Opublikowano 29 kwietnia 20204 l edit: Czyli jednak Darby pracuje nad Valhallą? Edytowane 29 kwietnia 20204 l przez Bigby
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Po kliknięciu na youtubowy link z jutrzejszym trailerem widać, że będzie trwał ponad 4 minuty. Ale to tylko Cinematic trailer, czyli na gameplay i tak poczekamy pewnie do przyszłego tygodnia.
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Mają rozmach... W tej wersji grafiki widać też ukryte ostrze. Edytowane 29 kwietnia 20204 l przez Bigby
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l To już oficjalne! Nowy poziom żenady osiągnięty. Korewa, malować kilka godzin obrazek na streamie, żeby zapowiedzieć zwiastun na jutro. Edytowane 29 kwietnia 20204 l przez LukeSpidey
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Jest jaranko, co by nie mówić o Ubisofcie, to ostatnie Asasyny w ich wykonaniu naprawdę dobre gry!
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Miałem jednak cały czas nadzieję, że pociągną jeszcze starożytny Rzym ale i tak czekam. Assassyny to taki przeciętny fast food na który od czasu do czasu przychodzi ochota.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Stara formuła mi się dawno przejadła, ale te nowe gry to z Asasynem mają mało wspólnego. Skradanie się za plecami wieśniaków podczas plądrowana wioski? Wiking to napyerdala się head to head, a nie jakieś chowanie się po krzakach. Może podjaram się tym dzisiejszym teaserem, to zacznę grać w Origins.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Też mocno nad tym ubolewam, bardzo lubię te nowe odsłony, ale brakuje mi wątków Asasynów. Za to w sumie tę serię polubiłem, za te historie, walki z templariuszami. Mogliby w końcu to trochę naprawić, albo przestać udawać, że to gra o Asasynach. Druga sprawa to wątek współczesny, o ile wątek Desmonda mnie w miarę ciekawił i był nie najgorzej przedstawiony, to te kolejne były nie do wytrzymania. Cieszę się, że w Origins i Odyseey zepchnięto na daleki tor, nikomu nie było to potrzebne. Edytowane 30 kwietnia 20204 l przez flavio
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Dla mnie ten setting to spełnienie marzeń, więc tym razem nie będę ani trochę narzekał. Mam też zaufanie do Ubi Montreal. Black Flag i Origins, mimo że tak różne od pierwszych Asasynow, nadal miały niesamowity klimat i jakoś potrafiły fabularnie to wszystko spiąć. Quebec z ich Odyseją już niekoniecznie, mimo że sama gra była całkiem w porządku.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l BlackFlag to było mistrzostwo, szczególnie podpasował mi główny bohater - Edward, pomijając Ezia, to chyba najlepszy protagonista AC.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l 2 godziny temu, flavio napisał: Jest jaranko, co by nie mówić o Ubisofcie, to ostatnie Asasyny w ich wykonaniu naprawdę dobre gry! To chyba graliśmy w inne gry.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Dla mnie Assassyny, to zawsze była głównie wirtualna turystyka, jeszcze początkowo podnieta parkourem, ale to z grubsza tyle.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l A mi się tam dwie ostatnie części podobały, a w Odyssey (pipi)nalem 100h I platyna tak bardzo siadlo.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l U mnie w ostatnich tygodniach same Asasyny lecą. Teraz Black Flag, które nadal bawi tak samo mocno. Edward to jedna z nielicznych postaci która zaslugiwala na kolejne części.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Origins i Odyssey to udane gierki i krok w dobrym kierunku. Co jak co, ale fajne światy które po prostu przyjemnie się eksploruje Ubi potrafi projektować.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Właściwie nawet jeśli ktoś nie lubi AC, nie ma ochoty spędzać dziesiątek czy setek godzin w grze, to i tak warto chociaż spróbować wyrwać na promocji i pozwiedzać te świetnie wykonane światy.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Jaram się ale pewnie będzie do bólu politycznie poprawna. Fajnie jakby była jakaś misja żeby spalić kościół ale pewnie nie będzie.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Akurat palenie kościołów jest poprawne politycznie, dopóki nie należą do muzulmanów.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Przypomnialo mi sie ze jeszcze nie skonczylem Odyssey bo mnie wymeczyla tymi wysepkami. Tutaj pewnie znowu bedzie tego typu mapka z milionem wysepek, kazda praktycznie taka sama.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Ciekawe co będzie na końcu trailera. Coming to PS4/PS5 czy od razu PS5. A może nextgenowy Asasyn to dopiero w przyszłym roku albo za dwa lata, a to będzie sytuacja jak z Black Flag?