Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Death Stranding 2 i Ghost of Yotei na 2025 i gra gitarka, PS5 Pro day0. 

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
1 minutę temu, kaktusr napisał(a):

Pominołem początek ten remaster tlou 2 na pc też ? jak tak to kiedy ?

Tego nie wiem, było info tylko o Tlou1 w plusie na Tlou day 26.09.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Baba samuraj mdr :kekw:

Współczucie dla panów Japończyków wymazywanych z historii.

Opublikowano

w sumie to fajnie będzie zagrać w Tsushime bez downgrade'u

ogólnie show to parujący kloc ale skoro nie ma Showcase to jednak uderzyli już teraz tym Yotei 

no dobrze dobrze Sony, już klikam preorder Pro *głaszcze*

Opublikowano
Just now, oFi said:

Był bloodborne bo chyba za szybko mrugałem?

bloodborne of yotei

Opublikowano
2 minuty temu, kudlaty88 napisał(a):

Baba ronin....biedne japońce zero szacunku dla kultury ale przynajmniej tym razem przynajmniej nie czarna

Biedne japońce, sami ponad 25 lat temu robili baby ninja, tylko wtedy nikomu to nie przeszkadzało :niki:

Przechwytywanie.JPG.456247f4ebc7bad77f3058a7e8c0dd8c.JPG

Opublikowano
1 minute ago, KrYcHu_89 said:

Tego nie wiem, było info tylko o Tlou1 w plusie na Tlou day 26.09.

A to mnie cieszy bo bardzo ta gra trzymała cenę a chciałem zagrać

Opublikowano

Ghost nowy w 1603, tamten było w 1274 jakoś, no to Jina raczej nie zobaczymy w tej części, może jakieś flashbacki tylko. 

Opublikowano

Ale do stellarka to mogli to DLC zapowiedzieć. Chyba, ze ten nierek to będzie połączenie uniwersów?

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Biedne japońce, sami ponad 25 lat temu robili baby ninja, tylko wtedy nikomu to nie przeszkadzało :niki:

Ale odróżniasz ninje od ronina?:dog:

Opublikowano

Wydają PS5 Pro a nowy Ghost wygląda jak jedynka. :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał(a):

Ayame nie była roninem tylko kunoichi.

Opublikowano

Dobra dawać te preordery Prosiaka i Silent Hilla 2 :fsg:

Opublikowano

No i gdzie pokażą tajfunową rozjebundę jak w jedynce nie zdążyli.

Opublikowano
Just now, suteq said:

Wydają PS5 Pro a nowy Ghost wygląda jak jedynka.

Zobaczymy testy ale niczym tego pro nie zareklamowali, a powinni rzucac bombe za bomba za prawie 1k ojro

Opublikowano

Generalnie super pokaz, oby takich więcej, było warto siedzieć po nocy. Szczególnie dla tego rimejku dino crisis.

Opublikowano

W kupnie Pro nie widzę sensu w ogóle, bo ile do końca generacji wyjdzie gier Sony, które to wykorzystają? Na palcach jednej ręki zapewne będzie można policzyć, ogra się na amatorze i ewentualnie później w lepszej jakości na kompie. Od ND to już tracę nadzieję, że cokolwiek wyjdzie w tej generacji, jeszcze im zostało Tlou 2 do przeportowania na PC i to by pewnie było na tyle.

Opublikowano
12 minut temu, Observer napisał(a):

Ayame nie była roninem tylko kunoichi.

a kto powiedzial, ze ona jest roninem, pokazali babe z mieczem i mandoliną i tyle, gościu powiedział, że jest ścigana przez roninów.

Opublikowano
2 minuty temu, Qbon napisał(a):

W kupnie Pro nie widzę sensu w ogóle, bo ile do końca generacji wyjdzie gier Sony, które to wykorzystają? Na palcach jednej ręki zapewne będzie można policzyć, ogra się na amatorze i ewentualnie później w lepszej jakości na kompie. Od ND to już tracę nadzieję, że cokolwiek wyjdzie w tej generacji, jeszcze im zostało Tlou 2 do przeportowania na PC i to by pewnie było na tyle.

To "show" dało Mi to samo do zrozumeinia, miałem brać po jestem p00jemaby i "lubie mieć" ale to już jest totalnie bez sensu. ND to chyba się zawinęło takie mam wrażenie.