Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Jakiś posiadacz ps5 myśli przeskakiwać na Pro przy okazji jakiejś najbliższej premiery typu ds2 goy czy też gta6?

Jakby kosztowało 2500 zł to może, a tak to nie widzę najmniejszego sensu.

• Odpowiedzi 24,6 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Wie ktoś może czy w tym Remaster Days Gon mamy trofea od nowa? Mam wciąż starą wersję z ps4, którą kupiłem na premierę i kusi mnie by dopłacić i zrobić upgrade. Z tego co pamiętam świetnie się bawiłem i chętnie znów bym zrobił 100%. Pewnie zajmie mi to miesiąc lub lepiej, ale gra była świetna, szkoda tylko, że tak ją recenzenci skrzywdzili.

Opublikowano

Po zainstalowaniu DG Remastered i po wgraniu save z PS4, wpadły mi wszystkie trofea oprócz jednego potrzebnego do platyny.
Oczywiście na PS4 mam platynę więc zdziwiłem się, że to jedno trofeum brakuje w wersji na PS5.

Opublikowano

Ja miałem podobnie z TLoU Part 2 na Ps5. Musiałem wbić 1 trofeum za zebranie wszystkich monet mimo, że na PS4 mam platynę.

Opublikowano

To w obu przypadkach trzeba trochę czasu poświęcić aby wpadły ponownie.

Opublikowano

ale to będzie seks na dualsensie chociaż czemu nie od razu cała trylogia to niezła chujnia

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

i w myśl tradycji na konsolach niebieskich - pozbawiona multiplayera obama

Będzie pełny MP.

Opublikowano

Szkoda tylko, że znowu jedynie wersja cyfrowa :(

No ale multi w jedynce <3

Opublikowano

Kto to wogóle kupi skoro dwa dni później wychodzi król MGS trzeci.

Opublikowano
41 minut temu, Patapon napisał(a):

Kto to wogóle kupi skoro dwa dni później wychodzi król MGS trzeci.

Pewnie ludzie co lubia rozwałkę ale nienawidzą stealtha we_need_to_go_deeper

Opublikowano

Co by nie napisać, ale MS zaczyna bombardować grami playstation :D wyjdzie, że oni więcej swoich hitów wydadzą, niż Sony swoich.

Opublikowano

Trudno się temu dziwić skoro Xbox stał się znacznie większym wydawcą niż Playstation Studios. Bombarduje on zresztą nie tylko Playstation, ale wszystkie platformy. Switcha 2 niedługo też zacznie.

Opublikowano
17 godzin temu, Słupek napisał(a):

ale to będzie seks na dualsensie chociaż czemu nie od razu cała trylogia to niezła chujnia

Będzie czas ograć multi, a ten rozgrzeje PS5 Pro do czerwoności.

Opublikowano

W aplikacji jest informacja ile uzbierałeś punktów.

Screenshot_20250506_201023_PS App.jpg

Screenshot_20250506_201122_PS App.jpg

I tam też znajdziesz wszystko na co można wydać punkty.

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Przy czym nie ma sensu wydawać na coś innego niż doładowania do PSS.

Opublikowano

Kolejne studio Sony do robienia gier uslug

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał(a):

Kolejne studio Sony do robienia gier uslug

Do zamknięcia za jakiś rok czasu