Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nie sądzę że będzie tam PRO zapowiedziane, raczej ster cała naprzód na PC, więc w sumie to PRO można sobie już kupić pod postacią PC ;)

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Jeżeli rzeczywiście robią coś z Astro, to mam nadzieję, że jest to duży tytuł, a nie coś tylko na VRa.

Opublikowano

W sumie to dziwne gdyby wykorzystywali postać Astro nie dając o nim zapomnieć graczom a jednocześnie nie mając w planach jakiejś gry. 
Trzymam kciuki za dłuższego singla od Asobo. 

Opublikowano
17 minut temu, giger_andrus napisał(a):

Trzymam kciuki za dłuższego singla od Asobo. 

Asobi chyba. Asobo to ci od Plagi.

Opublikowano

Astro najlepsza maskotka sony od czasu kochanego jamraja.

Szkoda że nie polecieli z jakąś linia pluszakow/gadżetów, bo moje dzieciaki jak widzą astro bocika na ekranie gdzieś to zawszę pytają o to :frog:

Opublikowano

chciałem zrzucić sejvy na pendraka i o ile przy zapisach do gier z PS4 jest taka opcja tak przy tych z PS5 nie ma. mogę ? nie mogę ? o co chodzi ?  

Opublikowano

Nie da się. Sejwy PS5 tylko do chmury.

Jest opcja zrobienia kopii profilu, ale wtedy przy przywróceniu trzeba wszystko instalować na nowo.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie było tak, że ostatnie dwa zapowiedziano dosłownie w przeddzień wydarzenia? Środa i czwartek wypadają jeszcze w maju, więc kto wie?

State of Play chyba, Showcase tydzień wcześniej. 

Opublikowano

W środę podobno days of play startuje, liczę, że dadza chociaż 25% rabatu na plusa

Opublikowano

W ubiegłych latach na days of play były też konsole w jakieś promce? Czy tylko abonament i cyfrowe gierki?

Opublikowano

Przed Silent Hill Transmission jeszcze, najs :obama:. Może coś z Phantom Blade 0 :cool:

Opublikowano

Chociaż nie ździwiłbym się jakby na SoP pokazali Silent Hill 2 a na SH Transmission Townfall i f i film :P

Opublikowano

14 tytułów w tym te od PS Studios i niestety (jak dla mnie) PSVR2.

Będzie dobre tempo, ciekawe czy pokażą tego prosiaka.

Opublikowano

A to nie tak, że SoP się skupiał głównie na jednym tytule szerzej ? 

Opublikowano

Pewnie Concord. Może jeszcze Astro Bot i jakiś remaster. Będę zaskoczony jeśli pokażą coś jeszcze.