Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

Może będą microledy od Samsunga za rozsądną kasę. 

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

Może będą microledy od Samsunga za rozsądną kasę. 

Jasne tak samo jak teraz są za rozsądną cenę qledy :reggie:

Opublikowano

Dokładnie przecież elektronika premium drożeje cały czas. Wystarczy spojrzeć na telefony. A LG nie ma praktycznie konkurencji to golą za matryce. 

Opublikowano

Jaki TiVik 55" polecacie za 5-6tys?

Chce go używać głównie do grania na starej PS4, switchu i iXiX.

Opublikowano

Dzięki tylko cena pow 6 a miała być do. Poza tym to np b7v jest już w znikomych ilościach

Opublikowano
Dzięki tylko cena pow 6 a miała być do. Poza tym to np b7v jest już w znikomych ilościach
I jest do 6 tys, chyba że patrzysz tylko po sklepach stacjonarnych
Opublikowano

Ojciec we wrześniu kupił b7 65 cali w euro agd za 7k nowy, żaden powystawowy. Początkowa cena to 8k ale kobieta z obsługi powiedziała nam że akurat tego dnia jest ostatni dzień jakiejś promocji gdzie można go było wyrwać taniej. Dodam że tej promocji nigdzie nie widziałem w internecie także niezły zonk był bo ojciec był przygotowany na wyższy koszt.
Także trzeba pytać szukać i generalnie zwracać uwagę czy to nówka czy z wystawy, wówczas powinna być opcja wynegocjowania dobrej ceny.
Dodam że za ten sam model w 55 calach rok temu w październiku płacił 7300 xD

Opublikowano
W dniu 13.10.2018 o 12:22, Moldar napisał:

W grach nie zauważyłem

Jeszcze takie pytanko. Mozna przesylac dzwiek z TV do koma poprzez bluetoot'ha? Pomyslalem, aby w ten sposob obejsc brak gniazda sluchawkowego : x

Opublikowano

Istnieją takie rzeczy w ogóle ? Mogę coś tam sprawdzić, ale nie potrzebowałem takich rzeczy, nawet nie wiedziałem, że nie ma gniazda na słuchawki.

Opublikowano

W sumie nie glupie zaraz sprawdze swoje sluchawki. 

Na moim Sonku działa przez BT :reggie:

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano
Godzinę temu, creatinfreak napisał:

Zeszloroczny Samsung i słuchawki po bluetooth też działa

Tzn same sluchawki bluetooth, czy kombo kom + podlaczone do niego sluchawki przez minijacka?

Opublikowano

W Neonet można w teorii wyrwać 55nu8002 z 3749 zł na 3374 zł różnica w bonach więc zawsze można dołożyć do soundbara ;-)

Opublikowano
W dniu 15.10.2018 o 22:51, Square napisał:

Oled LG B/C/7/8.

Jakieś znaczące różnice? Na allegro widzę, że najlepszą cenowo opcją teraz jest B8PLA

Opublikowano

Jakieś znaczące różnice? Na allegro widzę, że najlepszą cenowo opcją teraz jest B8PLA
Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi ale przypadkiem 7 jeszcze nie miała specjalnej powłoki która przy padającym mocnym słonecznym świetle powoduje że czerń robiła się nijaka
Opublikowano

Zielu to przecież już wcześniej był po 5600, a nawet chyba i mniej na mundial

Opublikowano
Teraz, Fanek napisał:

Zielu to przecież już wcześniej był po 5600, a nawet chyba i mniej na mundial

Chyba nie B8 ale się nie spieram. Najtaniej widziałem go za 5799 ale ceny skoczyły i już o tą cenę ciężko

Opublikowano

W MM jest 55C8pla za 6999zeta.

Opublikowano

Właśnie zamówiłem 55B8 w eurortvagd.

W poniedziałek będzie.

Niecałe 6tysi plus 200zł na karcie podarunkowej i chyba jeszcze 200zł zwrotu na konto przez stronkę lg.

Opublikowano
3 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał:

W MM jest 55C8pla za 6999zeta.

Trzy dni temu był za 6 014,00 zł - dodatkowo można dostać cahsback od LG więc C8 wychodził za 5814,00 zł ;)