Opublikowano 23 maja23 maj Ktoś z was ma ustawienia dla LG C4 na których mógłbym się wzorować i ustawić pod siebie?
Opublikowano 23 maja23 maj 25 minut temu, Hubert249 napisał(a):Ktoś z was ma ustawienia dla LG C4 na których mógłbym się wzorować i ustawić pod siebie?Szukaj na avsforum.com , tam znajdziesz najlepsze, czy to pod gry czy filmy.
Opublikowano 23 maja23 maj Ktoś z was ma ustawienia dla LG C4 na których mógłbym się wzorować i ustawić pod siebie? Jeśli chodzi o WebOS, to dosłownie mam wszystko na ustawieniach domyślnych w standard - zarówno HDR , SDR jak i DVNatomiast do gier mam, tryb gry a w nim ustawienia użytkownika, które wyglądają następująco:Stabilizacja czerni na 9Stabilizacja bieli na 5Kontrast gry na 100Poziom czerni na 46Dostosowania ostrości gry na 28Głębia kolorów gry na 65Dodatkowo we wszystkich ustawieniach (zębatka w menu trybu gry) :Ustawienia Jasności mam domyślnie, tylko wzmacniacz ekspresji zmieniłem na Jasność.Ustawienia Koloru:Odcień na 0Gama kolorów na Miejscowy Balans bieli - tutaj zmieniłem temperaturę barw na zimne 20 bo tak mi pasuje najbardziej. Reszta bez zmian.Ustawienia Wyrazistości mam na domyślnych.Dodatkowo ustawienia HDR w konsoli mam na domyślnych ustawieniach , nic nie zmieniałem na tych 3 planszach
Opublikowano wtorek o 18:495 dni W dniu 23.05.2025 o 16:06, Hubert249 napisał(a):Ktoś z was ma ustawienia dla LG C4 na których mógłbym się wzorować i ustawić pod siebie?