Opublikowano 5 czerwca 20195 l Potwierdzono istnienie trzeciej części Watch Dogs, prezentacji doczekamy się na E3.
Opublikowano 5 czerwca 20195 l Podobno będzie można grać każdym mieszkańcem Londynu. Ciekawe, czy będzie można przeprowadzić zamach terrorystyczny.
Opublikowano 5 czerwca 20195 l 22 minuty temu, suteq napisał: Może tym razem wyjdzie dobra część. Dwójeczka jest
Opublikowano 5 czerwca 20195 l Dwójeczka była wspaniała. Wkurzanie NPCów na ulicach, odpalanie na policje schakowanego auta i inne śmieszki Szkoda, że fabuła to był rynsztok, ale cała reszta pure fun. Ale coś czuje, że w tym londynie będzie mocna tęcza
Opublikowano 5 czerwca 20195 l Ja pierwszej częsci nie skończyłem. Znużyła mnie. Drugą część splatynowalem i bawiłem się świetnie. Dodatków nie ruszyłem. Zabrakło wsequelu jakiegoś bardziej rozbudowanego hakowania robotów. Gdyby takowe występowały w grze poza z tego, co pamiętam robo-pająk przy końcu. Fajne też było hakowanie innych graczy podczas wykonywania prze nich aktywności. Czekam więc na trzecią cześć z zaciekawieniem.
Opublikowano 5 czerwca 20195 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: Ciekawe, czy będzie można przeprowadzić zamach terrorystyczny. Mam nadzieje ze Zdzichem polakiem z lokalnego polish storu
Opublikowano 5 czerwca 20195 l 6 minut temu, flavio napisał: Ten podtytuł "Legion" chyba im się po(pipi)ał z AC xD AC bedzie w czasach wikingów więc raczej nie.
Opublikowano 5 czerwca 20195 l 51 minut temu, flavio napisał: Ten podtytuł "Legion" chyba im się po(pipi)ał z AC xD Legion wyciekł jako nowy tytuł gry Ubisoftu wiec ludzie automatycznie powiązali go z AC bo pasował do Rzymu. Potem dorobili do tego mnóstwo teorii. A to okazały się nowe Watch Dogsy That’s very twisty Edytowane 5 czerwca 20195 l przez Voytec
Opublikowano 5 czerwca 20195 l Skoro akcja ma się dziać w przyszłości, to liczę na wyraźnie cyberpunkowy klimat. Zainteresowanie Legionem u mnie całkiem duże. Aktualnie ogrywam dwójeczkę i jest to naprawdę dobry tytuł z fajnie zrealizowanym światem, zróżnicowanymi misjami i przyjemnym gameplayem z masą możliwości interakcji z npcami czy środowiskiem. Cała otoczka i fabuła mogłyby być lepsze, ale nie zmienia to faktu, że się świetnie bawię. edit: Gdzieś jeszcze czytałem, że WDL zarządza Clint Hocking, który wcześniej pracował jako dyrektor kreatywny przy Far Cry 2 i Splinter Cell Chaos Theory. Edytowane 5 czerwca 20195 l przez Bigby
Opublikowano 6 czerwca 20195 l WD2 jest dobrym sandboxem, ale strzelanie i klimat spartolili całkowicie względem jedynki. Ale jeśli nad Legion faktycznie czuwa Clint Hocking to można być chyba spokojnym o jakość tej gry.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Pozostałe edycje: Chyba im się poyebało z Fortnitem albo Beyond Good and Evil. Czekam do 22 i zobaczy się, co tam wymyślili. Oby tylko wzorem innych devów na E3 nie dali samego CGI.