kuwa jak ja lubię takie gierki Jop twoja mac:banderas:

Opublikowano

Co ja czytam xD jak dostaniemy trailer god of wara to już powinniśmy być szczęśliwi, a niektórzy wizje niczym E3 2015 i  odpowiedników remaku ff7, tlg i kh3 oczekują.

Opublikowano

Oj tak tak, będzie srogie rozczarowanie. Trailer Keny, coś z Deathloopa, Alan Wake, COD, i ten trailee GOWa, na więcej nie liczę niestety.

Opublikowano

To co napisał właśnie figus to imo bardzo dobry, racjonalny post. God of war, jakaś może mała niespodzianka cgi i koniec.  Reszta to the bouncer oczekiwań

Opublikowano

Reżyserka TLoU 2(z multi, dodatkiem fabularnym, lub z jednym i drugim) też pewnie wpadnie wcześniej, czy później. Może nawet w tym roku.

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

Jakie są wasze przewidywania dotyczące jutrzejszego show?

Gt7

Kena

Horizon

Bloodborne remastered

Jakieś indyki

Silent hills

Gameplay z GoW z ps5

Jakieś pierdoły od Ubi lub Activision, bo EA ma umowy z Microsoft-em

Jakieś urywki z czegoś nowego na zamknięcie ryja i odwrócenie uwagi od braku gier bethesdy na PlayStation.

Od siebie chciałbym żeby Sony wsparło Chmielarza choć uważam, że to badylarz, który za dużo gada jak Gop czy Molyneux i wykupili tego Witchfire, co byłoby idealnym ruchem na ewentualny brak Doom-a i Quake-a.

Opublikowano

Ja klasycznie jaram się na GT7, które będzie starym dobrym drewnianym GT z pełnoprawnym singlem.

Opublikowano
6 minut temu, Patricko napisał:

Ja klasycznie jaram się na GT7, które będzie starym dobrym drewnianym GT z pełnoprawnym singlem.

I z tego powodu mam ochotę spalić polyphony digital:yuno:

Opublikowano

Wiem, ja tak samo, łącznie z Kazuyoshim Funaki, czy jak on się tam nazywa [emoji1787] Co nie zmienia faktu, że ślinie się na wszystko z logo GT.

Swoją drogą, było?

80aaa8ce766aee858fc2c7c5281a2623.jpg

Opublikowano

Osobiście na jakieś wielkie cuda nie liczę, ale myślę że można celować bardziej ambitnie niż w samego God of Wara. 

Strzelam, że będą jeszcze 2 duże bomby + GTA (pewnie 5-tka, ale wolałbym zobaczyć remastery 3, Vice City, San Andreas), Forspoken, GT7, indyki pokroju Little Devil Inside, może Kena i Deathloop (proszę, nie, już starczy :D ).

Nie obraziłbym się również na krótki zwiastun z Alana Wake'a.

edit:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Znowu się ludzie nakręcają na niewiadomo jakie bomby a później będzie rozczarowanie.

Opublikowano

Nakręcać się nie nakręcam, ale prawdę mówić to Sony by już pasowało, żeby co konkretnego zrobiło. 

Interesują mnie daty premiery GoW i GT7. Wersja DC TLOU2 bardzo prawdopodobna. GTA5 to samo. Deathloop i Kena pewniaki. 

Trzeba mieć nadzieję w tym, że rok temu we wrześniu zrobili to zayebiście. No, ale będzie widać. Hity na 2022 na pewno jakieś będą oprócz HZ2, o to bym się nie martwił.

Opublikowano

No to wyjdą w 2023 trudno. Niech gry od największych studiów będą dopieszczane na maxa, a dać szansę na początku generacji mniejszym jak tym od Returnala. 

O właśnie o tym zapomniałem, może jakieś DLC zapowiedzą.

Opublikowano

Ja na pewno spodziewam się materiałów z Horizon Forbidden West oraz kolejnego God of War.

Chętnie obejrzałbym materiały z remasterów GTA 3, Vice City i San Andreas.

Natomiast wielką bombą byłaby zapowiedź GTA6 xD

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pomijam już casus Abandoned, bo to rzeczywiście może być autorski projekt, ale w sieci od dłuższego czasu mówi się o powstającym w Japonii SH (wspominał o tym chociazby duskgolem).

Duskgolem też mówił, że re8 nie działał na ps5. Kolejny insider z doopy.

Opublikowano
1 minutę temu, MLeKSk napisał:

Death Stranding: Director's Cut (to nie do końca PS, ale co tam)

Trailer wczoraj Kojima wypuścił, nie wiem co mieliby wieczorem jeszcze pokazywać.

Opublikowano
Godzinę temu, Ma_niek napisał:

Znowu się ludzie nakręcają na niewiadomo jakie bomby a później będzie rozczarowanie.

To ludzie mają liczyć, ze rzuca im byle gunwo I potem klaskac uszami? Od sony wymaga się więcej jeżeli chodzi o gry.

Edytowane przez PanKamil