Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

+++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA?

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie kupowałem nigdy w pro-line, w komputronik, czy popularnym od jakiegoś czasu KR-System. Następnym razem spróbuję w którymś z tych.

Kupowałem też Xboksa w oficjalnym sklepie Allegro na tej platformie i byłem zadowolony, bo zapakowane było dobrze, a karton konsoli w stanie idealnym - dosłownie. Może przypadek, no ciężko stwierdzić po jednym zakupie.

proshop.pl chyba nie jest kojarzony z wysyłaniem outletów, a jeśli jest problem, to raczej głównie z czasem dostawy. No i czasami zdarzy się, że do kogoś trafi fabrycznie uszkodzony sprzęt, ale to niezależnie od sklepu może się zdarzyć.

Edytowane przez krzysiek923

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 940 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś chciał abym podrzucił złożonego kompa oto i on:         Muszę ogarnąć sterowniki, rgb i inne duperele jeszcze. Tak świeci się bo to dziewczyny, ja mam swojego czar

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

• Przyszło, wydaje mi się że kiedyś pudełka były większe. Czekam tylko dzisiaj na obudowę i zacznę składać.    

Opublikowano

W ogóle to producenci pozycjonują chyba swoje karty ze względu na jakość wykonania czy chłodzenie i tak Windforce to jest najtańsza, budżetowa wersja karty, gaming oc, jest wyższym modelem, i ich flagowy model to aorus master, nad nim jest jeszcze ewentualnie ta wersja z blokiem wodnym. Podobne pozyconuje MSI i inni.

Opublikowano
12 minut temu, Chewie napisał(a):

Gaming OC chyba lepszy niż windforce. Nie wiem czy jest u nas jakiś sklep, z którym nie było jaj. Ja np od xkoma dostałem płytę główną po jakimś zwrocie. Na morele jest duży hejt ale osobiście nie miałem z nimi problemów poza tym że mi anulowali kompa za 8 zł potter

Komputronik i apollo. Piszę oczywiście ze swojej perspektywy.

Opublikowano
11 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Komputronik i apollo. Piszę oczywiście ze swojej perspektywy.

No to napisz jeszcze, czy sporo tych zakupów było i jakie konkretnie (pomijając pierdoły jakieś). Bo inaczej niewiele to mówi.

Opublikowano
29 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

No to napisz jeszcze, czy sporo tych zakupów było i jakie konkretnie (pomijając pierdoły jakieś). Bo inaczej niewiele to mówi.

Z komputronika to masę rzeczy przez lata. Spokojnie z kilkadziesiąt zakupów. Apollo dużo mniej ale przez te lata też się nazbierało.